last minute Christmasshopping! – kleine cadeautjes voor kerst

december 18, 2016

Hoe kon ik dit leuke adresje nou vergeten?! Toen de dames net begonnen hebben we al eens contact gehad en vond ik al dat ze écht leuk bezig waren en mooie ideetjes haddden. Nu, een tijdje later, moet ik zeggen dat ze écht een eigen ‘smoel’ hebben weten te creëren.

Gelukkig zijn er mensen die weten dat ik een grote fan ben van rendieren (geen idee what gave it away 😉 ). Een van mijn ‘online vriendjes’ maakte me erop attent dat er nu een wel héle leuke ketting in de Kerstcollectie zat die ik beslist moest zien. Een tag is snel geplaatst…en een winkelmandje snel gevuld want ik heb ‘m natuurlijk meteen besteld! Een leuk klein kerstcadeautje voor *piep* mikte ik ook maar meteen in m’n mandje want wat ziet dat er allemaal te gek uit. Ze versturen alles in van die mooie glazen lab glaasjes met een kurkje erop. Zelfs het glaasje met de xxs kerstboom erin is toch té schattig om te geven?

birambibirambi1 birambi2birambi3 See? Dit zij slechts enkele voorbeelden, in de webshop kun je nog veel meer leuks in je mandje mikken….zien! *ahum*. De printables van een stad naar keuze zijn ook altijd een leuk cadeautje.  Alles wordt verpakt als een ‘Message in a bottle’. (het oog wil ook wat!) Een tip dus, een shop om even snel te bezoeken en misschien nog wat last minute Christmasshopping te doen want het hoeft niet groot te zijn om ‘hart te raken’. #wijzewoorden.

Note:  ik heb de ketting keurig netjes zelf afgerekend dus dit is géén reclameblog maar een ‘goedmakertje’ omdat ik ze zomaar ‘vergeten’ was én omdat ik nog steeds de slogan hanteer:  alles wat leuk is moet je delen! (zie het als een ‘spotlight’ van mijn beginperiode als blogger 😉 )

Ho Ho Ho!

 

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.