Vaderdagcadeautip: meer dan één ding geven met maar één presentje!

juni 9, 2019

Een huid om te zoenen (ook leuk voor je moeder), een stralend humeur (geen pijnlijke krassen in z’n gezicht en nek), een fris en verzorgd geurtje om hem heen zodra hij de badkamer verlaat (daar wordt iedereen vrolijker van). En dan heb ik het alleen nog maar over je pa! Ook als de man geen hipster is gaat hij blij zijn met dit Vaderdagcadeautje van je! Een natural beauty, dát is ‘ie 😉

Cadeautip voor mannen

Joh, ook als je partner geen vader is, ooit gaat hij een keer jarig zijn en dan heb je deze cadeautip van mannen van mij natuurlijk nog in je achterhoofd zitten. Hier ga jij zelf ook blij van worden, ik spreek uit ervaring. Niet alleen word je blij omdat hij die smerige, chemisch ruikende scheerschuim/-gel niet meer hoeft te gebruiken of omdat dit flesje echt superleuk in je badkamer staat maar ook omdat – even onder ons – deze scheerolie ook ge.wel.dig is om je eigen benen mee te scheren! Ik zeg je, niet meer van die rare puntjes op je benen alsof je een geplukte kip bent (pardon my French) én meteen een soepele en verzorgde huid. Lees mee voor mijn tip voor een Vaderdagcadeau.

Ik kocht ‘m voor de heer des huizes (niet als Vaderdagcadeau overigens 😉 ) omdat ik helemaal klaar was met die ondraaglijke lucht van de scheerschuim en ‘meneer’ van de het praktische (Hollandse) soort is en stug bleef scheren met dat goedje. Niet te duur en ach je spoelt het toch weer af, zoiets was zijn argument. Zij gehavende huid nam hij mopperend op de koop toe. Dat ík groot fan ben van de vegan huidverzorging van Wat Maakt je Mooi wist jij al, hij ook maar voor hem is zeep zeep zeg maar. Geen gedoe, gewoon een flesje douchegel bij de supermarkt meepikken en klaar is ‘ie. Totdat ik de scheerolie van bovengenoemd label voor z’n neus schoof (je weet hoe dat gaat, je mikt z’n oude scheerproduct weg en zet alleen dat nieuwe flesje voor z’n neus) Zijn eerste blik was één groot vraagteken want, scheren met een olie? Hoe dan?!  Na twee keer, en dus even wennen, was hij óm! Compleet om en ik snap wel waarom! Niet alleen ruikt dat goedje dus geweldig, zijn huid ziet er ook véél rustiger en gezonder uit. De scheerolie heeft een verfrissende geur en werkt verkoelend op de huid.

Oldskool scheren

Onnodig te vermelden dat de scheerolie natuurlijk alleen geschikt is voor het zogenaamde ‘nat scheren’. Gewoon lekker oldskool scheren met een mesje. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur maar wat ons betreft gaat er niets boven een scherp scheermesje in combinatie met een prettig product. Tegenwoordig hartstikke hip overigens, mindful ook. Lekker de tijd nemen om jezelf te verzorgen. Niet alleen vrouwen hechten daar waarde aan, gelukkig. Vooralsnog vertel ik hem (en de meiden) niet dat het ook fantastische spul is om m’n benen mee te scheren….ik bestel gewoon op tijd een nieuw flesje zodat hij niet mis hoeft te grijpen.

Cruelty free verzorgingsproducten

Dat ene flesje dus, geeft hem meerdere dingen ‘cadeau’. Zijn huid voelt fijn, zijn wangen zijn om te zoenen, hij ruikt lekker én geen enkel dier hoefde daarvoor te lijden! Daarnaast worden er bij dit label géén chemische toevoegingen gebruikt en is ook het milieu er uiteindelijk heel blij mee want één ding is natuurlijk ook wel waar….je spoelt het uiteindelijk allemaal af en daardoor komt alles wat jij op je huid smeerde ook in ons watercircuit terecht. Cruelty free dus, geen dier, geen milieu én geen vader lijdt. Hoe mooi is zó’n Vaderdagcadeau? Verzorgingsproducten die op alle vlakken MOOI zijn, omdat het kan én omdat je met minder geen genoegen zou moeten nemen!

Jij shopt de vegan shavingoil *, je krijgt er altijd een lekker ‘proefje’ van ’t een of ander bij  én…weet dat ze achter de schermen aan het bekijken zijn of er ook een damesvariant gemaakt kan worden. Hij blij, jij blij!

NOTE: mocht je pa een baard hebben dan moet je ook even gaan kijken. In het assortiment zitten ook speciale producten voor baardverzorging.
De andere toffe Vaderdagcadeautjes vind je bij Men’s Society.

*ingrediënten: Vitis Vinifera, Simmondsia Chinensis, Melaleuca Alternafolia, Citrus aurantifolia, Mentha piperita.

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.