101 karakters

november 10, 2013

Histor daagde creatief Nederland uit een “kaal”kastje van Piet Hein Eek(wie kent ‘m niet) naar eigen idee zo mooi mogelijk te beschilderen met hun verf. Binnen twee weken hadden 2000 inzendingen binnen en hebben ze een groot aantal mensen uitgekozen om in de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhovens hun idee tot uitvoering te komen brengen. Er gingen ook kastjes naar Bloggers, Stylist en andere pers die hun idee thuis mochten uitvoeren. Die kastjes stonden gisteren ter decoratie verspreidt door het pand tijdens het evenement dat Histor dus organiseerde ism PHE. Ik was erbij en maakte een verslag en heel wat foto’s van deze dag. Een paar foto’s van kastjes laat ik hier even zien, voor het verslag verwijs ik je naar www.showhome.nl. Doen hoor want er waren zóveel mooie kastjes te zien!

 De laatste drie foto’s wil ik even onder de aandacht brengen. Dit zijn vader en dochter die samen aan het project werken. Dochter tekende het motief, vader zorgde voor het sjabloon en samen waren ze er gisteren om het kastje van hun “jasje”te voorzien. Hoe leuk is dat?

Ben je al eens bij Piet Hein Eek geweest? Als je in de buurt bent en je houdt van zijn werk of een industriele omgeving dan moet je zeker even aan gaan! Heerlijke koffie en een mooie shop waar je altijd wel wat vindt. Ik kocht een toiletborstel van PHE…:)…echt waar! Een mooierd met een houten handvat, decadent he ;), design op mn toilet.

liefs,
Lynda
 
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Marjan

  Leuk om te zien, een kastje op zo veel verschillende manieren!

  november 10, 2013 at 6:03 pm Reply
 • De Zandhut

  Leuk! en heel creatief!

  fijne avond

  november 10, 2013 at 6:13 pm Reply
 • Anna Marie

  Jouw dochter? Een design toiletborstel? Inderdaad. Lichtelijk decadent mevrouw Lynda. 😉

  november 10, 2013 at 6:21 pm Reply
 • Judith Spaai

  Wat blijft het leuk om al die foto's te zien!! En nogmaals erg leuk om je te ontmoeten!

  november 10, 2013 at 6:21 pm Reply
 • SOYZ

  een paar foto's? :))) dit zijn er toch best een boel. Heel leuk om de dag weer even terug te beleven en heeeel leuk je live te zien en spreken! Plezier met je pleeborstel ;)) x

  november 10, 2013 at 8:12 pm Reply
 • lia

  Oh, daar keek jij naar!!
  Er zitten wel een aantal bijzonder tussen hoor…

  november 11, 2013 at 5:36 pm Reply
 • Een dotje wat

  Wat was het inspirerend, ik wou dat ik het nog een keertje over kon doen! Dan zou ik er nog meer van genieten 😉 bedankt voor deze leuke foto's, het was een genoegen je te ontmoeten! Liefs, Marieke

  november 11, 2013 at 8:51 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.