BLOOM young living

The science of BLOOM! Huidverzorging op natuurlijke wijze.

januari 16, 2021

Zoals je wellicht gehoord of gezien hebt is er dit weekend een compleet nieuwe huidverzorgingslijn gelanceerd door Young Living. Zij noemden ‘m BLOOM! Huidverzorging op natuurlijke wijze. Maakt deze collectie z’n naam waar? Misschien is het wat kort om daar een stevig JA op te kunnen antwoorden maar, binnen twee dagen veranderde mijn huid van een overduidelijk vochtarme huid naar een op het eerste gezicht gevoede en stevige huid. Natuurlijk zal het even duren voordat er een lekker duurzaam resultaat geboekt zal zijn maar de eerste ervaring beloofd veel…héél veel!

Vegan huidverzorging tegen pigmentvlekken

Velen van ons merken steeds vaker dat er donkere vlekjes op onze huid verschijnen als we veel in de zon zijn. Pigmentaanmaak, in de diepste opperhuidlaag, wordt door zonlicht enorm geboost. Er wordt meer melanine aangemaakt dan normaal en via de opperhuid komen al die pigmentcellen naar het huidoppervlak. Zo ontstaat de donkerdere huid. Op zich is dat al een soort bescherming tegen UV-straling maar, als er een ongelijke verdeling van die pigmentcellen plaatsvindt ontstaan er vlekken! Wie wil er pigmentvlekken? Precies, ik ken niemand die zegt ‘oh mooi’ want, daar waar je zongebruinde huid weer bleker wordt in de herfst en winter blijven de pigmentvlekjes vaak achter. Nou kun je die vlekjes niet zomaar wegtoveren maar wat deze vegan huidverzorging BLOOM (stap 1,2 & 3) van Young Living wél kan doen is pigmentvlekken tegengaan! Wonderspul? Nou ja, in de figuurlijke zin van het woord natuurlijk wel, ik ben er vooralsnog heel blij mee. Letterlijk bestaat een wondermiddel natuurlijk niet. Het is en kwestie van de juiste ingrediënten voor een betere huidkwaliteit zodat alles wat je huid zélf kan (en dat is veel!) zo goed mogelijk kan verlopen. With a little help from nature’s finest zeg maar.

Hoe werkt BLOOM en wat zit erin?

Je huid is je grootste orgaan. Het orgaan dat als laatste voordeel heeft van het water dat je drinkt maar als eerste orgaan dat vocht ook weer kwijtraakt. Zaak dus om flink te blijven hydrateren (drinken hoort daar ook bij). BLOOM huidverzorging is gemaakt, en bewezen effectief, voor het verminderen van aanmaak van melanine én hydratatie. Hierdoor krijg je een egalere huid en er ontstaan minder pigmentvlekken (driewerf hoera!). Ik kan hier het filmpje van de makers plaatsen en het je zelf laten uitzoeken maar ik heb de ‘technische info” voor je vertaald naar begrijpelijke én logische ‘AHA-feiten’. Je snapt meteen waarom erin zit wat erin zit én je ziet dat er niks inzit wat er niet in hóórt. Ingrediënten die je niet op je huid moeten willen, verborgen schadelijke stoffen die onder de noemer ‘parfum’ worden weggestopt etc. Hyaluronzuur is een grote PLUS in drie van de vier producten van BLOOM huidverzorging en in het kort, hyaluron is een natuurlijk middel dat subliem is in het vasthouden van vocht. Het legt als het ware een laagje over alle hydraterende ingrediënten van je verzorgingsproducten zodat er niet zomaar iets van al dat fijns verloren kan gaan. Op mijn Instagramaccount Druppelsgewijs.nl leg ik het in het highlight ‘hyaluron serum’ nog eens uit. Kijk je daar later, lees je eerst nog even hier mee.

Stap 1:
BLOOM Cleanser, wat zit erin?

