fotoboek maken

Hoe bewaar jij mooie herinneringen? Ze verdienen extra aandacht!

maart 5, 2019

Terwijl jij daar even over nadenkt, zodat je me hieronder antwoord kunt geven op m’n vraag, kan ik daar kort over zijn. Ik bewaar mooie herinneringen het liefst in een doosje, map of boek. Lekker ‘oldskool’ zodat ik ze vast kan pakken. Met alle nieuwerwetse apps, clouds etc. doe ik soms wel wat maar het allerliefste druk ik m’n foto’s bijvoorbeeld gewoon af. Net als ‘vroeger’ een stapeltje foto’s vasthouden of fotoboek maken en bekijken. Ik weet, met een paar handelingen tover je ze ook op een beeldscherm maar, da’s toch anders. Mijn mening he, het zal de leeftijd zijn 😉.

Fotoboek maken

Je neemt je al tijden (jaren zelfs) voor al die foto’s die je o.ver.al van maakt tijdens vakanties en tripjes ook eens af te gaan drukken. Je kunt ze wel steeds op de externe harde schijf opslaan (dat doe je als je net als ik al ooit eens foto’s bent kwijtgeraakt door een computercrash…) maar ja, kíjk je ze dan ook nog wel eens? Ik beken, ik te weinig en de rest van mijn gezin eigenlijk helemaal niet! Zonde toch? Ik wilde al tijden dus een fotoboek maken. Nou ja, niet één maar van elke vakantie of trip een eigen boek maar je moet beginnen bij het eerste boek he. Toch weerhield me ‘iets’ er steeds van. Bij sommige aanbieders moet je een app downloaden of zelfs software installeren, daar haakte ik al af. Ik hou van makkelijk en overzichtelijk. Ik maakte mijn nieuwste fotoboek van de trip naar Parijs bij de Fotofabriek! Supersimpel en zelfs zó leuk om te doen dat je na een paar bladzijdes gaat zitten experimenteren met de indeling. Het eindresultaat maakt toch echt wel meer indruk dan een rits foto’s die je een voor een wegklikt op je beeldscherm.

Mooie herinneringen verdienen aandacht

Een koffietafelboek voor een aantal weken want iedereen in het gezin vindt het leuk om er vaker naar te kijken. ‘Oh ja, weet je nog hoeveel taartjes daar in de etalage lagen?’, ‘de duurste koffie in jaren, gelukkig hebben we daar nog een foto van’ en ‘dát was een fijne plek hè, wanneer gaan we weer?’. In dat fotoboek stop ik dan ook alle kaartjes, tickets, bonnetjes etc. van die trip of reis. Mooie herinneringen verdienen onze aandacht.

Gelukkig was het kinderlijk eenvoudig en durf ik dat best nog eens te doen, er staan nog wat mappen met foto’s te wachten op een eervolle vermelding in een volgend fotoboek!

Dus nogmaals, wat doe jij met je mooiste herinneringen?

X

Lynda

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.