Alfred J.Kwak…

oktober 11, 2010

HA! Jullie schrokken he!! Jullie dachten natuurlijk weer een Youtubefilmpje te zien te krijgen met een onmógelijk liedje! NOPE …. TE voorspelbaar: D!

Het is wel een soort van “happy” day! Ik werkte vanmorgen bij een alleraardigst echtpaar en heb de “tent” weer blinkend achtergelaten!

zij blij, ik blij!
Ik ging op de fiets, vrijwillig, auto bleef voor de deur staan …. 11 km heen, en 11 weer terug (duh). Fietsen is zó lekker met de juiste fiets! Ik had altijd een omafiets zonder versnellingen, maar dan moest ik altijd eerst uitdampen voor ik aan de slag kon (en drie dagen niet zitten), maar nu heb ik een fiets met versnellingen (“erfenisje” van Vriendin, dien kocht een andere) en WIEHHHHHHHH …. ik ben niet te Stoppen!
Ik Kan jullie bijna niet uitleggen hoe Blij ik daar mee ben! Ik was het ZO zat me het snot voor de Ogen te trappen en ondertussen telkens ingehaald te Worden door dames TIG Jaar Ouder Dan IK, op zo’n hypermoderne ultralichtgewicht geluidloos trapmobiel! Nog haartjes in de plooi (geen natte slierten in Hun nek), Snoetje vlekkeloos (Tussen derode vlekken van de Hitte stroomde met Het zweet mn make-up zuidwaarts), en vaak Nog geanimeerd kletsend met een medefietser (daar WAAR IK ENKEL een zeehondgeluid kon uitstoten)
Kortom ….. Verleden TIJD!!
O ja!
IK krijg er zoveel energie van dat ik bijna niet kan wachten tot ik weer mag (ernstige vormen neemt het aan, dat zie je zeker WEL;))
IK weet niet hoe lang geleden het is dat ik Bonnie een jurk voor mij weg liet hangen, als Stok Achter de Deur (Bon, verpats ‘m maar want het is voorlopig nog niet zover ;))…. ik geloof ergens in de maart?
Anyway …. Vorige week maandag was ik er klaar voor! Die kilo’s die er de afgelopen Jaren Weer AAN zijn gekomengaan er NU Vanaf !!!!( de Medicijnen die ik gebruik ga ik eerder afbouwen zodat het allemaal wat Sneller gaat) IK weet hoe het moet, ik deed het Immers al Eens eerder ( en Nog Eens eerder, en Nog Eens ;))… in 2001 viel ik 53 kilo af , van januari TOT september deed ik erover. Nu Hoeven er dit Keer geen 53 af, maar een stuk of 25/30 Zou ik toch wel heel aangenaam Vinden. En wat denk je??
Vol trots * Glim * Kan ik u melden dat vanmorgen de Weegschaal 2,7 kilo minder aangaf Dan Vorige week maandag !!!!!!!!!* houdtbuikin *….. zie je het al ???;)
DUS je snapt dat fietsen …. daar ga ik Nog mee  door …. IK Laat mn crosstrainer Nog even voor Wat ie is,
…. op Naar de volgende week!!
Over de volgende week gesproken …..
Dan ben ik er even Niet, WIJ Gaan een midweek naar Kijkduin!!
Heb er zó’n Zin in!
Oma gaat mee, die gaat met Meisje 2 met de trein en WIJ Gaan Met De Auto (volgestouwd, vanzelf;)) Richting Kust! Elke dag zwemmen (kan mn fiets niet meenemen he ;)) en lekker struinen over de Markt, het Strand, de boulevard, enz.
DUS heb je nog tips, Laat Het WeTeN! Kan 1001 Dingen in Een dag proppen! * GRIJNS *
O en, zie je Het?? als ik Grijns??
de tandartsassistente Belde Tussen de middag, dat ik een Afspraak had om14.20 uur (o ja??) maar of IK niet eerder kon komen (maar Goed dat ze belde, was Het HE LE MAAL vergeten), DUS hop, op de fiets (jawohl) peddelde IK erheen.
Schoonmaakbeurt,en het was FAN TAS TISCH! Dat wil ik wel elke week!!
Heb Nog Twee afspraken Staan om Wat vullingen te vervangen en Wat andere mankementen te renoveren, en ALS Het Dan meezit ….. dan krijg ik een beugel!
JOEPIE!
Het Wordt Nog Eens Wat, 30 kilo eraf (ik zet Hoog in, Kan ik pingelen;)), Rechte tanden ….* draaitvuistenvoorbuik * o yeah *
Deen goed begin van de week dus, en is een Goed begin niet te halve Werk??
IK Wens jullie een energieke week, Veel Zonneschijn  en Plezier!
Toedels!
Lynda
psje bijgevoegd….ik ga me NIET druk maken om al die hoofdletters die er ineens instaan en die IK ER NIET IN HEB GEZET! 😀
a PS for my foreign bloggerfriends!!!
look at the top of my blog……a translator!!!
So I can now talk to you in your own language!!! 🙂
I know this translator, translates in a very funny way, so let me know if this is not the way to do it, then I will translate it myself again!
But for now, I’m in a very “talky”mood :)….it’s just so much to translate, so please us my new gadget!!! Thank you!
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Alle mooie dingen

