Terugblikken…

juli 29, 2012

 We hebben het erg leuk gehad, maar dat had alles te maken met het tweede hotel. Niet dat we er twee geboekt hadden hoor, welnee…maar het eerste was “redt mijn vakantie”waardig en dus hebben we onze hakken in het (hete) zand gezet en overplaatsing afgedwongen. 37 nederlanders togen op één dag naar een ander hotel. Complete volksverhuizing. Binnen 20 minuten alle koffers en tassen ingepakt, en bij aankomst in het tweede hotel meteen aan de cocktails. Wat wáren we blij!

Eerst nog wat mooie plaatjes, want we hebben echt wel een leuke vakantie gehad. Maar genoeg avontuur voor één keer. Let maar op, de volgende keer wat kiekjes van ons eerste onderkomen…. dat je ziet, ik overdrijf niet;)
Liefs,
Lynda 
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Just Who I Am

  Oh Oh dat moet wel heel erg slecht geweest zijn als er zoveel mensen naar een ander hotel gingen.Triest hoor dat zoiets bijna je vakantie zou verpesten.Gelukkig is het goed gekomen .
  Liefs Elisabeth

  juli 29, 2012 at 2:20 pm Reply
 • Colin

  Wat een bof dat hotel 2 plek had voor al die Hollanders. Je moet er niet aan denken in hotel 1 te moeten blijven (kan zo al wel bedenken hoe het er uit zag brrr)

  juli 29, 2012 at 2:26 pm Reply
 • Home and Lifestyle

  Of jij nu in Parijs zit of ergens anders, saai is het nooit! Maar ter plekke zal dit onderdeel ook echt niet leuk geweest zijn! Gelukkig maar dat het uiteindelijk toch een geslaagde vakantie was!

  Lieve groet, Ingrid

  juli 29, 2012 at 3:22 pm Reply
 • Ger

  BRAVO, die hakken in het zand…ook al was het wat heet en zal het wat voeten in aarde gehad hebben….stel ik me zo voor….voordat jullie een alternatief aangeboden kregen….maar met zovelen sta je blijkbaar sterk.

  We horen en lezen elk jaar weer opnieuw dat vakantiegangers er terplekke achterkomen dat ze niet krijgen wat geboden werd of wat ze ervan verwachten…..

  En dan reizen er bij mij duizenden vragen…..

  Misschien ben ik wel een pietlut wat reizen boeken betreft….maar ik probeer vooraf zoveel mogelijk uit te zoeken over de accommodatie's waar ik ga verblijven, zeker bij onze vele rondreizen waar soms wel tot 18 verschillende hotels zaten.
  En bij de reisbureaus waar ik meestal boek vraag ik altijd naar een toeristiek uitdraai,en wanneer hun laatste controle daar was met bevindingen en verlang deze gegevens ook zwart op wit.

  Maar ik besef ook dat er steeds meer vakantie reizen via het internet geboekt worden.
  En dan blijft vaker de communicatie, feedback,vragen/antwoorden over en weer achterwegen.

  Ook weet ik dat een abonnement voor toeristiek voor reisbureau's heel erg duur is en er tegenwoordig zoveel op internet te vinden is.

  Wel staat er bij de meeste hotels op http://www.vakantiepanel.nl een beknopte omschrijving van de toeristiek.
  En zo kan ik nog wel een rij opsommen waar ''betrouwbare'' info te vinden is.

  Op de eerste plaats vind ik het hartstikke fijn voor jullie dat het probleem snel opgelost werd….maar door wie,hoe of wat……?

  ik kijk en lees ook vaker bij
  http://www.groetenvanmax.nl/

  en denk dan…..jeetje…..hebben wij dan tot nog toe altijd geluk gehad,en het is absoluut niet zo dat we niet vaak reizen.

  Ik blijf je volgen en ben zeer geïnteresseerd in je verdere vakantie ervaringen.
  Het liefste lees ik de prettige natuurlijk!!!
  Maar de slechte tot minder goede mogen ook best openbaar gemaakt worden,
  al was het maar voor de volgende vakantiegangers/gasten voor tegenslagen en teleurstellingen te behoeden.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!……toch….

  Liefs,
  Ger

  juli 29, 2012 at 3:46 pm Reply
 • Collie-Collie.com

  Wat een avontuur zeg!! Een hele volksverhuizing moet dat geweest zijn 37 Nederlanders tegelijk aan de move. Gelukkig dat je overplaatsing kon regelen, want je wil toch ècht genieten van je vakantie…

  Groetjes, Collie

  juli 29, 2012 at 4:07 pm Reply
 • Samira

  Jeetje, lijkt me zo'n nachtmerrie om in een redt-mijn-vakantie-scenario terecht te komen. Gelukkig hebben ze het voor je opgelost en hebben jullie toch nog een topvakantie gehad!

  De foto's die je tot nu toe showde, zien er erg mooi/gezellig uit. Vooral die trap, die mij er ook zo één! Nou ja zodra ik in een huis met trap ga wonen dan he?!

  Fijne avond, liefs

  juli 29, 2012 at 6:27 pm Reply
 • Eefies day

  En dat in die hitte, gelukkig konden jullie daarna genieten van een superdeluxe hotel….en wat een mooie beelden, nagenieten is ook altijd zooo leuk.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  juli 29, 2012 at 6:47 pm Reply
 • Mirjam

  Je ziet het wel eens op tv, van die vieze kamers, kapotte balkonnetjes en lege zwembaden. Dan denk ik, het zal je maar gebeuren. Gelukkig hebben jullie een overplaatsing kunnen regelen… Ben heel benieuwd naar het vervolg…
  Fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  juli 30, 2012 at 6:06 am Reply
 • Lovely Rivièra

  Hey Lynda,

  Dat zal heftig geweest zijn zeg! Lijkt me niks erger dan je verheugen op je vakantie en dat het een ramp blijkt te zijn. Maar wat fijn dat het allemaal is goed gekomen!!

  Fijne maandag!
  Liefs,
  Maïsha

  juli 30, 2012 at 12:09 pm Reply
 • Petra

  Heftig! ben benieuwd naar de foto's! Maar goed dat je je hakken in het zand hebt gezet. Een vakantie is tenslotte niet goedkoop en je moet er te lang op teren.

  Liefs Petra

  juli 30, 2012 at 4:38 pm Reply
 • lia

  Oh, dat lijkt me zo erg als het hotel en alles erbij zo tegenvalt.
  Maar gelukkig heb je het weer leuk gehad.

  Liefs..)

  juli 31, 2012 at 10:58 am Reply
 • Normal Daily Chaos

  ben benieuwd!
  🙂

  juli 31, 2012 at 8:08 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.