niks te beleven…

februari 11, 2013

hier op mijn blog is het al een tijdje de zoete inval, ik kom en ga zoals het me uitkomt. Dus echt spannend is het hier niet, niks te beleven…. Al moet ik wel toegeven dat ik vaker zou willen komen dan dat ik deed, maar het blijkt maar weer eens dat ik niet overal controle over kan hebben(bel de krant, ik geef het toe!).
Zakelijk staan er wat dingen te gebeuren die hartstikke leuk en spannend zijn dus die vragen aandacht, privé zitten we inmiddels weer in een behoorlijk ritme, wat wel even wennen was na meer dan een jaar manlief rund um Hause. Het wintert lekker dus daar hoor je me ook niet over, maar ikzelf…djeez…..ik werk niet helemaal mee geloof ik. Neem vandaag, ik heb een gesprek met iemand, en volgens diegene bespreken we dingen die we al eens besproken hebben en ik….ik kan alleen maar kijken alsof ik water zie branden want alles komt me vreemd voor. Zelfs dingen die nog geen half uur geleden gezegd zijn…vervagen vrij snel zeg maar :).
Tijd voor een plan van aanpak. Vrije dagen heb ik al ivm carnaval, maar dat ik daar nou echt fitter van wordt…uhh….nee. Mijn voedingspatroon zal weer eens op de schop moeten(formaat graafmachine) en ook zal ik even ergens een afspraak maken bij de huisarts. Niks dramatisch, maar wat kleine lastige dingen die ik kan missen zeg maar, dus hij mag ze “verhelpen”. blablabla….tijd voor een roze wolk, desnoods moet ik ‘m roze schilderen…..pink it will be!!!!

liefs,
Lynda 
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Miranda

  Geeft niks Lynda, bij mij valt ook vrij weinig te beleven op het moment :)…inspiratieloos qua bloggen!! en druk in m'n hoofd met ideeen wat betreft m'n shop :o) da's dan wel weer leuk!

  Denk je een beetje aan jezelf??
  XX

  februari 11, 2013 at 5:36 pm Reply
 • Home and Lifestyle

  Misschien is een kleine time-out verstandig, maar ik weet ook dat dat vaak lastig in te plannen valt vanwege verplichtingen, waar je niet onderuit wil als je niet écht ziek bent.

  Dus tussen de bedrijven door toch maar zo rustig mogelijk aan doen…

  Lieve groet, Ingrid

  februari 11, 2013 at 6:50 pm Reply
 • lia

  Tijd voor een time-out.
  En dan komt het bloggen maar op een laag pitje. Nu even aan jezelf denken meid.

  Liefs Lia

  februari 11, 2013 at 6:56 pm Reply
 • Tanja (Homemade)

  Gewoon lekker doen wat je zelf wilt en voelt, wees en blijf jezelf en pas heel goed op jezelf.

  Liefs
  Tanja

  februari 11, 2013 at 7:51 pm Reply
 • La Maison

  Samen met mijn dochter ben ik eens naar de Hammam in Amsterdam geweest. (hammamamsterdam.nl) een belevenis en toen we na uren weer op straat stonden, leek het of we een week van de wereld waren geweest. Heerlijk!!!
  Iets voor jou?

  Relaxxxxx
  Hermine

  februari 11, 2013 at 8:50 pm Reply
 • Anita

  Time to relax
  Een mens kan niet overal tegelijk zijn 😉
  Soms moet je een pas op de plaats maken.
  Doe waar jij je het beste bij voelt X
  Groetjezz lfs mij

  februari 11, 2013 at 9:11 pm Reply
 • Collie-Collie.com

  Klinkt wel bekend. Gewoon effe rustig aan doen en alleen de dingen doen die ècht moeten. Want om nou steeds water te zien branden is ook bar waardeloos.

  Ik kijk ook uit naar mijn vrije dagen volgende week. Met Kirsten naar London, dus… ik moet nog even volhouden en dan hoef ik lekker nergens meer aan te denken alleen maar saampjes op stap 🙂

  Sterkte bij de dr. en groetjes, Collie

  februari 12, 2013 at 8:05 am Reply
 • Mirjam

  Hoi Lynda,
  Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk, ook al zou je dat nog zo graag willen. Geef je daaraan over en je zult zien, alles komt vanzelf weer op het goede ritme.
  Ha, wat is het makkelijk om dit aan een ander te zeggen, terwijk ik zelf het gevoel heb dat ik moet jongleren met van alles en nog wat… Misschien mijn eigen raad eens opvolgen…?
  Ik wens je een rustige week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  februari 12, 2013 at 8:19 am Reply
 • Hann¥

  Och Lynda idd tijd voor een time-out maar dat gaat niet altijd he?!
  Luister goed naar je lichaam….
  Lieve groet,
  Hanny

  februari 12, 2013 at 3:13 pm Reply
 • Marit

  Rustig aan Lynda! X

  februari 14, 2013 at 12:24 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.