Getest….

januari 8, 2013

De test, uitgevoerd door katholieke plattelandsvrouwe, heeft uitgewezen dat de “Sukhashoppert” liever níet voor foodshopping gebruikt kan worden. Het is een übercoole shoppert, maar na rijp(en kort) beraad met me myself en mn schouders breng ik het advies uit de shoppert níet…en ik herhaal NIET voor de helft te vullen met levensmiddelen(van welke aard dan ook). Het risico dat je met fiets én shoppert in de goot terecht komt is groot. Het risico dat het zweet je over je rug gutst(altijd fijn met vest en winterjas aan) is voor 99% aanwezig en mócht je een politieagent tegenkomen haalt ie je beslist van de weg ivm verdenking op dronkenschap(zwalken). 
Bevinding van de test: een MUSTHAVE die shoppert(hoera voor social media, was ik pas nog in Amsterdam, komt er de maandag daarná een supershopper in de winkel bij Sukha en er was een twittervriendinnetje die er toch toevallig*kuch* moest zijn dus zij adopteerde er eentje voor me, en die ontving ik dus vanmorgen), maar voor leuke dingen, zeg kleding, kussentjes, make upjes, hebbedingskes etc. maar GEEN boodschappen.(en indien wél voor boodschappen, niet meer dan 1/3 vol maken!!)

Bewijslast volgt hieronder….

 Als je op hun site kijkt, zie je ook een foto van DE tas, en misschien zou er al een lampje moeten zijn gaan branden(formaat). En érgens heb ik ook afmetingen voorbij zien komen maar jee…ik ga geen rolmaat pakken om te meten hoe groot ie dan zou zijn. Maar hij is dus zo groot, dat als ik ‘m op de grond laat rusten…de bovenkant van de tas(zonder hengsels) tot halverwege mn bovenbeen komt!!! :D. Hij is echt giganormeousgantichuge!! Maar wat is ie GAAF! Ik hou van die dingen(joh?), zodra er wat nieuws is(en ik zie érgens ook maar een petit mogelijkheidje dat ik er wat mee ga/kan doen) wil ik dat proberen. So I did! ….NU ga ik mn zorgpolis checken op het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut ;)).

Alle gekheid op een stokje…de tas is gewéldig tof! Superstoer, degelijk materiaal, kan dus tegen een stootje(het ligt aan mij, niet aan de tas;)). Dus mocht je in Amsterdam zijn, loop ongeveer 10 minuten vanaf het station naar rechts 😉 en breng een bezoekje aan SUKHA!

Graag gedaan!

Liefs,
Lynda
ps: Elvera *smak* bedankt!!! maar uhm, die twee kerstbalhaakjes die erbij zaten…..??????? 😛 
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Gerry

  Oh, dat is zo'n tas die je over de stoel hangt, er vervolgens een heleboel dingetjes in doet die je bij de hand wilt houden maar dan toch opgeborgen zijn, en vervolgens lekker in rommelen om het weer terug te vinden.
  Ik vind het een hele mooie stoere sobere tas!

  Lieve groet,
  Gerry

  januari 8, 2013 at 1:05 pm Reply
 • Pink Pearl ®

  Mooi Blog bericht.
  Wat een mooie tas en de spreuk is ook al zo schitterend….
  Love it !!!!!
  Gtz. Helmie.

  januari 8, 2013 at 1:56 pm Reply
 • Diana

  En stiekem zie ik je met big bag al zwalkend op de fiets zitten daar in het Limburgse, al achterna gezeten door een politie-agent….*proest*

  januari 8, 2013 at 3:33 pm Reply
 • Martine vianen

  Oh vlakbij het station.. Goed te weten. Maar wat een prachtig verhaal. Bdankt voor het lachen!! Liefs Martine x

  januari 8, 2013 at 3:40 pm Reply
 • Corine(THUIS)

  Leedvermaak..sorry Lynda maar wat een leuke post:)

  januari 8, 2013 at 5:55 pm Reply
 • Elv's

  hahahahaha…. wat een heerlijk verhaal!!! Ik heb er erg om gelachen … geweldig maf mens dat je bent! ennuh die smak… is goed aangekomen 😉 Geniet ervan ben erg benieuwd naar het de uiteindelijk bestemming! ps. de kerstbalhaakjes tja… geen stukjes kerstbal gevonden??? vorige bestemming van het doosje: kerstbaltransport ;-))

  januari 8, 2013 at 7:01 pm Reply
 • Bianca

  Hihihi wat een leuke post! En superleuke tas….!

  januari 8, 2013 at 7:19 pm Reply
 • Suzanne de Jong

  Hahahaha!! Ligt in een deuk hier…! Wat lees je toch lekker weg, ik zag je zo voor me met die tas.

  Liefs Suus

  januari 8, 2013 at 7:27 pm Reply
 • Marit

  Haha, geweldig! Maarreh…ik wil die tas ook!

  januari 8, 2013 at 9:42 pm Reply
 • Marjonel M

  Wat een leuke post!!

  Groet, Marjonel

  januari 9, 2013 at 7:12 am Reply
 • Lisanne van de Klift

  Leuk!!!! Het verhaal, de tas! Super! En is er iemand die binnenkort ook gaat? Ik hou me aanbevolen!

  Liefs Lisanne

  januari 9, 2013 at 4:26 pm Reply
 • La Maison

  Te gek leuk allemaal.

  Hermine

  januari 9, 2013 at 9:29 pm Reply
 • Collie-Collie.com

  Wat een gave tas zeg! Superstoer en voor grote dingen, kussentjes, kleding, lampenkappen etc. maar licht van gewicht is 'ie natuurlijk super!

  Groetjes, Collie

  januari 10, 2013 at 10:26 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.