Goed voorbeeld…

maart 25, 2012

Vandaag was de dag…..de dag van de Venloop! In diverse leeftijdscategorieen werden de diverse afstanden gelopen(rennen), onder een stralend zonnetje en vergezeld van een gezellig muziekje en aangemoedigd door ontelbare oranje ratels en joelende fans!

Om half elf gingen de Bambino’s van start( 4-5 jaar) met hun 500 meter!! Jongens wat een feest, trotse opa’s en oma’s langs de kant, iedereen dolenthousiast en die hummels (vaak aan de hand van pap of mam) hun beste zettend! De toon was gezet, de sfeer zat erin…
opbouwend in leeftijd werden de afstanden(die ook opliepen) gelopen. Joekskapellen maakten muziek en voor animatie was gezorgd(al heb ik bv géén idee wie die linker meneer is met een plak kaas als cape, wie het weet mag het zeggen ;)))
Ik heb wat traantjes gelaten hoor:)…was het niet om de schattigheid van die hummels dan wel op het pure plezier van de lopers van de G-loop(gehandicaptenloop). Er kwam een jongeman voorbij die mijn hart stal, die had tijdens het rennen zoveel lol dat hij zichzelf bijna van zn voeten lachte!!!
Aangekomen bij de 5 km werd het opletten geblazen want onze “puubster” maakte deel uit van het lopersveld. Ik bespaar jullie de puberale uitlatingen die meisje 1 deed toen het schoolproject tien weken geleden van start ging, of met hoeveel TEGENzin ze meeging naar de sportzaak om loopschoenen aan te laten meten, zo ook het commentaar op de gymleraar die hun elke week klaar stoomde voor DIE grote loop! Niks van dat….alleen maar trots!
5 km, da’s 5000 meter;)))….en ze deed het vrijwillig.
Want het trainen tijdens schooltijd was dan wel verplicht, het meedoen aan de Venloop niet. Maar ze deed het toch!
En dus zijn wij TROTSCH!
daarna volgden de 10 km en de halve marathon *kuch*
gezellig was het…..wat een happening, wat een organisatie en wat een sportieve inzet! Chapeau.
En ik…..ik zet vanavond tijdens les 12 (van de 27) mn beste rozegeveterde voetje weer voor want je weet…goed voorbeeld doet goed volgen he!
10 juni komt dichterbij (soort van) en Team Stella is inmiddels uitgegroeid tot dik 10 renners, de sponsorgelden stromen binnen en de goodiebag voor een van die sponsoren begint al behoorlijk vorm te krijgen!
Als je KLIKT kom je meteen op de pagina waar je “je geld kwijt kunt”
alles is voor KIKA! Dus kun je een euro of wat missen….KLIK!!!! en laat je hart spreken!
Dankjulliealvastwel!
O en dan nog wat….hoe leuk is het dat bv Ingrid van ’t brocante Sfeertje ook spontaan zich aanmeldde…of wat dacht je van Anna Marie, ja die van Hoofdzaken ….die het renvirus weer voelde kriebelen en zich toch maar aanmeldde….en waarbij wij gewacht hebben tot ze ook betaald had met het mededelen dat we in het ROZE zouden gaan rennen…zij blij, haar man blij, dochter blij …wij blij!!!!!;)!
Dus wil je deel uitmaken van dit evenement, op welke manier dan ook(alles is welkom en nodig…zo ook spandoeken en natte lappen ;))…..laat het weten! De voorpret is enorm….samen komen we toch een heel eind!!! Toch?
Liefs,
Lynda

Follow my blog with Bloglovin

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Diana

  Één ding wil ik dan toch nog weten….heb je die ratel nog kunnen scoren of ging-ie aan je neus voorbij? 😉
  Go Team Stella!!!!!!

  maart 25, 2012 at 4:32 pm Reply
 • Franse Lelie

  Zo'n fantastisch initiatief voor zo'n goed doel: dat verdient steun natuurlijk. Ik heb een kleine bijdrage overgemaakt, succes meiden!!! Lieve groet

  maart 25, 2012 at 5:25 pm Reply
 • Colin

  Geweldig om te gaan lopen voor het goede doel; voorlopig is de finish lijn mijn eigen doel, maar eerst al die roadblocks maar even passeren. 10 juni is voor mij nog 10 miles te ver :-).

  maart 25, 2012 at 6:48 pm Reply
 • Anna Marie

  Haha, lees nu je verhaal pas helemaal. Dochter aast op het roze tricot, pappa op de foto van mamma in het roze en zoons hopen vooral dat mamma NIET in het roze gefotografeerd gaat worden. Schamen ze zich te pletter. Goed, we gaan dus in navolging van je dochter hardlopen. Eerst maar schoenen aanschaffen. (Zonder roze veters)
  Groeten Anna Marie.

  maart 27, 2012 at 12:10 pm Reply
 • Roelien

  Wat geweldig joh!

  maart 29, 2012 at 12:59 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.