Grijp je kans..

juli 30, 2012

kijk, al die vakantiefoto’s van iedereen, da’s natuurlijk hartstikke leuk(en ik zal er nog wel wat laten zien..later) maar als thuisblijver heb je ook zo je voordeeltjes hoor! Half Nederland verblijft elders en dus daalt het aantal deelnemers aan diverse leuke winakties enorm! En ik hoef jullie niet te vertellen dat hoe minder deelnemers, hoe groter de kans dat JIJ iets wint! HA!

Nu weet ik dat er onder jullie heel wat creatievelingen zitten en misschien is het nu nog niet echt leuk om te doen, maar straks(heeeeeel erg straks;)) in het najaar en winter…..kriebelt het misschien wel weer wat leuks te maken voor je huis. Dus in dit geval geldt ook weer…regeren is vooruit zien! Investering zeg maar, nu even meedoen, straks lekker haken of breien aan je eigen unieke woonaccessoires!

Grijp je kans!!

Voordat je nu wegsnelt om mee te gaan doen, let nog heel even op want er loopt óók een keileuke posteraktie! Je maakt kans op een gratis poster, ingelijst, met je eigen spreuk erin! En aangezien prints en poster HE LE MAAL hot zijn momenteel, zeg ik, als je er toch bent voor het boek, “doe” je toch ook even de posters? Ik heb er al drie uitgezocht….*kuch*…drie? ja….een Lynda kan niet kiezen he;)…jij wel?
scroll even door de lijst en je komt beide akties tegen!
Succes!
Liefs,
Lynda  
  

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Mirjam

  Hoi Lynda,
  Nou, ik heb direct meegedaan hoor… Geweldig, zo´n Maak-boek.
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  juli 31, 2012 at 5:16 pm Reply
 • Mirjam

  … en nu blijkt dat ik hem nog gewonnen heb ook…! Wilde het je toch even laten weten.
  Liefs,
  Mirjam

  augustus 2, 2012 at 6:35 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.