Kom ook!

maart 10, 2017

Voor het derde jaar op rij probeer ik je te paaien om je je TomTom eens op Veghel in te stellen. Plan voor 25 of 26 maart even niks anders en koop online alvast een ticket met een leuke korting (hallo gebakje bij je koffie!). Koop er twee en geef dat andere kaartje aan je vriendin….geloof me, dat gaat ze leuk vinden.

Dit jaar zal in dat weekend voor de derde keer het Feel Good & Shop event plaatsvinden. Locatie is wederom de Noordkade…in Veghel. 🙂

feelgood and shop

Twee dagen lang een vrolijke ‘buzz’ en niks dan gezelligheid. Eten, drinken, kletsen en shoppen zolang en zoveel als je maar blieft. Deelnemers in de categorieën fashion, sieraden, feelgood, lifestyle, stationary, gifts & gadgets, beauty & well being, health, travel, diy, kids én food zijn door de organisatie weer kriskras door elkaar gepland zodat de bezoekers een afwisselend aanbod hebben en kunnen genieten van elke keer weer een nieuwe mooie stand propvol mooie en leuke artikelen. De Koekbouw is er de perfecte locatie voor. Vergeet tussen al dat kletsen en shoppen ook vooral niet eens omhoog te kijken. Het industriële pand is zeker je aandacht waard.

feel good and shopfgs1 feel good and shop

Neem vooral je tijd en geef al die (kleine) ondernemers de aandacht die ze verdienen. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde (web)shop houders die zich proberen te onderscheiden van de massa. Dát maakt het event ook juist zo leuk, de verscheidenheid van standhouders en het té leuke aanbod. (I tell you…..you wíll shop)

Dit jaar ben ik er ook weer bij. Voorgaande keren als bezoeker maar dit keer als standhouder! Als organisator van het grootste online FeelGood event (de Instaswap) vinden ik het te gek dat we als stichting kunnen samenwerken met het leukste FeelGood, lifestyle en shop event van 2017! We zullen er tijdens die twee dagen aandacht vragen voor het goede doel dat we met onze Springedition zullen gaan steunen. Je kunt je ook ter plekke inschrijven en een goodie kopen. De opbrengst van die verkoop komt natuurlijk weer geheel ten goede aan het door ons gekozen project. We zullen je dan en daar vertellen wat Project W (tipje van de sluier) precies in zal gaan houden en hoe jij daar zelf aan kunt bijdragen.

Dus dat! Gezelligheid, ontspanning én een goede daad verrichten. Zie ik je dan en daar?

 

X

*foto’s zijn door mij met mobiele telefoon gemaakt tijdens de editie van 2016 (tijdens de lunch 😉 ). Een sfeerimpressie vind je op de website van het event.

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Marjan

    Ik ben vorig jaar geweest! Vond het erg leuk! Goede tip dus.

    maart 10, 2017 at 9:57 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.