  nou je zet inderdaad hoog in.. maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als het lukt… en alleen met fietsen he… als jij het kan kan ik het ook
  er hoeft geen 30 af.. ik ben al blij met 10/15 en zogauw ik van die K****** schouder af ben dan ga ik fietsen… ik doe met je mee…
  alleen dan is het januari(als ik van het positieve uitga)… mmmm nou eens kijken zolang het niet sneeuw/glad is…gaan we gewoon FIETSEN!
  succes
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  oktober 11, 2010 at 1:44 pm Reply
 • Collie-Collie

  Da's een mooie start van de week!! Nieuwe fiets, waarmee je zo de kilometers wegtrapt. Een weegschaal die het er mee eens is minder aan te geven. En nog een beugel als toetje voor een mooie rechte tanden. Nah, je blogbericht geeft zoveel energie af dat ik zo gelijk weer achter mijn machientje hobbel!!!

  Een hele fijne superweek!!!

  Groetjes, Collie

  oktober 11, 2010 at 1:55 pm Reply
 • Pierelantijntjes

  Wat een heerlijke post weer Lynda, ik zie het allemaal zo voor me! mmm denk trouwens dat ik ook maar zo'n fiets aanschaf……..
  En wat lekker dat je een midweekje Kijkduin in het vooruitzicht hebt. Helaas kan ik je geen tips geven, want ik ben er nog nooit geweest.
  Ik hoop dat de buitenlandse lezers de translator fijn vinden, want dan lijkt mij dat ook wel handig.
  Fijne week,
  Liefs Ester

  oktober 11, 2010 at 2:02 pm Reply
 • Rianne

  Vandaag een postje overeenkomsten tellen, ook hier een fietser, althans als ik niet in een andere stad moet lesgeven want dat is me te ver. Hier ook een crosstrainer, die momenteel meer wasgoed verzamelt, en een afvaller, nu 13 kilo sinds mei en de oorsprong ligt bij mij ook deels in de medicijnen, antidepressiva en veeeeeeeeeeeel prednison, die laatste is de grootste kilo stimulator, helaas. Maar goed we zijn aardig op weg!
  Fijne dag

  oktober 11, 2010 at 2:40 pm Reply
 • Passione Helena

  Wat een heerlijke, motiverende en vrolijke post! ik word hier helemaal blij van!
  Geweldig dat je zo'n positieve instelling hebt en er echt voor gaat!

  Mocht je het ergens onderweg, het toch nog moeilijk krijgen. Dan ga je eerst een blog schrijven.. ok?! We zullen je naar je streef gewicht krijgen!
  Ga ervoor meid!

  Heel veel plezier in Kijkduin!
  Lekker wandelen en uitwaaien aan het strand..

  Liefs Helena

  oktober 11, 2010 at 2:42 pm Reply
 • Home and Lifestyle

  Het begin is er weer en jij zet door…dat weet ik zeker! Ik ben vandaag ook weer eens begonnen…je kent het wel…máándag stop ik met…!! Hoef maar een kilootje of zes-zeven, maar dat is ook al een hele opgave! Vooral in pepernoten, chocoladelettertijd, maar eh….ik heb in de gaten dat ik daar met jou nu even beter niet over kan beginnen.

  Ik neem een appel…is ook lekker 🙂

  Lieve groet, Ingrid

  P.S. Veel plezier in Kijkduin!!!

