Søstrene Grene opent nieuwe winkel in Eindhoven

mei 9, 2017

Hallo zuiderlingen! Lezen jullie even mee? Eindelijk kunnen wij ook naar Søstrene Grene want er komt een nieuwe winkel in Eindhoven, ken je ‘m al?

De allereerste Deense winkel opende (dacht ik) in Groningen! Verder weg kan het voor ons bijna niet. Op social media konden we alleen ietwat jaloers kijken naar alle promoties en foto’s van mensen die er wel al waren geweest. Ik heb er weleens ‘geshopt’, iemand die ik ken in Groningen nam me per WhatsApp mee ?. Zo heb ik toch al een en ander naar het Limburgse laten versturen.

Afgelopen februari was ik er dan eindelijk zelf, niet in Groningen maar in Amsterdam! Daar zit ook een nieuwe winkel, midden in het centrum. Gelukkig was ik met de trein en kon ik niet te veel meenemen. Ja, het is zo’n winkel waar je al snel meer koopt dan je eigenlijk van plan was.

Over Søstrene Grene

Het is een Deense interieurketen die inmiddels ook in Nederland al flink voet aan de grond heeft. In Eindhoven zal op 19 mei de tiende vestiging openen aan de Rechtestraat.
Je kunt er terecht voor o.a. woonaccessoires, keukenspullen, kleine meubels (zoals stoelen, tafels en poefs) kantoorartikelen, en papierwaren. Het is een lichte winkel waar je gewoon lekker overal langs wordt geleid en waar de prijsjes vooral ook erg vriendelijk zijn.

 

Catalogus Søstrene Grene

Natuurlijk…..nam ik in Amsterdam een catalogus mee! Niet wetende dat er al vrij snel een vestiging ‘in de buurt’ zou komen is een catalogus van Søstrene Grene alleen al een feestje om lekker door te bladeren. Nú zou ik een lijstje kunnen maken met spulletjes die ik zou willen kopen…..doe ik niet! ? Ik ga er gewoon weer ‘open’ naar binnen en zie wel wat er allemaal blijft plakken! #zo’nwinkelishet

Dus, vanaf 19 mei is de winkel open. Dat is op een vrijdag dus dat weekend kun je een dagje Eindhoven plannen #goeiesmoes. Eindhoven heeft meer leuke winkels en plekken die je dan meteen mee kunt pikken.

Ga je leuk vinden!

Wil je ze ook nog volgen op Social media zodat je alle nieuwtjes als eerste weet? Op Facebook kun je ze hier volgen en dit is hun Instagram account. Ze delen veel DIY inspiratie máár…je wordt er ook erg hebberig van…..dat je het weet!

Meer informatie, de DIY tips én de online catalogus vind je op hun website sostrenegrene.com

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Marjan

  Goed nieuws, lijkt me een leuke winkel!

  mei 9, 2017 at 8:16 pm Reply
 • ElsaR

  Ow!!! Super ik woon in Eindhoven ☻

  mei 11, 2017 at 5:42 am Reply
  • Lynda

   of je bankrekening er ook zo blij mee gaat zijn? 😉

   mei 11, 2017 at 11:49 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.