Troepvrij! Ontspullen maar dan anders…

oktober 8, 2018

Eigenlijk past de regelmaat waarmee ik blog wel bij de nieuwste ‘trend’ 😉 Er zijn heel veel mensen die aan het ‘ontspullen’ zijn geslagen, die willen leven met minder, die een soort nieuwe minimalist willen zijn (échte minimalisten gaan echt nog wel een aantal stappen verder dan wij en voeren dat minimalisme door in hun hele levensstijl). Troepvrij, hopsakee weg met alle ‘rommel’. Vooral in onze huizen willen we meer ruimte en rust. Ik dacht, ik deel dit relaas op in drie delen. Drie blogs over ‘troepvrij’ dus. Te beginnen met een troepvrij hoofd! Ontspullen maar dan anders.

Rust in je hoofd

Als je hoofd wat rustiger is is het makkelijker en bewuster opruimen. Bewuste keuzes als je dingen weggooit of -geeft zodat je er achteraf geen spijt van krijgt bijvoorbeeld. Een rustig hoofd lijkt me überhaupt wel lekker leven. Niet alleen bij het opruimen 😉, ook tijdens het slapen lijkt het me een luxe. Ik lijk soms wel een spons. Geen dag loopt zoals gepland en alle emoties en ‘dingen van de dag’ blijven te lang in mijn hoofd hangen. Dat moet toch zeker anders kunnen? Natuurlijk weet ik meestal m’n energie wel te sturen, los te laten wat niet voor mij te dragen is zeg maar, m’n zinnen te verzetten. Maar blijkbaar had ik er ’s nachts toch wel last van. Een vol hoofd, ik droomde zelfs niet meer, zo vol. Of het een met het ander samenhangt weet ik niet, opvallend vond ik het wel. Rust in je hoofd, kan dat eigenlijk wel?

Puur natuur – essentiële oliën

Nelleke ‘ken’ ik al een hele tijd. We volgen elkaar al best heel lang op social media. Dat is begonnen omdat ze ook een hele eigen stijl heeft in haar huis, maar stiekem is daar haar voorliefde voor bewuster leven en haar visie op troepvrije producten wel bijgekomen. Zij begon een tijdje geleden met het gebruiken van essentiële oliën van Young Living. Ze kocht een starterskit vol allerlei oliën en sloeg aan het mixen en ontdekken. Zij verhelpt veel kwaaltjes dus gewoon met een olie! Hoe simpel is dat?  Dat leek me wat, een rollertje met een olie die je bij klachten gewoon op je slapen of binnenkant van je polsen rolt, even probeert te ontspannen en……verlost zijn van je klacht! Oer-Hollands als ik ben wilde ik dát wel proberen, dat snap je! Een ‘Calm’ roller zou voor mijn hoofd een oplossing zijn volgens Nelleke. Het mengsel in deze roller is gemaakt om stress te laten wegvloeien, te helpen tegen hoofdpijn én om je beter te laten slapen. Laat ik kort zijn……ik droom weer! Er is blijkbaar weer ruimte in m’n hoofd om echt diep en ontspannen te slapen. Puur natuur en troepvrij, omdat het kan!

Ik heb het ook bij manlief getest 😉 en inmiddels melden zich ook de meiden bij me met hoofdpijnklachten want ‘pap zei dat jij zo’n ding had om op je hoofd te smeren….’ . Vooral meisje 2, eindexamenjaar VWO en een druk hoofd zoals haar moeder, ga ik er hopelijk wat rust mee geven. We zullen zien!

Zelf proberen?

Dat snap ik best, jij bent net als ik….eerst zien dan geloven 😉 en dat is natuurlijk prima! Nelleke snapt dat ook en mixte met liefde een aantal rollers voor één van jullie. Je mag zelf kiezen in welk leuk tasje je ze wilt ontvangen. Het etuitje kun je in je handtas meenemen zodat je je rollers onderweg ook kunt gebruiken indien nodig. De complete set die je kunt winnen bestaat uit een:

 • Focusroller voor een fris hoofd met ruimte voor focus op datgene waar je mee bezig bent
 • Calmroller voor, zoals hierboven al uitgelegd, hoofden zoals het mijne
 • Joyroller, een parfumroller voor energie, vreugde en harmonie
 • Roomspray voor een opgeruimd en fris gevoel
 • Etuitje naar keuze, geef bij je reactie even aan of je voor ‘groen’ of ‘taupe’ zou kiezen.

