Cadeautip en cadeautjes – give away winnaars

december 15, 2017

Tsss….ik ben er nóg verbaasd over! Natuurlijk geef ik je de namen van de give away winnaars van mijn verjaardagsfeestje hier op mijn blog maar ik geef je ook een cadeautip! Alsof je nog niet genoeg wensen op je decemberlijstje hebt staan ;). Een cadeautip die weer met die eerdergenoemde verbazing heeft te maken. U volgt mij nog? Waarschijnlijk niet……lees mee

De dag voor mijn verjaardag belde ik de bank. Niks bijzonders, iets over onze hypotheek blablabla. Om je te identificeren stellen ze je vragen, geef je je persoonsgegevens en zo dus ook ik. Naam, adres, geboortedatum etc. Vraag gesteld, bedankt, gesprek beeindigd. Toch? Vis ik woensdag een envelop uit de brievenbus met een heel leuk ingepakt klein pakje erin……gericht aan mij. Twee cadeaukaarten, eentje voor bol.com en eentje voor de Bijenkorf…..voor m’n verjaardag…met de hartelijke verjaardagswensen van de medewerker van de bank die ik op vrijdag sprak!!!! Zouden wij een te dure hypotheek hebben denk je ? 😉 Ik ben nóg helemaal verbaasd, wat een ontzettend leuk gebaar! Een kaart heb ik meteen verzilverd…hier komt je cadeautip!

Boek cadeau

Ik lees graag, en vaak….en als ik naar de stapels boeken kijk las ik ook al best veel de afgelopen 25 jaar. En ondanks dat ik de laatste tijd echt probeer niet zomaar meer alles te kopen dat ik (even)leuk vindt geldt dat voornemen niet voor boeken. Ik heb laatst het boek KOUD van Marleen bij Bijzonder Plekje gekocht maar, er kan er altijd eentje bij (tegenwoordig lees ik ook op mijn e-reader trouwens, scheelt ruimte) en die kaart die zó onverwacht kwam wilde ik dan ook maar meteen verzilveren en ik gaf mezelf een boek cadeau. Boeken zijn nooit verspilling zei mijn moeder altijd, boeken zijn kennis en die gooi je ook vooral nooit zomaar weg. Lekker lezen tijdens deze donkere en korte dagen, er zijn ergere dingen! Ik kocht het boek Hygge van Marie Soderberg. Het ziet er sfeervol uit en de recensies zijn goed. Ook iets voor jou?

 

 

Toffe cadeautips

Vorige week op mijn verjaardag organiseerde ik hier op mijn blog een feestje en iedereen mocht gewoon uitzoeken wat hij/zij leuk zou vinden en voor welk cadeautje mee zouden willen dingen. Vijf hele mooie webshops van mensen die vol passie en met hart en ziel hun ‘ding’ doen stelde ik aan je voor. Sommige kende je misschien wel al maar ongetwijfeld heb je ook weer wat nieuwe leuke adresjes erbij. Als voorbeeld gaf ik je een aantal toffe cadeautips maar de keuze was helemaal aan jou! Het was zó leuk om te zien dat jullie het met me eens waren, dat jullie net als ik enthousiast waren over het gekozen ‘feestcomité’ ;). Blij dat ík niet voor jullie hoefde te kiezen snapte ik elke keuze die door jullie gemaakt werd……wat gaan de winnaars het nog lastig krijgen!!

De winnaars

We hebben hier willekeurig ‘geprikt’ en daar zijn de volgende winnaars uitgekomen:

 • 2 x 20 euro shoptegoed te besteden bij Liefz door de brievenbus gaan naar Henriet en Rian! Geniet ervan dames!
 • Een korting van 20 euro op je volgende aankoop bij ByGitte is voor Muk!
 • Imre Bergmann geeft 20 euro korting op de bestelling van Yvonne Glas.
 • het boek KOUD van Marleen Brekelmans zal door Ingrid Hartman van inleiding tot slotwoord gelezen worden
 • Jacqueline (Mette & Pernille), Jeanette Renting komt een boompje bij je kopen! Zij is de winnaar van het shoptegoed twv 30 euro en koos voor een van die überschattige houten kerstboompjes!

Feestcomité

Gefeliciteerd allemaal! Stuur me even een mailtje zodat ik kan zorgen dat je gegevens bij de juiste persoon terechtkomen. Mailen mag naar lyndahovens@home.nl.

Iedereen bedankt voor alle fijne gelukswensen, ik vond het tof dat jullie meededen. Feestcomité, jullie natuurlijk ook enorm bedankt voor jullie bijdrage aan mijn verjaardagsblog, ik waardeer het zeer!

Won je niet? Bezoek dat echt nog even alle shops en geef jezelf wat leuks cadeau, je verdient het….dat weet ik zéker.

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Marjan

  Dat is inderdaad nog eens een leuk gebaar van de bank! Leuk boek heb je ervoor gekocht!
  Fijn weekend!

  december 15, 2017 at 7:13 pm Reply
 • Claudia

  Gefeliciteerd alle winnaars! En Lyn, zo zie je maar. wat je geeft krijg je terug. Jij geeft op jouw verjaardag kanootjes en krijgt onverwachte kanootjes terug (ook al betaal je die natuurlijk zelf met je hypotheek maar het gaat om het idee :-)) Hygge heb ik een gedeelte beluisterd via storytel maar kon me door de te softe stem niet bekoren.. het was net wat te rustgevend voorgelezen.. Maar verder ben ik een groot voorstander van het fijn hebben in en om het huis en de juiste sfeer te creëren.. Fijn weekend!

  december 15, 2017 at 9:09 pm Reply
 • Jeanette Renting

  Oh wat heerlijk om iets te winnen. Alle anderen ook gefeliciteerd.
  Ik ga je mailen.

  december 16, 2017 at 11:55 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.