Nog even….

oktober 6, 2011

Om het gevoel en de sfeer een beetje te onderstrepen van onze Super Herfst Give Away is het dan toch ook écht herfst nu!:)
Nog 9 dagen maak je kans op die nog immer groeiende berg “herfsterige”geschenken!!! Ik heb me voorgenomen NIKS meer uit te pakken maar zo bij de grote hoop te zetten….*kuch*….té leuk gewoon!(dames en heren sponsoren…..ik wil niet leuren en zeuren, zo is het ook niet bedoelt maar de logistiek moet nog geregeld worden en dan zou het wel fijn zijn als we weten hoe groot de container moet zijn die we moeten huren ;))
Herfst!!!! Daar ga ik vandaag eens even ongegeneerd van genieten, tussen alle “moetjes”door snuif ik de sfeer eens lekker diep door!!!!!

Gezien? Ik ben er klaar voor, en het uitzicht aan alle kanten is HERFST!!!!:).
(heb wel de achterdeur gewoon open want echt koud is het nog niet en de katten hebben de herfstkolder in de kop blijkbaar…die stormen achter elkaar aan van binnen naar buiten en vice versa…..de wind maakt hen tikje onstuimig geloof ik ;))
Ik wens jullie een onstuimig lekkere dag toe!!!
Liefs,
Lynda
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Pink Princess

  Het giet, nee het HOOST hier op dit moment dat ik dit berichtje tik. En de wind raast door de straat 🙁 Ik moet er straks wel door, post beZorgen (wie weet laat ik gewoon iedereen bij MIJ langskomen voor de post…goed idee toch?? HIHI)Herfst is nu echt in het land. Buiten die regen en *storm*… ach we maken er wat van binnen. Lichtjes aan, kaarsjes, lekker op de bank met Pink aan mn voeten.

  Fijne week en spannend!!!!

  oktober 6, 2011 at 7:53 am Reply
 • Thuis bij Tjits

  de stormachtige wind heeft de zomer definitief verslaan en weggeblazen.. de herfst slaat nu onverbiddelijk toe.. nou laat maar komen ik ben er klaar voor!!
  en mijn bijdrage voor de super herfst give away komt er aan hoor, ben nu nog een beetje te druk maar begin volgende week staat ie er wel op hoop ik, nog net op tijd haha!!

  de achterdeur hier heb ik net toch maar dicht gedaan.. jeetje wat een regen en wind..

  ik wens jou ook een heerlijke onstuimige dag toe haha:))
  liefs, Tjits

  oktober 6, 2011 at 7:56 am Reply
 • Kom Achterom

  Heerlijk windjewaaidag hier! Moet zo op cursus hoe erg is dat!!! ik zou veel liever naast jou op de bank zitten met zo'n heerlijke bak koffie kijkend naar de groeiende berg hihihihhi. Mooie foto's heb je gemaakt zeg! ennuh snuif nog wat van dat heerlijke sinasappel lichtje.
  Fijne dag
  Yolanda

  oktober 6, 2011 at 8:22 am Reply
 • Anita

  Hihi Poeh's waaibomendag vandaag: héérlijk !!!
  Heeft ook wel wat toch ?!
  Mijn bijdrage voor de super herfst give-away komt deze week hoor. Loop een beetje achter. Een beetje HERFST in mijn hoofd 😉
  Groetjezz lfs mij

  oktober 6, 2011 at 8:33 am Reply
 • Home is where the heart is

  Hoihoi, wat een gezellige foto's weer. Vanochtend nog ff dingen doen ik ik gewoon MOET doen en vanmiddag met de beentjes omhoog en een bakkie koffie erbij. Het komt denk ik idd van de wind, worden ze hier ook altijd hyper van, maar vandaag blijven ze maar gewoon lekker binnen. Moet er niet aan denken dat ze met die natte poezelige pootjes mn nieuwe bank opstormen
  Fijne dag en geniet van de herfst
  liefs Brigitte

  oktober 6, 2011 at 9:31 am Reply
 • It's me

  Het regent hier Lynnnn……maar voor de rest is het heerlijk……we genieten binnen in huis……saamppies……liefs van mij…xxx..

  oktober 6, 2011 at 9:38 am Reply
 • Pleuntje

  Het is heerlijk freubelweer. Maar nu komt het zonnetje hier weer door de wolken. Geniet van het weer. groet Petra

  oktober 6, 2011 at 10:26 am Reply
 • natuurlijk groen en doen

  Wat voor leuks zit er in die stapel dozen?????? Allemaal bokbier??? Dan kom jij zeker de herfst wel door.

