Echte post is zoveel leuker….

maart 20, 2015

So true! Een sms, een whatsapp, een mailtje etc, allemaal lief leuk en hartstikke aardig maar gaat er íets boven een zending die door de postbode gebracht wordt? Nee! En zeker niet als je vooraf al weet dat het eraan komt. De opwinding, zó leuk! 

Blogswap

Lieve Blogswappers, is je brievenbus schoon? Ben je als eerste bij je brievenbus/deur als je blogswap wordt afgeleverd ergens de komende dagen want…

Hij mag vandaag de deur uit!
Benieuwd wat jullie er dit keer voor moois en speciaals van gemaakt hebben! Jullie laten het wel zien hoor, dat was een voorwaarde ;). #nieuwsgierig.
Moeders en dochters
Ook ben ik blij jullie mee te kunnen delen dat ik níet gek ben (don’t you dare ;))….. Het zat zo….plots was mijn concealerstick verdwenen…foetsie….verschwunden, gone. Nou ben ik niet héél erg georganiseerd maar dat soort dingen steek ik altijd in een potje zodat ik het terug kan vinden *hum*. Altijd! En plots was hij dus weg. Gevallen? Gekeken…neen. Uitgeleend? Niet dat ik weet maar ik vroeg het even….neen! Niemand wist van mijn concealerstick (mijn manlief geloofde ik natuurlijk meteen….”wasdavoording”? )…..de dames hadden ‘m niet gezien noch gebruikt. Dus….laat het los laat het gaan, het ding is weg! (raar blijft het want in diezelfde week verdween ook mijn deo…..zou ik onbewust gekke opruimgebruiken erop na houden?)…….
……totdat daar was de ochtend van gisteren…..M1 was blijkbaar wat gehaast want ze liet haar make-up tasje op de wastafel staan. Normaal gesproken voel ik niet de behoefte het ding te inspecteren maar dit keer…….móest ik toch even kijken…gewoon….zomaar! Dus…….vond ik op de bodem van dat tasje mijn concealerstick! 😀 Ze wist er natuurlijk niks van en waarom ik toch “altijd haar meteen verdacht” vroeg ze zich ook grinnikend af, de schat! 
Zo gaan die dingen, als je dochters hebt tenminste. Met zoons staat je beslist wat anders te wachten ;).
O en wat ik me dan ook nog even afvroeg *vandehakopdetak*…hoe/waar hebben jullie je tv in je interieur? Mijn vrijdagse blog gaat daarover!
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Verie - Vestywo

  ..de blogswap is de deur uit!! Bij de post kreeg ik een dik compliment voor de envelop, ze durfde eigenlijk de zegel er niet op te plakken ;)! SUper leuk om dat te horen, zometeen zet ik wat op IG hierover!! Fijne dag Lynda.

  Liefs,
  Verie

  maart 20, 2015 at 9:39 am Reply
 • Esther

  Hij ligt klaar! Ik ga 'm zo naar de post brengen. En nu maar hopen dat de versiering het houdt tijdens de verzending. Leve de lente!

  maart 20, 2015 at 9:48 am Reply
 • Huize Kip Kakel

  Oeps..gisteren al gepost;)
  Enne..je verhaal over dochters..heerlijk..ik heb een tienjarige, dus die tijd komt nog wel…
  En puber zoons, die struinen alle kasten leeg…grrr
  Fijn weekend…spanning stijgt!!

  maart 20, 2015 at 9:54 am Reply
 • Pure

  Ook hier is de blogswapenvelop weg (heb een klein blogpostje erover gemaakt)..

  Herkenbaar hoor wat je zegt over puberdochters..
  De mijne is mini-me dus als ik wat kwijt ben vind ik het bij haar terug..hahahaha..

  Pffff de spanning stijgt echt wel..zou er morgen wat in mijn brievenbus zitten ??

  x Chris

  maart 20, 2015 at 10:06 am Reply
 • Corine(THUIS)

  Die van mij is ook onderweg! En .. Ik haal hier net een dikke envelop uit de brievenbus.. Oké oké, ik wacht netjes tot morgen met open maken :-))

  maart 20, 2015 at 2:02 pm Reply
 • Indruk

  Maandag valt mijn pakketje bij iemand op de mat! Mijn man moet heel toevallig maandag daar in de buurt zijn dus 'gooit' het pakketje maandag persoonlijk bij iemand door de brievenbus haha. Weten we ook zeker dat het pakketje is aangekomen. Ik zal er aankomende zondag in mijn blog ook nog even aandacht aan besteden. Spannend!!!! Pascale X

  maart 20, 2015 at 5:26 pm Reply
 • lia

  Mijn pakje is ook onderweg…
  En tja met zonen ben je geen make-up kwijt, maar ik was wel altijd de nagelknipper kwijt.
  Enne tv gewoon aan de muur.

  maart 20, 2015 at 8:52 pm Reply
 • Anneke

  Volgend jaar doe ik ook mee. Het lijkt me zo keuken.
  Liefs Anneke

  maart 20, 2015 at 9:52 pm Reply
 • Corine(THUIS)

  Ik heb de foto's van mijn swapkadootjes op m'n blog gezet 😉
  Het blijft leuk, dat swappen! Bedankt weer voor het organiseren Lynda.

  maart 21, 2015 at 6:19 pm Reply
 • Mirjam

  H die Lynda, nogmaals bedankt voor het kaartje van het FeelGood Event! Het was echt leuk! Normaal ben ik niet zo van de beurzen (druk, teveel mensen in mijn aura), maar het was super. Het was gezellig, iedereen was in een supermood. Fijne mensen ontmoet, nieuwe hobby erdoor bij de workshop handletteren. Het was leuheuk, dankjewel!!

  maart 22, 2015 at 4:05 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.