Grote schoonmaak

maart 25, 2014

Lente hè, dan krijg je dat! Alleen bedoel ik dit keer niet m’n huis maar m’n lijf.
Een tijdje terug liet ik al eens wat van mijn groene-smoothie-toer zien en ik moet zeggen, dat bevalt nog steeds erg goed. Aangevuld met fruit en eventueel wat soya- of notenmelk heb je toch steeds weer een hele andere lékkere smoothie! (vult ook goed). 
Waren die smoothies eigenlijk puur voor de lekker en dat stukje “gezond”, nu kom ik net bij een zgn Detox-smoothie uit, een reinigende variant dus. Misschien wil er hier ook wel iemand op de schoonmaaktoer?

spring detox smoothie ingredients
Koriander, groene thee, avocado, komkommer, ananas, gember, citroensap en rauwe honing. Allemaal “reinigers”. Hoe je deze “voorjaarsschoonmaak” voor je lijf maakt? Dat lees je hier !
spring detox green smoothie_
Wil je liever eerst gewoon aan de groene smoothies, neem dan van mij aan, als mijn jongste dochter ze drinkt (bijna 14….onmogelijke eter) dan lust iedereen ze wel. Als je het een beetje leuk doet proef je voornamelijk het fruit, de kleur doet anders vermoeden maar dat is een kwestie van wennen zeg maar. Je ziet niet wat je proeft en je proeft niet wat je ziet…zoiets ;).
smoothietime!
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Karlijn van der Wijk

  Het ziet er zo mooi uit. Deze wil ik wel eens gaan proberen 🙂
  En oh, ik ben nu alweer zo blij dat ik meedoe aan de swap. Hoe tof, ook weer zo spannend en leuk om te bedenken wat ik straks ga maken voor diegene. Mocht je hulp nodig hebben, dan help ik graag!

  maart 25, 2014 at 8:58 am Reply
 • Janny

  Ik neem ook geregeld verse smoothies. Leuke ervan is dat je de hele dag dat frisse gevoel houdt als je 's morgens met een smoothie begint, he? Deze ken ik niet maar ga ik zeker proberen.
  Dank voor de tip.
  Janny

  maart 25, 2014 at 9:36 am Reply
 • Verie -Vestywo-

  Heerlijk, Linda, ziet er goed uit! Deze week hoop ik onze blender binnen te krijgen, dan gaan wij aan de slag met smooties e.d. We hebben er zin in..

  Lieve-Groetjes, Verie

  maart 25, 2014 at 1:38 pm Reply
 • lindra1980

  Hai ben zelf ook van de smooties.Zie dat je ook gember gebruikt …. nu alleen vet balen dat onze blender het heeft begeven #snelweereennieuwekopen

  Groetjes Linda

  maart 25, 2014 at 3:59 pm Reply
 • Ingrid B

  In de zomer maak ik de meeste smoothies. Maar deze lijkt me ook wel wat, ga ik eens proberen. Bedankt, groetjes Ingrid.

  maart 25, 2014 at 6:05 pm Reply
 • Indruk

  Ik dacht dat groene smoothies helemaal niet lekker waren totdat ik er eentje proefde die met spinazie was gemaakt. Ik proefde er door de citroen helemaal niets van. Sinds die tijd maak ik voor mijn dochtertjes ook groene smoothies onder het mom "mama heeft er groene druifjes ingedaan" en het gaat er zonder problemen in. Nu staat er een slowjuicer op mijn lijstje. Pascale X

  maart 25, 2014 at 9:39 pm Reply
 • Mirjam

  Zo'n schoonmaakklus zie ik ook wel zitten, ik ga het erop wagen…
  Fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  maart 25, 2014 at 9:40 pm Reply
 • Wondelgijn

  Goed bezig!

  maart 28, 2014 at 9:24 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.