Best raar…..dat blijft het

oktober 11, 2015

Ik weet niet of ik het al verteld had? Tijdens de VT wonen & design beurs hebben we met een aantal bloggers van ShowHome.nl een video in opdracht van KARWEI opgenomen. Als je bent geweest heb je beslist de mooie stand van KARWEI gezien. Als je niet bent geweest, het waren een aantal stijlkamers waar wij er elk een uit hebben gepikt om toe te lichten. Nou staat de video inmiddels online en heb je ‘m misschien wel al gezien. De reacties waren vooral positief en in totaliteit is het een leuk filmpje geworden denk ik…..maar wat doet dat toch dat je wel heul kritisch naar jezelf blijft kijken? Een soort van “wie’s die vrouw” gevoel? Weer een lesje voor ondergetekende: indien voorzien van microfoon hoef je niet te proberen over het geroezemoes heen te komen 😀 .

Dit soort opdrachten blijven natuurlijk hartstikke leuk en je leert van elke keer. Ik neem me altijd voor het resultaat niet terug te kijken maar toch deed ik het weer en maar goed, genoteerd: let op stemgebruik.
Overall ben ik ervan overtuigd dat we door de verscheidenheid aan personen/bloggers ene groot publiek kunnen bereiken omdat er voor iedereen altijd wel “iemand” tussenzit waar een soort van “klik” mee hebt. Toch?

Heb als ik terugkijk het afgelopen jaar toch al wat keren van dit soort dingen gedaan, denk aan Tedx, de opnames voor een Limburgs lifestyle tv-programma, gesproken voor een groep jongeren de week voor de woonbeurs….één ding is zeker…het is allemaal hártstikke spannend maar ZO leuk en inspirerend. Af en toe moet je jezelf out of your boxen schoppen toch? 🙂

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Mirjam

  Wat leuk dat je dat gedaan hebt.
  Ik ga het filmpje snel eens opzoeken om te kijken…
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  oktober 11, 2015 at 4:35 pm Reply
 • Pure

  You rock girl(s)

  oktober 11, 2015 at 5:46 pm Reply
 • Crafts 'n' Skills

  Ziet er goed uit hoor! Gewoon duimpje hoog voor je/jullie ;o)

  oktober 11, 2015 at 7:13 pm Reply
 • Indruk

  Allereerst wat een sexy pumps!! Je doet het heel erg goed, je raakt al helemaal gewend volgens mij!
  Pascale X

  oktober 11, 2015 at 7:57 pm Reply
 • Rensina Steursma

  Ik vind het echt een heel leuk filmpje!
  En je doet het juist hartstikke goed, volgens mij kun je dit alles steeds beter 😉

  oktober 13, 2015 at 7:44 pm Reply
 • Judith

  Zo is het… en bewegende beelden van jezelf zien is 1 ding: Jezelf horen praten is van een ander caliber… ik vind dat zelf ook altijd vreselijk haha

  Maar ik vond het een leuk filmpje en Lynda op killer heels zien we ook niet iedere dag:-) Dat limburgse accent geeft het nog een schattige twist ook!

  Liefs X

  oktober 14, 2015 at 10:15 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.