Inspiratie op youtube

februari 10, 2015

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zal er dit jaar weer een Blogswap zijn(inschrijven daarvoor kan alleen vandaag nog!). Ongetwijfels weten jullie inmiddels wel hoe dat in zijn werk gaat. Lekker creatief bezig zijn voor een ander. Dat kan natuurlijk vanalles zijn wat je zou willen/kunnen maken en misschien hebben de bloggers die zich opgegeven hebben al een idee wat ze gaan doen. Voor wie nog geen idee heeft, ik wil je even op twee dingen wijzen. Het eerste is een verwijzing naar inspiratie op youtube

Een reeks hele duidelijke, relatief eenvoudige maar superleuke inspiratiefilmpjes van een woonblogger van ShowHome.nl. Je kunt je aanmelden op dat kanaal zodat je geen filmpje hoeft te missen, ze worden bijna wekelijks geüpload.

Het tweede is een inspiratieboard op Pinterest. Daarop worden door diverse instaswappers leuke ideetjes gepind waar je misschien wel door geïnspireerd raakt.

Ik hoop dat je er wat mee kunt! En vergeet je niet vandaag nog aan te melden als je mee wilt doen!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Verie - Vestywo

  Wat een leuk filmpje, `k ga zeker eens zo`n kussenhoesje stempelen, leuk idee ook om zo zelf een stempel te maken. Ik ben benieuwd of er veel aanmeldingen zijn, Lynda!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  februari 10, 2015 at 4:23 pm Reply
 • Corine(THUIS)

  Ik heb nog geen swapadres gekregen, klopt dat?

  februari 16, 2015 at 2:00 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.