Industrieel interieur?

oktober 7, 2015

Als je bovenstaande “vraag” met ja kunt beantwoorden moet je even doorlezen! Als je op zoek bent naar een industriële lamp, poef van hergebruikt canvas, leuke apothekersflessen etc. moet je ook gewoon even meelezen.  Tot 17 oktober a.s. kun je alles uit de collectie van KLBR22 met fikse kortingen kopen!

Waarom? Omdat de eigenaresse twee webshops runt, dat te druk wordt en ze zich helemaal wil focussen op een van de twee. De keuze is gevallen op Twenty Somethin’, een webshop met allemaal leuke stationery/papierwaren. KLBR22 gaat dus sluiten en jij bent een van de eerste mensen die het weten! Dus…

Dat SNURK brandweermannendekbedovertrek is natuurlijk wel een supertof cadeau voor een stoere jongen! De hanglampen zijn er in diverse kleuren en ook de krukjes Have a Seat zijn er in twee kleuren. Ik koos voor de collage voor Vespa groen!
Tafels, stoelen, wandkastjes, klemspots, hanglampen, wanddecoratie en…….wat klets ik nog…je bent vást allang gaan kijken! Doen hoor, oktober woonmaand wordt een topmaand met van die leuke koopjes!
Hierheen! Niet te lang treuzelen want OP=OP! Told you so…..
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.