what’s happ(y)ning..?

september 1, 2012
 LOTS! 🙂
Eigenlijk hoef ik hier niet meer zo uitgebreid te vertellen wat me HAPPY maakt toch? Jullie lazen al zoveel “kleine stukjes van mij”.
Dat ik gek ben op alles wat met “WONEN”te maken heeft…oud nieuws!
Dat ik daar dan ook soort van drukkig mee ben..oud nieuws!
Homemade applepie…DUH….als je het mij vraagt het ALLERlekkerste!
*blijvan*
 l’amour…*zucht*…need I say more? Lijkt em eigenlijk vanzelfsprekend en wellicht had ik deze BOVENAAN moeten plaatsen…in oktober alweer 20 jaar getrouwd(hoe dat toch kan …ik ben pas 25:P)
 “vrede”….natuurlijk *kijktofficieel* WERELDVREDE…wie zou dáár nou niet happy van worden maar goed, we weten allemaal dat dat niet helemaal binnen ONS bereik ligt, al ben ik er wél van overtuigd dat “verbeter de wereld begin bij jezelf” je OOK heel happy kan maken! Vrede op “kleinere”schaal zal ik maar zeggen…ik hou niet van onrust, van ruzie, van verdriet en mensen die proberen die “vrede”te verstoren….maar….OUD NIEUWS!
 Oppervlakkig? SO WHAT! SHOES….hakken, plat, laarzen, sneakers…ik discrimeer niet….*ZOBLIJ*…even onder ons…’k heb zelfs een paak hakken ter decoratie op mn slaapkamer op een plank staan! HA! *HAPPY*
 Miss Audrey Hepburn….natuurlijk ken ik haar niet persoonlijk (25…remember??;)) maar alles wat ik inmiddels over haar gelezen heb, de indruk die ze maakt, de energie die van de foto’s afspat, de sfeer van de films die ze maakte, haar uitspraken…. HAPPY HAPPY HAPPY….mijn grote idool!
 Lezen…boeken, magazines, en liefst voor de HEB…geen bibliotheekabo…nee HEBBEN…en je dan later verbazen over het feit dat je huis zo vol raakt….*ietsminderhappy*…maar de geur en het “aaien”van de bladzijdes…..*MESOHAPPY*
 Uhm….niks doen…bestaat voor MIJ eigenlijk niet…lekker luieren en lantefanteren betekend voor mij nog steeds dromen en brainstormen, een uur hou ik het denk ik vol om absolutly nothing te doen en dan wordt ik ongedurig. Ik ben geen druk mens(al noemde IEMAND me deze week Adrenalynda….*snapikniksvan*), wel enthousiast en ik probéér altijd positief te zijn. EN blijkbaar was dit MIJN week want uit onverwachte hoek kwam er zomaar een compliment over mn “positieve energie”…..geloof mij…ik was SPRAKELOOS! En dat terwijl ik eigenlijk gewoon “NIKS”doe….hoe happy kun je daar dan toch van worden?
Ik kan nog wel even doorgaan(ook dát weten jullie wel;)) maar zoveel oud nieuws komt er dan voorbij, dat ik blij wordt van witte was aan de waslijn, de geur van regen, de zon, de SNEEUW……:)…het lachen van mn meiden…….maar waar het EIGENLIJK om gaat….wat ik eigenlijk wil zeggen….noem me oppervlakkig dat ik mijn eigen kleine “perfecte wereld” probeer te maken(en geloof me als ik zeg dat die verre van perfect is, but there is love, wat kun je je meer wensen?) maar het maakt mij 
O ZO BLIJ!
Just a little bit of everything all wrapped into one!
Oe enne….ik begrijp dat jullie af en toe zuchten en hoofdschudden :)…maar mag ik nog één keer een reclameboodschap met jullie delen?
Vanavond…20.00 uur is er een Feestje een kleine poging alle “happies” into one te wrappen ;)!
Liefs,
Lynda
OE ik vergat er één?? MUZIEK…*grijnst*…oud nieuws zeker??? 
en dat alle foto’s van Pinterest geleend zijn…..ook!

