Je komt héél veel tegen op het www…heel veel waar je alleen naar kijkt en van gaat glimlachen, heel veel waarvan je weet dat je dat niet gaat lukken, maar dit keer kwamen we meteen in aktie! Easy Peasy zei de dame waar ik het zag (Chantal van Abacaxi Hortela ) Dus lepels gescoord, chocola ingeslagen, sprinkles uit de la getrokken….kind deed de “klus”(meisje 2 vond het leuk om te doen)
Hot Chocolate Spoons, gezien op blog van Paulines keuken…….
ik herhaal haal recept:
400 gram chocola naar keuze smelten
50 gram achterhouden en van het vuur af door gesmolten massa roeren(daardoor krijgt je eindresultaat glans)
Lepels erdoor halen en sprinkles erover strooien, uurtje of 3 laten stollen…KLAAR!
Wij komen onze zondag wel door!
Liefs
Lynda












10 Comments
Mmmmm heerlijk, chocolade, altijd goed…
december 16, 2012 at 1:15 pmIk wens je een heel mooie zondag,
Lieve groet,
Mirjam
Mmmmm wat een leuk idee. Daar is mijn dochter ook wel voor te porren denk ik!
december 16, 2012 at 1:59 pmFijne zondag,
Marjan
Wat een heerlijk idee Lynda!!!
Een gezellige nieuwe week!
Madelief x
december 16, 2012 at 6:02 pmoooh wat ziet dit er heerlijk uit… top idee! Snel uitproberen met de mannen hier 🙂
december 16, 2012 at 8:14 pmow dat ziet er heerlijk en heel leuk uit :)! Leuk idee!
december 17, 2012 at 10:43 amHoi Lynda, ik zag al plaatjes op Twitter, maar wat een goed idee. Love it! Ik als bakfanaat ga dit ook een keer maken.
Liefs Bianca
december 18, 2012 at 3:14 pmToevallig zag ik vanmiddag. Bij de supermarkt chocolade lepels liggen
december 19, 2012 at 8:56 pmGrappig
Wat een leuk idee! En echt iets dat ook mijn meisjes kunnen doen!
december 19, 2012 at 9:01 pmWat een ontzettend leuk idee. En natuurlijk lekker. Leuk om dat ook een keer te maken.
december 19, 2012 at 10:40 pmHartelijke groeten Anneke
Tempereren noem je dat. Koude chocolade door de gesmolten chocolade heen roeren. Handig toch weer als je altijd in de chocolade hebt gewerkt.
Fijn weekeinde!!!
december 21, 2012 at 3:00 pmAnna Marie.