  oktober 11, 2010 at 2:59 pm Reply
 • Marga

  Hallo Lynda.
  Jij hebt er zin aan. Wou dat je wat energie aan mij kon geven.
  Maar….geniet van die heerlijke midweek.
  Groetjes Marga

  oktober 11, 2010 at 3:00 pm Reply
 • Margot

  Ppffff, zit uitgeteld achter pc en kan me even niet tot dezelfde energie zetten als jij. Zal morgen nog een keer dit bericht lezen, misschien dat het dan wel lukt.
  Maar ik ben heeeeel happy voor jou hoor…zucht….
  Ik dacht dat alles met een hoofdletter is bij jou…haha…
  Groetjes, Margot

  oktober 11, 2010 at 4:04 pm Reply
 • Just Who I Am

  Zo zie je maar ,er gaat niets boven een goeie fiets!!en zo gaan er vast wel weer een paar kilo'tjes af,het begin heb je alweer ,hartstikke goed.Die snert kilo's ook .ik heb me een week geleden ff stiekun gewogen toen de specialist nog niet binnen was ,snik 2 erbij ,ik heb zoveeeeel gefietst deze week dus wie weet is er nog hoop voor mij ook
  Groetjessss

  oktober 11, 2010 at 4:39 pm Reply
 • Bonjade

  Ik verpats hier helemaal niets……die jurk wacht trouw totdat jij zover bent…en zo te lezen ……ga je als een speer. Zowel letterlijk als figuurlijk……YOU GO GIRL.
  Heb je niet zo'n fiets met zo'n accu erin….;0)?
  Ga je nog sneller……..!!!!!!!!!

  Maar goed ik ga het helemaal volgen en wil hier veel afval tips want ik mag ook wel wat lichter.
  Een kilo of 5 is just fine….so work on!!!
  I AM SO EXCITED!!!!
  Geef me tips en goed spirit……en ik steun jou.
  Big hug…….

  oktober 11, 2010 at 4:49 pm Reply
 • It's me

  Hoi di hai……..wat een verhaal hiero…….gezellie…….nou het gaat je gewoon lukken hoor……echt !!! en lekker er even tussen uit volgende week heerlijk………en de tandarts was ook al een eitje….meid jouw lukt alles…….je bent zo een slanke den………30 kg ???…dan zien we je niet meer………zuchtttttt…….nou succes je kan het !!! liefs van mij…….

  oktober 11, 2010 at 4:51 pm Reply
 • Colinda

  Zo da's even een maandag-binnekomer; 30 kilootjes die mogen verdwijnen en op dit tempo is dat binnen een paar maanden gepiept … alhoewel … volgens mij is het best een pittige klus om zoveel kilo's kwijt te raken en vooral om op gewicht te blijven.

  Krijgen we nu elke maandag een update … heb je gelijk een stok achter de deur, want je kan het! Duintje op, duintje af … geniet ze in Kijkduin!!

  Groetjes,
  Colinda

  oktober 11, 2010 at 5:02 pm Reply
 • Karin

  Kijk dat valt me dan weer van je tegen, met de AUTO naar Kijkduin ;))

  oktober 11, 2010 at 5:07 pm Reply
 • Floor

  oke ik haal de fiets nu van zolder, ga ook ergens schoonmaken even zoeken hier naar alleraardigste mensen (kuch) en dan hoop ik echt dat ik volgende week 1,7 kilo af ben gevallen : 2,7 lukt mij never nooit niet in een week zelfs niet als ik alleen water drink
  oke go for it

  oktober 11, 2010 at 5:22 pm Reply
 • omaria

  oke , huren we in kijkduin fietsen, hup naar hoek van holland, hup naar scheveningen och en als we toch peddelen dan ook door naar rotjeknor.

  oktober 11, 2010 at 5:34 pm Reply
 • Tierlantijn

  53 KILO!!! Shock! Wat ontzettend knap! Aan je foto is het je niet aan te zien dat jij überhaupt iets moet afvallen trouwens! Maar fietsen dus… Ik ben het afgelopen anderhalf jaar 15!! kilo aangekomen en die zou ik ook weer heel graag verliezen. Het blijft een strijd hé?!

  Fijne avond; Geniet!

  oktober 11, 2010 at 6:00 pm Reply
 • Sandra Maakt!

  Dank je wel Lynda! Ik vrolijk al weer helemaal op als ik jouw humorvolle stukje lees met bijbehorende muziek! Enne…ik heb er nog één voor je 'ain't no mountain high enough' !!

  oktober 11, 2010 at 6:07 pm Reply
 • Tierlantijn

  Wat betreft de pompoenen; http://www.tierlantijn.net ofcourse..;)

  oktober 11, 2010 at 6:16 pm Reply
 • almay`s home

  The new Lynda! yeeeeaaaaahhhhhh!
  Je zal zien….als je die beugel hebt vliegen de kilo's er af. Je kunt nl. in het begin niets meer eten! Ik heb er 2 jaar geleden een onderbeugel gehad. Het resultaat is echt geweldig!!

