Steen , Papier, Winnaar…

mei 15, 2015

Afgelopen woensdag was ik te gast in Amsterdam in het Hotel Not Hotel bij een persevent van het merk UASHMAMA. Wát een ontzettend leuke locatie is dat! Een supermooi pand waarin een bar en dus een hotel gevestigd zijn. In het hoge pand met aan de binnenkant industriele details zijn diverse originele hotelkamers gerealiseerd die je eens móet bekijken op de website! Ik heb wel wat foto’s gemaakt maar de binnenkant van de kamers kan ik natuurlijk niet laten zien.

De oude treinwagon….is een kamer, achter de boekenwanden….zitten kamers. Er zijn gevels van diverse soorten huisjes gebouwd (waaronder bv een hacienda-achtig geveltje) waarachter steeds een hotelkamer schuil gaat. Zoals gezegd, met de tram heel gemakkelijk te bereiken dus als je eens een adres zoekt voor een overnachting in Amsterdam dan moet je dit zeker eens gaan bekijken!
Waarom was ik daar? Voor een hapje en een drankje en wat gezellige praatjes. Een gemoedelijke middag georganiseerd door Moes & Griet, de distributeurs van UASHMAMA. Het volledige verslag staat binnen nu en….snel op de website van ShowHome.nl maar jullie krijgen mijn eigen foto’s  ;).
Het hapje en het drankje 🙂
 Links “Moes”Marion en rechts haar “Griet”Annelot!
hun supertoffe UASHMAMA collectie…
 en een aanvulling mijn eigen collectie ;). Een xxs paperbag in groen(!!). Je kunt wel stellen dat ik fan ben, ik heb al een medium paperbag, wat xxsjes, een tas en een clutch. Wie ook fan is is Pascale van “Een Indruk”, haar kwam ik daar zomaar tegen en zij nam een superleuke lindegroene paperbag mee :). Staat ‘ie leuk Pascale? Erg gezellig je te ontmoeten!
Jullie wachten op de Winnaar? 🙂
De winnaar van de Tulight van Puik-art heb ik laten kiezen door een gezinslid :)…je weet…een Lynda en kiezen…dat duurt langer dan “even”.
Marjon H…je mag je adresgegevens naar mij mailen zodat de Tulight zsm naar je verstuurd kan worden! Gefeliciteerd! Voor de niet winnaars…..voor een leuke prijs te koop op de website natuurlijk ;).
Fijn weekend allemaal!
L.
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Indruk

  Hi Lynda, Ontzettend leuk je ontmoet te hebben, was erg gezellig! Leuk om je foto's te zien, ik ga er ook nog een blogpost van maken. De groene paperbag staat hier erg mooi te zijn :-). Dat kleine paperbagje is ook een schatje!

  Fijn weekend! Pascale X

  mei 15, 2015 at 9:46 am Reply
 • Crafts 'n' Skills

  Van harte gefeliciteerd Marjon!

  En wat een heerlijke sfeeeimpressie. Leuk!

  juni 2, 2015 at 5:03 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.