Hopelijk keert er weer wat rust terug deze week en kan ik al JULLIE blogs ook weer eens bezoeken…ik klik wat rond zie jullie, maar ik ga weer reageren…PROMISE! 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Nathalie -worldly treasury-

  Heerlijk (herkenbaar) blogje. Telt me af voor de grote launch 😉

  september 1, 2012 at 10:27 am Reply
 • Lovely Rivièra

  Wat een heerlijke positieve blog. Je maakt mij er ook helemaal happy mee! 😉

  Liefs,
  Maïsha

  september 1, 2012 at 11:36 am Reply
 • Carla

  hahah….ik moet altijd zo lachen als ik hier lees…als je al niet blij bent, moet je hier maar eens even langs gaan.
  Mens wat ben jij lekker positief….kunnen een hoop wat van leren.

  Blijf vooral zoals je bent…want dat maakt Lynda….Lynda hoor!!!

  Ik ga vanavond proberen op je feestje te komen, want ik houd het mijne dus toch zondag!!

  liefs Carla.

  september 1, 2012 at 12:23 pm Reply
 • Blomkje en Wenje

  De energie spat uit je post! Hier word ik nou heel erg blij van (en van heel veel blije mensen). Heel veel succes met de lancering van Mrs. Darcy!

  Groetjes, Pietrik

  september 1, 2012 at 1:18 pm Reply
 • Anna Marie

  Worden we heel blij van. De posten van jou. En de spanning begint hier ook op te bouwen voor vanavond hoor. Ik hoop zo dat jullie server in de lucht blijft en dat Mrs. Darcy een daverende start beleefd.
  <3 Anna Marie.

  september 1, 2012 at 1:59 pm Reply
 • It's me

  Heerlijk Lynnn..het is bijna zover…..spannend hoor!!…hou je het nog ????…liefs Ria…xxx…

  september 1, 2012 at 4:54 pm Reply
 • Just Who I Am

  Een grote glimlach op mijn snuit.Zo'n echt JIJ blog ,heerlijk!!
  Liefs Elisabeth

  september 1, 2012 at 5:04 pm Reply
 • Eefies day

  Jouw kleine of juist grote blijdschap is gewoon puur rijkdom in je eigen vertrouwde wereld…maar je straalt het ook uit naar buiten…hier word je blij van…nog 17 minuten….tik…tik tik…

  Liefs,
  ♥Eefie

  september 1, 2012 at 5:44 pm Reply
 • Mayflower

  Heerlijk positief mens, dit blogje maakt me happy en natuurlijk nog heel veel meer, maar je tovert wel een grote glimlach op mijn gezicht.
  Fijne avond lieverd.
  Groetjes, Mea

  september 1, 2012 at 5:48 pm Reply
 • Elv's

  *met een grote glimlach* feels good to come here! Geniet van lekker van alle "happies" dan genieten wij gezellig met je mee!

  september 1, 2012 at 8:04 pm Reply
 • lia

  Ja schandalig dat je ons in blogland zo verwaarloosd hoor.. maar vooruit het is je vergeven. Maar ik had nog wel een mooi rose iets voor je op mijn laatste post.

  Ik ga snel verder kijken, want ook ik heb een hoop niet gezien de laatste tijd.
  Liefs Lia

  september 2, 2012 at 12:50 pm Reply
 • lia

  Ja hoor, jij mag hem delen.

  september 2, 2012 at 8:13 pm Reply
 • bl.S

  OOOh als er 1 iemand alles in blogland verwaarloosd ben ik het, Ik kijk en kijk en kijk…. maar oooh TIJD, tjaaa… Ik kom graag terug: om de maandag te beginnen hier met heerlijke muziek, Kram/Marion

  september 3, 2012 at 5:23 am Reply
 • Petra

  Kijk, van zo'n blog wordt ik nu helemaal weer happy!

  Liefs Petra

  september 4, 2012 at 3:30 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.