  Groetjes
  Alma

  oktober 11, 2010 at 6:33 pm Reply
 • almay`s home

  ps. Echt toppie meisje!!

  oktober 11, 2010 at 6:34 pm Reply
 • TureluurBellemietje

  super super knap als je zoveel kunt af vallen oke …fietsen…alleen fietsen? pff hmmm
  neeee toch??…stuur mij ook eens je tips…
  ben wel zeer benieuwd….

  oktober 11, 2010 at 6:35 pm Reply
 • Michaja

  Grappig, jij in het Nederlands, ik in het Engels 🙂
  Meid wat goed zeg 53 kilo afgevallen!!! En nu al weer 2.7 in een week tijd.
  En dat fietsen petje af zeg!! Hier zijn we ook sinds een aantal weken op de fiets naar school. Mits het niet regent (dat is gelukkig zelden behalve vorige week maandag en vandaag) en er geen mistral is. Vooral voor Yara is het best wel zwaar. Ze is tenslotte nog maar 4 en een kwartier fietsen is toch best wel veel op die leeftijd.
  Lekker een weekje er tussenuit! Wij moeten nog een weekje langer en dan hebben ze hier 1.5 week vakantie. Komt mijn mams en gaan we er ook een aantal dagen tussenuit.
  Bisous en ga zo door zou ik zeggen

  oktober 11, 2010 at 7:12 pm Reply
 • Merel

  Ik word ook weer helemaal vrolijk van jouw logje. (Ik vind dat liedje stiekem erg leuk…)
  30 kilo? das best veel…wens je veel succes. Begin is er…Lekker fietsen. Ik denk aan je als ik een boek lees. (gniffel)

  oktober 11, 2010 at 7:15 pm Reply
 • Tanja

  Lekker Kijkduin, ik duim voor mooi weer voor je O ja, en als het niet zo heel erg lekker weer is ga je toch naar Panorama Mesdag, of lekker winkelen op de Frederik Hendriklaan, daar zijn nog van die kleine leuke winkeltjes. Anders dan anders, O ja en misschien kun je een dagje naar Delft, daar is het ook heel gezellig.
  Mail me maar als je meer wilt weten, tenslotte woon ik in de buurt.
  Groetjes
  Tanja

  oktober 11, 2010 at 8:06 pm Reply
 • Welcome

  good for you!! from what I can make of it…you've lost some weight riding a bike? the music got me going…but the translator was lost in translation something about snot in your eyes ??hahahh! then, when I went to comment, it froze my computer. I had to sign back in to comment. not sure if it's the google translate or my computer? but anyhow, sounds like your going on a trip? have a blast… ♥stacey

  oktober 11, 2010 at 8:12 pm Reply
 • Gekakel

  Yo go, girl! Heel veel plezier deze week!

  oktober 12, 2010 at 5:17 am Reply
 • Anoniem

  50 kg!! Petje af hoor!!
  Ik ga ook eens wat meer fietsen, de auto laten staan!!
  Lekker naar Kijkduin, ik heb er eens met mijn vriendinnetje gelogeerd bij een familie.
  Als goede Limburger nam ik een vlaai mee, we bleven er een hele week maar ik heb die week geen vlaai gezien. Hadden ze in de diepvries gestopt voor als we weg waren!!
  Lieve groetjes
  Desiree

  oktober 12, 2010 at 8:57 am Reply
 • Vos

  Zo jij gaat lekker!!
  Ik wil ook zooooo graag z0'n 15 kilo (minstens) kwijt maar het is zo moeilijk omdat ik ook anti depressiva slik, maar ja zonder dat heb ik geen leven, maar ik baal er wel van hoor.
  Ook ik ga als het niet regent op de fiets naar mijn werk heb dan ook een fiets met accu (slecht knieen) maar ik ben dan toch in beweging denk ik maar.
  Zullen we samen op gaan?? (stok achter de deur) ik val zo snel weer terug maar begin iedere keer weer opnieuw. Ik zou het zo graag eraf willen voor de Kerts (wintersport) dus ik doe mijn best!! Bedankt voor je gezellige en vrolijke blog en vast veel plezier gewenst in kijkduin. Lieve groet Truus

  oktober 12, 2010 at 10:55 am Reply
 • marline

  ooh heerlijk een weekje kijkduin nou ik ben er een keer geweest met een tentje en een vriend nu verleden tijd. maar het dorpje buren is op loop afstand is klein dus pak je auto als die mee gaat of de bus en doe dan een dagje nes heel gezellig. de vuurtoren is ook schitterend. haha de gentianen in de itratuin zijn gekweekt dus die komen niet uit de natuur. was het allemaal maar zo simpel.
  fijnw week nog en veel plezier op kijkduin
  marline

  oktober 12, 2010 at 1:41 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.