Het is een favoriete set van Nelleke zelf, ze heeft ze ook zelf gemixt met de oliën uit haar starterskit. Iedereen is welkom om mee te doen, behalve natuurlijk members van Young Living. Zij gebruiken en kennen de oliën al, het is echt bedoeld om mensen kennis te laten maken met deze heerlijke troepvrije oliën. Om meer ruimte te maken in je hoofd en leven voor rust zeg maar. Ontspullen, maar dan anders 😉. Meer heb je even niet nodig!

Hoe doe je mee? Laat een reactie achter met daarin ook welke etuitje je voorkeur heeft, ga haar volgen op Instagram en stuur ook vooral je vriendinnen, buurvrouwen etc. even langs zodat zij ook kans maken op dit superfijne setje heilzame natuur. Zondag maak ik de winnaar bekend!

Ik wens je een mooie week!

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Vera

  Ik zal binnenkort letterlijk moeten ontspullen. En wat rust in m’n hoofd is ook wel welkom 😉
  Mag het tasje de kleur groen zijn?

  oktober 8, 2018 at 10:14 am Reply
 • Anneke

  Oh daar doe ik heel graag aan mee. Ik heb ook zo’n hoofd. Ben al een tijdje mijn focus kwijt en nu ik al een paar dagen ziek in bed lig lijkt mijn hoofd alleen maar luider en voller te raken. Dus het lijkt me een uitkomst! Maar ben heel benieuwd….heb zoiets nog nooit geprobeerd. Ik ga haar iig even op insta volgen. En ik weet nog wel een aantal vriendinnen die dit ook wel kunnen gebruiken!
  Ohja, mocht ik winnen dan ga ik heel graag voor taupe

  oktober 8, 2018 at 10:21 am Reply
 • Marjan

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik slaap de laatste tijd niet al te best, dus alle hulp voor een rustiger hoofd is welkom…
  Ik heb even op instagram gekeken, erg leuk. Ik kan alleen niet volgen aangezien ik zelf (nog) geen instagram heb…
  Mocht ik winnen, dan heb ik geen voorkeur voor een tasje, alles is mooi.

  oktober 8, 2018 at 11:49 am Reply
 • Mirjam

  Oef… Met een ouder wordend hondje dat vaker ’s nachts moet plassen en allerlei andere beslommeringen klinkt dit wel heel erg fantastisch.. De groene vind ik erg mooi!

  oktober 8, 2018 at 12:01 pm Reply
 • Laura

  JA! Dát lijkt me wel wat! Haha.. Nelleke volg ik al heel lang en heb het idd al een aantal keer voorbij zien komen, wil dit zeker wel een proberen. Want wie mij kan laten ontstressen.. 🙌🏼😂

  oktober 8, 2018 at 1:47 pm Reply
 • Relinde

  Met al mijn nog gedefinieerde klachten kan ik wel een kalm hoofd (maakt ie steeds klam van..) en energie en harmonie gebruikten😉
  Ik ben meer van het taupe dan het groen😊

  oktober 8, 2018 at 1:50 pm Reply
 • Jeanette

  Ik doe graag mee met deze toffe actie! Veel te snel last van stress! Ik vind het groene etuitje erg mooi!

  oktober 8, 2018 at 8:16 pm Reply
 • Mirjam Grevengoed

  Zo dat lijkt me wel wat! Je hoofd leeg zodat ik weer lekker kan slapen . Als ik win kijkt me de groene leuk.

  oktober 13, 2018 at 9:17 pm Reply
 • Sofie

  Rust in je hoofd, zalig! Dus doe ik graag mee voor het pakketje oliën.
  Groetjes Sofie
  Fie bakt, haakt en breit!

  oktober 14, 2018 at 6:40 am Reply
 • Marjorie

  Ik doe heel graag mee,
  in januari heb ik een herseninfarct gehad , dus constant hoofdpijn , chaos, en geen concentratie in mijn bolletje.
  Het maakt me dus weinig uit wat ik win, alles is meer dan welkom, alle hulp van buitenaf is meer dan welkom.
  Graag in Taupe.

  oktober 20, 2018 at 5:13 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.