Jammer…

december 17, 2013

De Swapstorm is gaan liggen, zo langzaamaan keert het “normale”leven terug. Ik heb ze nog niet allemáál gezien(hellup lui, het zijn er dit keer van zowel de blowswap als de instaswap bijna 200!) maar de signalen zijn weer zó fijn. Iedereen heeft ervan genoten en de nieuwelingen staat ervan verbaast hoe leuk dat toch kan zijn, een aardigheidje voor een “vreemde”. 

Toch zijn er ook een paar mensen die niet zó enthousiast zijn….waarom niet? Ze hebben hun swap (nog) niet mogen ontvangen. Persoonlijk voel ik me daar een beetje rot onder. Vorige jaren bewaarde ik alle correspondentie omtrent de swap maar omdat het dit jaar zóveel was heb ik mijn postvakken (te snel) geleegd. Ik kan dus níet achterhalen wie naar wie zou sturen en dus ook niet informeren of er wat mis is gegaan. *zucht* Zo jammer, maar blijkbaar krijg ik dat probleem nooit sluitend opgelost…..maar kan me de teleurstelling zo voorstellen. Swappers van het eerste (en tweede en derde) uur, iedereen heeft toch verstuurd? (niet verwijtend van toon!)….laat het me anders even weten dan kan ik eventueel bemiddelen in de informatievoorziening naar de nog immer wachtenden. Dank u vriendelijk 😉

Hieronder zomaar wat foto’s die ik even leende van collega-bloggers, dames zie je je foto, als de bronvermelding niet klopt…ik ben toe aan vakantie! (vergeef ’t me )

 ik geloof dus dat ik foto’s heb van Tjits ;), Elv’s, Mirjam, Esther ennnnn…enzo 😀

Lynda
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • It's me

  Eh hij ligt hier nog ingepakt op tafel…tja tradities he ???…kerstavond…maar dan pak ik ook groots uit en zeg ik dankjewel !!!…liefs Ria…x !

  december 17, 2013 at 7:46 pm Reply
 • Emma

  Ik heb helaas nog niets ontvangen(blogspot)vind het toch wel erg jammer. Ik.weet dus ook niet of hij kwijt is of gewoon nog niet verzonden.

  december 18, 2013 at 9:53 am Reply
  • Emma

   Blogswap bedoelde ik.

   december 20, 2013 at 8:44 am Reply
 • Home and Lifestyle

  Ik heb je zojuist gemaild!

  Liefs, Ingrid

  december 18, 2013 at 11:36 am Reply
 • lia

  Ik moet zeggen dat ik er nog maar heel weinig gezien heb.
  Heb al eens aangegeven dat ik het jammer vind dat ze allemaal wachten tot kerst, omdat er nu niet echt meer op gelet gaat worden.
  Zelf heb ik hem ontvangen, en mijn verzonden swap is ook aangekomen en beide zijn getoond.

  Dus hup dames, open al die swappost…

  december 18, 2013 at 12:19 pm Reply
 • Nancy B.

  De vierde foto is van mij, en die daarboven van wat ik aan Elv heb verstuurd. Ik hoop dat het goed gaat komen met diegenen die nog niets hebben ontvangen. Groetjes, Nancy

  december 18, 2013 at 12:29 pm Reply
 • Indruk

  Mijn pakje is goed aangekomen en ikzelf ben ook verwend maar het viel mij ook tegen hoe weinig blogposten ik hierover ben tegen gekomen. Wat jammer, kan me voorstellen dat je je nu afvraagt of het wel op de bus is gegaan of met de post is kwijt geraakt. Aan jouw goede organisatie kan het niet liggen. Pascale X

  december 18, 2013 at 1:04 pm Reply
 • Corine(THUIS)

  Een goede leer voor de volgende keer.. na de eerste acties geef je de lijst gewoon door aan een vrijwilliger die dan in de gaten houd of alles ordelijk verloopt.. delegeren heet dat 😉
  Het is wel enorm jammer dat iemand die enthousiast meedoet zelf geen pakje ontvangt. Aan jouw inzet heeft het niet gelegen Lynda!

  december 18, 2013 at 8:00 pm Reply
 • Marjonel M

  Die van mij is al een poosje binnen, en heb het ook laten zien. 25 november heb ik het pakje verstuurd maar nog niks gehoord of gezien.

  Groet, Marjonel

  december 18, 2013 at 8:18 pm Reply
 • Esther

  Ik vind het ontzettend leuk. Bij mij is alles goed gegaan. Ik kreeg heel snel een fantastische doos en mijn pakje is ook goed aangekomen. Ik hoop dat de laatste cadeautjes ook nog weer opduiken. Heel erg bedankt voor het organiseren.
  Groetjes, Esther

  december 18, 2013 at 8:54 pm Reply
 • Alie

  Ik weet eigenlijk helemaal niet waar dit over gaat. Heb het al wel een paar keer voorbij zien komen. Misschien moest ik ook iets naar iemand doorsturen??????

  december 19, 2013 at 12:05 pm Reply
 • Thuis bij Tjits

  Bij mij is het ook goed gegaan, mijn pakje is goed aangekomen en ik mocht ook een heel leuk pakje ontvangen.. maar dat had je al gezien op de foto's:)
  Ik hoop dat de ontbrekende pakjes nog voor kerst bij de ontvangster aan zullen komen!

  Liefs, Tjits

  december 19, 2013 at 1:02 pm Reply
 • Suus

  Hier helaas nog geen Blogswap. Maar ik ben wel blij te zien dat mijn Blogswap in de smaak valt! (Laatste foto was mijn presentje)

  Bedankt voor alle inzet Lynda! Kan niet wachten tot de zomer editie!

  Liefs Suus

  december 19, 2013 at 6:51 pm Reply
 • Ingrid B

  Mijn 'swap' is goed aangekomen en ik ben zelf ook goed verwend.
  Bedankt voor het organiseren, ik heb er van genoten.
  Groetjes, Ingrid.

  december 19, 2013 at 8:37 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.