uniek telefoonhoesje

Je mobiele telefoon en je interieur – Wat is er belangrijker dan je telefoon?

juli 1, 2020

Ik liet mijn telefoon vallen! Althans, ik stapte uit de auto en was vergeten dat mijn telefoon op mijn schoot lag en dus nam ik ‘m onbedoeld mee naar buiten de parkeerplaats op. Met een smak landde hij natuurlijk op de grond, schoof nog even door en kwam tot stilstand midden op……..een put! Ongelogen, de adrenaline ging sky high! Mijn telefoonhoesje lag natuurlijk nog op de zitting van de stoel, ik schuif dat ding altijd onder mijn been als ik bijrijder ben en bijvoorbeeld wat aan het scrollen ben op Instagram of Facebook óf de weg moet zoeken etc. Dus, nog net niet huilen want het ding kan daar niet tegen! Compleet van glas (wie verzint het 😉) en dus zonder telefoonhoesje, dan is zo’n snoekduik gedoemd tot schade te leiden.

Hoe ver ga jij bij de keuze van een nieuw telefoonhoesje?

Ik gók, jullie een beetje kennende, dat jullie net als ik te werk gaan. Een nieuw hoesje kopen? Prima, maar dat is wel ‘serious business’! Je weet, telefoonhoesjes zijn er ontelbaar veel maar dat maakt de keus niet makkelijker……voor mij (een Lynda kan niet goed kiezen). Van al dat geglitter en geglim blijf ik ver, geen opvallende toeters en bellen, ik bedank. Wat ik, naast het feit dat het ding moet beschermen en handig in gebruik moet zijn, óók heel belangrijk vindt is dat het bij mijn interieur past. Mijn interieur is allesbehalve kleurrijk, dan ‘kan’ zo’n felgekleurd en glimmend hoesje natuurlijk niet! Althans, wat mij betreft niet, daar word ik onrustig van 😊. Net als hier zal bij jou de telefoon ook wel ergens op de kast of tafel liggen? Dan wil je toch dat het er een beetje leuk uitziet zeker? Daarbij komt dan nog dat ík graag iets heb wat niet ‘standaard’ is. Ik heb graag een telefoonhoesje dat mooi is, handig én soort van uniek.

Zelf een hoesje ontwerpen

Ik liet het mijn meiden al eens doen, gewoon….omdat het kan én omdat ik het zelf ook doe (of deed eigenlijk). Ik snap wel dat het leuker is als je een gepersonaliseerd telefoonhoesje hebt, dat het een beetje laat zien wie je bent zeg maar. Zelf een telefoonhoesje ontwerpen is in principe snel een eenvoudig te doen….ware het niet dat ook dáár weer heel veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Nou is de mijne van leer, handgemaakt en vooral ook op maat gemaakt. Het ding wordt door gebruik mooier en mooier. Ik hou daar dus enorm van! Dat mijn meiden het graag wat ‘spannender’ willen snap ik ook. Ze leven zich maar lekker uit, ze hebben hun telefoon toch altijd in (of heel erg vlakbij de) hand. Die liggen nooit onbewaakt mijn uitzicht te verstoren 😉.

Oh, en mijn gevallen telefoon….die moest een nieuw scherm! 300 euro verder ligt ‘ie weer veilig ín zijn hoesje hier op tafel……

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.