Milly Pie – het leukste notebook van nu!

april 3, 2017

Er zou zomaar een ondertitel kunnen zijn: ‘het boek dat op mijn lijstje komt’…..
Iedereen die lijstjes maakt voor wat dan ook…lees even mee. Iedereen die dol is op mooie notitieboekjes…dito want ik laat het leukste notebook van dit moment zien!

TO DO

Over uitdagingen, goals en afspraken met jezelf, overzicht en prioriteiten. Over 1001 dingen die je nog op je ‘TO-DO’ lijstje hebt staan en stapels notitieboekjes die je daar geen snars bij helpen….althans…..niet in mijn geval.

notitieboekjes

Notebook addict

Laat je door mij niks wijs maken, dit zijn écht niet al mijn notitieboekjes. Wat je wél van me mag aannemen is dat de meeste gewoon leeg zijn. Er is zoals je ziet voor elke situatie een boekje, alleen prop ik alles op één blaadje! Ik heb een notitieboek dat ik gebruik voor m’n opdrachten. Die vink ik af zodra ze klaar en ingeleverd zijn. Op de linker pagina komen nog wat kriebels van dingen die ik niet mag vergeten en rechts onderin staan wat steekwoorden. Niemand snapt er wat en overzichtelijk is het allesbehalve. Ik kan nog even doorgaan over mijn afwijkend gebruik van notitieboekjes (notebook addict)…..doe ik niet.

Milly Pie

Ik wil je voorstellen aan twee dames, Annegien en Catalijn. Zussen én creatieve breinen achter de Milly Pie. Ze noemen het zelf een Feel Good bible, en dit is waarom:

‘In de übervolle agenda’s van vandaag de dag, is een goede planning het halve werk. Eenmaal opgeschreven is het immers uit je hoofd. Lijstjes afvinken; het lucht simpelweg op. Vanuit die gedachte hebben de zussen de Milly Pie ontworpen. De Milly Pie is een planner, notitieboek met een agenda functie in één. Een feel good bible die je altijd bij je wilt hebben. Onder het motto; ‘Live Today, Love To Doo’

het leukste notebook van nu het leukste notebook van nu

Zaken en privé in één agenda!

Waar ik ze zag? Ze stonden op het Feel Good & Shop event eind maart. Ze zijn in september (pas) begonnen met hun bedrijf en hun product, de Milly Pie, ziet er echt heel mooi uit. De twee zussen bedachten gewoon zomaar even het leukste notebook voor de vrouw van nu. Er zijn diverse hippe en stijlvolle designs die het buitenkantje zo mooi maken dat je ze gewoon overal mee naartoe kunt nemen in je tas. Je hebt altijd alles meteen bij de hand. Of je nou voor zaken onderweg bent of in je vrije tijd, er is altijd een momentje dat je je Milly Pie erop na kunt slaan of bij kunt werken. Het gaat je niet meer gebeuren dat je dubbele afspraken maakt of dingen die je je had voorgenomen gaat vergeten want het is zó gemakkelijk dat zaken en privé gewoon in één agenda gezet kunnen worden. Doelen voor jezelf kun je altijd even teruglezen….om te kijken of je op de juiste weg bent bijvoorbeeld.

Mindset, doelen en motivatie.

Mooi zijn ze, wat zeg ik, ik denk dat het het allerleukste notebook van nu is! (het meest uitdagende in elk geval) De quotes die erin staan zijn om even over na te denken, om even je mindset op te poetsen of om je gesteund te voelen. We love quotes, toch? Zie ze maar als de verzamelplaats en ondersteuning van  je mindset, doelen en motivatie.

het leukste notebook van nu milly pie

Anyway, een tof notitieboek met agenda- en plannerfunctie in één! Je moet ‘m eens van dichtbij gaan bekijken op de website, je zult zien dat ik gelijk had want het ís gewoon het leukste notebook van nu! Ik ben benieuwd of ‘ie bij jou ook op ’t lijstje komt!

notitieboekjes

PS: het doosje in de vorm van de macaron, kocht ik online….in vier kleuren *zucht* en het is de bedoeling dat mijn swapmaatje bij de Instaswap er ook een  gaat krijgen 🙂 .

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Sandra de Greeff

    HEBBEN!

    april 3, 2017 at 6:26 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.