  fijne herfstdag

  oktober 6, 2011 at 10:27 am Reply
 • Mayflower

  Ohhh….heerlijk….laat die wind maar waaien en ik ga precies doen wat je foto's vertellen hihi. Heerlijk onderuit gezakt met een bak koffie en een stapel tijdschriften.
  Lieve groet, Mea

  oktober 6, 2011 at 11:54 am Reply
 • Miranda

  Eindelijk is het dan toch herfst 😉 Hoogste tijd om een post te wijden aan de SHGA, dus als je het leuk vindt, kom dan gerust even een kijkje nemen! Hier heeft de hond last van de herfstkolder… ze bleef maar rennen in het park, maar nu ligt ze uitgeteld voor de schuifpui te slapen.

  Fijne dag. Lieve groet, Miranda

  oktober 6, 2011 at 12:45 pm Reply
 • lia

  Nu is het droog, een kat buiten en een naast mij (hoe kan het ook anders). En ik zit een beetje brak (door slaapgebrek) hier en daar wat te lezen. Maar dat pakket, ik ben daar toch zo nieuwsgierig naar. Maar ja, duimen duimen……

  Liefs Lia

  oktober 6, 2011 at 1:53 pm Reply
 • Home and Lifestyle

  Ik ga er vanuit dat ik niet tot het groepje sponsoren hoor die nog wat moet sturen, want we hadden een andere afspraak toch?

  Ik had straks op het werk een bos bloemen voor een collega gehaald, maar die waaide mij bijkans uit de handen…het is echt herfst!

  Groetjes, Ingrid

  oktober 6, 2011 at 2:16 pm Reply
 • .

  Je maakt ons wel heel nieuwsgierig hoor…..de mega give away…ben heel benieuwd wat er in zit… flink duimen dat ik hem win 🙂

  oktober 6, 2011 at 2:16 pm Reply
 • Room Seventeen

  Onstuimig was het zeker vandaag! Lekker "herfsten" dus.
  Pfff. Ik herfst, jij herfst , wij herfsten
  Ik leer het al een beetje ;-))

  oktober 6, 2011 at 4:22 pm Reply
 • Eefies day

  Wat een mooie bijdrage aan de herftsgive away:)))Ha ha, je wordt gewoon helemaal gek van al die leuke spullen, dat is het…nou laat de herfst maar komen, voordat je het weet is het je weet wel en daar heb ik nog geen zin in, en ook niet in pepernoten, geef mij maar beukennootjes.

  Lieve groetjes,
  Eefie

  oktober 6, 2011 at 5:05 pm Reply
 • Collie-Collie

  Nou en of het onstuimig herfstig is… Ik had vandaag een coupe charmant op m'n hoofd, maar die was op de terugweg vanochtend van school naar huis al in de lucht gewoeperd… Dus Mien waar is m'n haarklem… zoek, zoek, zoek… ah… in m'n tas! Pfff ik zie weer wat!

  Hahaha, je maakt ons wel héél nieuwsgierig… en ik moet hoognodig een herfstblogje maken, want ik doe héél graag mee. Mien waar is een bergje tijd… tap, tap, tap…. onvindbaar!

  Komt er hopelijk toch aan!!

  Groetjes, Collie

  oktober 6, 2011 at 6:10 pm Reply
 • Corine

  Onstuimig vandaag? Ik heb er niks van gemerkt, was gewoon (wel lekker hard) aan het werk. En dat giga-give-away-pakket…ik vind het geweldig dat het nog steeds groeit, maar ik doe niet mee, want jongens mijn huis is sober dus wat moet ik met een container vol kadootjes??!!
  Voor wie zal ik duimen?
  Groeten, Corine(THUIS)

  oktober 6, 2011 at 6:19 pm Reply
 • Madelief

  Hoi Lynda,

  Ook al doe ik niet mee, ik ben toch wel heel benieuwd wie er bij jullie in de prijzen gaat vallen :-)!

  Een gezellige avond,

  Madelief x

  oktober 6, 2011 at 7:22 pm Reply
 • Kristin

  Hi Lynda, I loooove that star pattern!! So chic! Have a great weekend!

  Kristin xo

  oktober 6, 2011 at 8:14 pm Reply
 • Colin

  Ik werd gewekt door een stortbui met onweer … over de rest van de dag wens ik verder niet eens meer wat te melden … herfst hè 🙂 Groetjes, Colin

  oktober 7, 2011 at 4:21 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.