Loop voor hoop

mei 29, 2016

..jaha…..daar kon ik dus niet onderuit. Wilde ik ook niet hoor, daar niet van. Als me gevraagd wordt wat ik leuk vind om te doen is een van de eerste dingen die ik antwoord:  “laat mij maar wat regelen achter de schermen, dan ben ik in mijn hum”. Brainstormen is ook altijd wel iets waar ik mezelf helemaal in kan verliezen…brainstormen om daarna aan het regelen te slaan. Heb ik iets om dit verhaal kracht bij te zetten? Ik denk dat je daar best zelf over kunt oordelen als je me al een tijdje volgt ;). Het blijft altijd raar om zelf te roepen “kijk wat ik deed”!

Waar gaan we heen met dit relaas? Ik werd gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van Stichting Walk 4 the Roses, een spin off van de Ride 4 the Roses. Voor de 6e keer alweer al op 11 september een toch van 20 km door onze regio slingeren en gisteren ging ik voor het eerst mee op pad (want, ik zei natuurlijk ja 🙂 ). We hebben de rustplaatsen waar de lopers even kunnen uitrusten, wat kunnen drinken, eten, een sanitaire stop kunnen maken en van de gezellige muziek kunnen genieten. Het was een prachtige dag die de schoonheid van onze eigen omgeving nog eens flink onderstreepte.

Vorig jaar liepen er 2000 wandelaars mee in hun strijd tegen kanker. Mensen die meelopen voor een ander, voor zichzelf of gewoon omdat het kan er altijd geld nodig blijft om die nare ziekte het hoofd te bieden. Dit jaar gaat de opbrengst naar het onder CliciClowns van KWF. 
Elke deelnemer schrijft zich in voor 15 euro en het totaalbedrag gaat gegarandeerd compleet naar het gekozen doel. Alle bijkomende kosten die we moeten maken (lunch, fruit, water, sanitair etc. ) komen voor rekening (zoveel mogelijk) van sponsoren. Dat is een hele organisatie maar ik denk dat ik het gevoel van een geslaagde loop een beetje kan vergelijken met een geslaagde Instaswap 😉 . 

Misschien vind je het leuk om in september eens door ons mooie Noord Limburg te komen lopen, alleen…of met een groep vrienden/vriendinnen. Gezellig wordt het beslist! Inschrijven kun je via de website www.walk4theroses.nl. Heb je dat gedaan kun je gaan trainen. Wij worden met het groeien van het aantal lopers enthousiaster en gedrevener. Goodiebags, lekkere broodjes, fruit, ijs, voldoende water, een herinneringsspeldje en een hele mooi tocht hebben wij voor de lopers in petto. Hoe bijzonder zou het zijn als ik ook een(of meer) van ‘mijn’ lezers mag aanmoedigen die dag? Héél bijzonder! Ik weet alláng dat er hele bijzondere momenten kunnen en zullen ontstaan als we ons sámen inzetten. Want: “you never walk alone”, toch?

Ik daag je uit ! Wie neemt ‘m aan? Loop jij met ons mee voor Hoop?

 één van de 6 potentiële pauzeplaatsen. Dit is een bezoekersinformatiecentrum en een pannenkoeken/bosbrasserie in America 🙂
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Mariette VandenMunckhof-Vedder

  Beste Linda,
  Altijd een erg goed initiatief! En nog leuk ook voor elke deelnemer.
  Liefs en success!
  Mariette

  mei 29, 2016 at 5:06 pm Reply
  • Anoniem

   Genoeg foto's de komende tijd uit jouw hometown ?

   mei 29, 2016 at 5:10 pm Reply
 • Mariette VandenMunckhof-Vedder

  Goed zo! Altijd welkom. Fijne zondagavond nog en liefs uit Georgia/USA

  mei 29, 2016 at 5:11 pm Reply
 • lia

  Wie weet, ik wandel graag.
  Mensen achter de schermen zijn zo belangrijk, fijn dat jij dat wilt doen.

  mei 30, 2016 at 4:42 pm Reply
  • Anoniem

   Oh Lia, het wordt weer zo'n mooie tocht! Wees welkom!

   mei 30, 2016 at 8:57 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.