 • Plumeria (bloem) voor een zachte en stralende huid
 • Hyaluron (je weet nu waarom)
 • Pracaxizaadolie voor gehydrateerde huid
  Pracaxizaadolie komt van een grote jungle boom en is rijk aan beheenzuur. Dat is een vetzuur die perfect is voor vocht inbrengende crèmes.

Stap 2:
BLOOM Brightening essence, wat zit erin?

 • Madonnalelie (die statige, stijlvolle bloem ja) voor een glanzende huid
 • Etisch gewonnen Mica kristallen…..glow mensen…glow!
 • Appelextract dat ervoor zorgt, door de synergie met de overige ingrediënten, dat het product voor 88% meer hydratatie zorgt dan zonder…
 • Groene alg, een revitaliserend ingrediënt
 • Hyaluron

Stap 3:
BLOOM Brightening lotion, wat zit erin?

 • Pili pulp oil. Dit is een duurzaam verbouwde grondstof dat hydrateert als een malle. Fijn weetje is dat deze grondstof verbouwd wordt op een eigen ‘plantage’ van Young Living en zowel de productie als de waardering van de mensen die op de plantage werken éérlijk gaat.
 • Zeewier voor een helder en stralend resultaat
 • Sodium Carrageenan uit rode zeewier. Dat is een natuurlijk alternatief voor gelatine, een emulgator dus.

Al dit PLUS…..

BLOOM collagen complete, wat is het en wat zit erin?

Collageen, je moet weten dat dit het meest voorkomende eiwit in je lichaam is en dat het essentiéél is voor het behouden van de normale structuur vén sterkte van bindweefsel. Collageen zorgt voor stevigheid! Een stevige huid is niet vanzelfsprekend en als je weet dat je collageen vanaf je dertigste afneemt, dat roken en zonlicht de aanmaak en afbraak van collageen beïnvloeden…

Ik doe beiden niet, ik rook niet en ben geen zonaanbidder. Inmiddels zit ik wél al 21 jaar boven m’n dertigste dus om het gevecht met de zwaartekracht niet persé te hoeven verliezen ben ik héél blij met dit nieuwe product! Milieuvriendelijk én biologisch collageen, 10 porties in een doos en lékker….

 • 10.000mg vloeibaar mariencollageen
 • Sap van Gojibessen
 • CoQ10 (in vet oplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt)
 • Groene thee extract
 • Versterkende vitamines en mineralen
 • Smaakt naar Gojibessen …én Citrusvruchten want…
 • Verrijkt met o.a. Grapefruit+, Lemon+ en Lime+ essentiële olie

Beauty Bundle of Starter Bundle?

Poeh! Je las tot hier? Dan ben je net als ík! Je kunt me de oren voltoeteren met allerlei fancy namen van ingrediënten maar ik wil graag weten wát het is en wat het dóet! Dus daarom……daarom las je deze enorme lap tekst maar weet je nu wel álles over de nieuwe BLOOM huidverzorging en snáp je dat het echt een bijzondere set is! Zó bijzonder zelfs dat ik snap dat er mensen zijn die hun huidverzorgingsroutine willen verbeteren en enkel nog voor natuurlijk ingrediënten willen kiezen. Daarom maak ik graag een Beauty Bundle voor je. Een Starter Bundle maar dan met deze huidverzorgingsproducten. Zo kun je altijd zélf bepalen wanneer je opnieuw wil bestellen en kun je dat doen met korting omdat je een eigen account hebt. Je zit nergens aan vast, het kost je geen ‘abonnementsgeld’, je wordt niét bestookt met reclame- of nieuwsbrieven en ben je gewoon lekker vrij om je eigen ding te doen. Young Living is niet alleen sterk in essentiële oliën in flesjes met een diffuser erbij. Het is een lifestylelabel waar je voor veel meer kwaliteitsproducten terecht kunt. Alles clean, eerlijk en duurzaam.

Nou….dus dat! Met vragen weet je me te vinden toch? Stuur me gerust een berichtje via Instagram, ik help je graag!

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.