Gematched…

december 4, 2011
Meisjes(geen jongens dit keer)…kijk even allemaal in jullie mailbox!!! De adressen zijn verdeelt, iedereen weet naar wie ze haar “knuffel”mag sturen. Nah ja..BIJNA iedereen. Van een stuk of wat dames mis ik nog het adres of blogadres, maar die hebben ook een mailtje van me gekregen met verzoek om info;)! Dus ook dat gaat allemaal goedkomen. We hebben dit jaar bijna 30 “knuffelaars”dus we mogen wel weer spreken van een succesje(FIJN MEISJES, DANKJULLIEWEL). Een kleinigheidje hou je toch altijd, en dit jaar heb ik mezelf buiten spel gezet, maaaaaar ik ga iemand knuffelen die door omstandigheden niet mee kan doen aan de groepsknuffel maar wél een bijdrage voor Alexandra heeft overgemaakt…..da’s een knuffeltje waard toch?
Denk nou niet dat er koppels zijn, degene die JIJ “knuffelt”, “knuffelt”iemand anders, dusssss de afzenders blijven tot aan uitpakken onbekend!!! ON BE KEND!!!!*hint*
Willen jullie ervoor zorgen dat in de week van 19 tm 23 december alles op de plaats van bestemming is? Mag eerder, maar NIET later! Vorig jaar mochten we ’t niet eerder openmaken dan die week, maar ja *kuch*…..da’s niet overal gelukt 😉 dus kijk maar, wanneer je het openmaakt, maar je blogje erover willen we pas zien in DIE week!(streng zijn;)) Dus dat wordt dan een gezellige blogweek met allemaal posten over de ontvangen knuffels!
Nog even streng…..vorig jaar zijn er ontvangers geweest die taal noch teken gaven….dat vind ik HEEL erg jammer voor de afzender(onfatsoenlijk zelfs, mag ik dat hier even onder ons kwijt?) dus ik verzoek eenieder……laat wat weten! Blog erover, heb je géén blog, laat ’t me weten, dan kunnen we kijken of e.e.a. via mijn blog kan…hoe dan ook….laat wat weten! Klinkt missschien “onaardig”maar ik zou het heel jammer als we steeds deelnemers gaan missen omdat het tegen is gevallen de vorige keer(ook dit jaar weer mensen die niet mee doen omdat er een zure nasmaak is achtergebleven). Dus…..;)
Oproep! Iedereen die een mailtje met verzoek om info heeft gekregen mail me svp zo snel mogelijk zodat de andere dames ook aan de slag kunnen, en mocht je je wél hebben ingeschreven maar nog geen mailtje hebben ontvangen…MAIL ME!
lyndahovens@home.nl het kan zijn dat ik je “vergeten”ben, maar waarschijnlijk wacht ik nog op informatie. Maar mail me, dan weet je hoe en wat!
KOFFIETIJD!!!!:)
Liefs,
Lynda

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Mirjam

  Hoi Lynda,
  Dank je wel voor de naam en het adres… Ik ga mijn cadeautje inpakken en adresseren en dan vast versturen (morgen dan..) en dan mag de ontvanger het lekker onder de boom zetten (of waar dan ook) tot de week van de 19 – 23ste… Wat leuk allemaal, ik vind het echt heel leuk, dit soort gedoetjes… Ben er een echte voorstander van. Hopelijk krijgen alle 30 knuffelaars een leuk cadeautje…
  Ik wens jou een heel fijne zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  december 4, 2011 at 11:13 am Reply
 • lia

  En niet dat iedereen moet zien wat je gemaakt hebt. Maar het is inderdaad leuker als er ook wel wat aandacht aan gegeven word. Daarom wil ik het dit jaar nog 1x proberen.
  Nu snel kijken of het iemand is die ik ken…)

  Fijne dag
  Liefs Lia

  december 4, 2011 at 12:02 pm Reply
 • P,ieternel

  Nou ik heb hem ook binnen hoor. Ga straks eens mijn winkel door opzoek naar iets wat door die brievenbusgleuf past….. lastig lastig.

  Zoek heel hard groetjes Pieternel

  december 4, 2011 at 12:14 pm Reply
 • Corine

  Weer een echt Lynda-initiatief, spontane actie meid! Zelf heb ik geen energie over om iets origineels te maken in deze tijd van het jaar..Maar voor een voorjaars/zomereditie zal ik me ook aanmelden:))
  Groeten, Corine(THUIS)

  december 4, 2011 at 12:43 pm Reply
 • Lisette

  Ik heb het adres ook binnen hoor en heb gelijk even bij haar op de blog gegluurd;-)
  Bedankt dat je dit georganiseerd hebt! Ik vind het een geweldig inititatief!
  Groetjes Lisette

  december 4, 2011 at 1:04 pm Reply
 • Pink Princess

  Alles is binnen, dus kan gaan fröbelen…ZO leuk ♥

  december 4, 2011 at 1:32 pm Reply
 • (B)engeltje

  Ik heb me toch een leukerd gekregen om te knuffelen !!!
  Ga er iets moois van proberen te maken !!!
  Groetjes Bianca xx

  december 4, 2011 at 5:43 pm Reply
 • Tanja

  Ik wens iedereen veel plezier, ik doe deze keer niet mee, bewust maar wie weet de volgende keer weer wel.

  Je bent weer een hele goeie touwtrekker hierin Lynda, petje af voor je energie.

  Liefs
  Tanja

  december 4, 2011 at 6:30 pm Reply
 • Home and Lifestyle

  Bedankt voor al het regelen Lynda…ik kan aan de slag :)!

  Lieve groet, Ingrid

  december 4, 2011 at 6:49 pm Reply
 • Thuis bij Tjits

  superleuk dat je dit allemaal regelt Lynda!!
  ik ga mijn best doen!

  liefs, Tjits

  december 4, 2011 at 7:22 pm Reply
 • Colin

  Zo wat een match, leuk (!) maar gelukkig heb ik nog 14 dagen om iets te bedenken wat bij haar past, nog even tig keer op het blogje spieken voor inspiratie c.q. juiste keuze (hellup). Geweldige actie weer! Groetjes, Colin

  december 4, 2011 at 10:14 pm Reply
 • http://truutske.blogspot.com

  Dank je wel Lynda voor je lieve reactie op m'n blog. Door alle toestanden niet meegedaan met je kerstknuffel ( stond m'n hoofd ook niet naar hoor) maar volgende keer ben ik ook weer van de partij.
  Ik wens je een heerlijke week.
  Liefs, trudie.

  december 5, 2011 at 2:46 pm Reply
 • La Maison en Wonderboom

  Bedankt dat je dit allemaalop kunt brengen na je tocht der tochten;-))
  Weer helemaal met deux pieds en Hollande??

  Liefs
  Hermine

  december 6, 2011 at 9:38 pm Reply
 • House of Seasons

  Zo Lynda, van de Sint, gevierd in HET kerstmannenland, op naar de groepsknuffel!
  Ik hoop dat het ook iets uit mn winkel mag zijn, want zelf iets maken tussen al het inpakken in……..
  Ik ben ZOOOO benieuwd, dit is mn eerste groepsknuffel, maar jou nu een beetje kennende zal het wel weer HEEEEL erg leuk worden!!!!
  LIEFS
  LIA

  december 8, 2011 at 8:44 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.