Stoere, warme Soxs

februari 10, 2017

Perfecte timing, inmiddels is het weer lekker koud in Nederland en doen we weer net alsof het écht winter is. (écht ECHT winter voor mij…..bergen sneeuw en striemende kou..#yesplease) en die sokken komen dus echt precies op tijd! Er zijn een paar dingen die je van me moet weten om deze ‘verering’ te snappen…..

  1. ik hou van winter #duh
  2. ik loop het liefste op blote voeten, altijd, overal
  3. pantoffels zijn stom! (want te warm)

De enige manier om extreem koude voeten tegen te gaan (en geen nachtelijke ruzie te krijgen met mijn innig geliefde wederhelft ) is dus het dragen van warme sokken. Niet te warm, niet te strak en zeker geen suffe sokken 🙂 .

soxs.co soxs.co Soxs.co stuurde me een paar sokken, verpakt als Valentijnscadeautje. Superleuk verpakt, als je de doos opent komt een fijn geurtje je tegemoet en de sokken zijn met grote zorg in het doosje gedrapeerd! (niet het opgepropte bolletjes idee zeg maar). Je zou de doos zo door kunnen geven als cadeau….zou kunnen….deed ik niet! Deze zijn van mij, ik heb ze voor mijn dochters verstopt!

Ik kan je vertellen dat écht heel zacht zijn, ab.so.luut níet prikken en lekker hoog opgetrokken kunnen worden…als je dat zou willen. De sokken zijn gemaakt van ecowol uit Nieuw Zeeland. De schapen worden daar met respect geschoren dus je 100% eco sokken zijn op een sociaal verantwoorde manier gemaakt, duurzaam en dus natuurlijk.

Wat moet je met die info? Nou, mocht je ze nou willen…..en bij mij op Instagram níet winnen (ik mag een paar weggeven van Soxs.co!) a.s. dinsdag dan kun je ze altijd nog zelf gaan bestellen. Voor man, vrouw én kinderen beschikbaar.

soxs2

Op mijn Instagramaccount kun je dus nog meedoen aan de give away, je hoeft alleen maar het account van Soxs.co te gaan volgen en mij te laten weten onder de betreffende foto dat je meedoet!

…ik herhaal…..hippe, warme en prikvrije geitenwollen sokken…..klinkt hemels toch? (zijn ze ook 😉 ) Zie ik je nog op Instagram?

Liefs,

PS: vergeet je niet nog een keer te stemmen? Dat kan elke 24 uur opnieuw! Hier! Ontzettend bedankt alvast!

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.