Tradities – Pre-party!

december 5, 2016

Je weet toch, dat ik niet zo nodig mijn verjaardag hoef te vieren maar dat ik wél probeer om elk jaar voor jullie iets leuks te regelen zo rond die dag? Ik hartje tradities dus ook déze traditie zetten we voort!

Ik mis Mrs. Darcy! Alleen ‘die hard’ meelezers weten wie zij was 😉 en dat ik dat avontuur met Stella Maye mocht beleven. Dat we afscheid moesten nemen van Mrs. Darcy betekende overigens niet dat zij en ik geen contact meer zouden hebben. We spreken elkaar niet dagelijks/wekelijks maar om de zoveel tijd zoeken we altijd weer even dat gezellige contact. Blinkt er weer een ” hi deer ” in mijn whatsapp schermpje. 🙂 (deer moet natuurlijk dear zijn maar ‘deer’ is een insiders joke…..en wie mij kent snapt dat 😉 ) en kletsen we weer zo een aantal schermpjes vol. triple pink leren shopperDaar komt ook nog eens bij dat ik ontzettend fan ben van haar tassencollectie! Leren tassen en bijpassende leren modeaccessoires die stoer, stijlvol en tijdloos zijn. Ik kan nu op gaan sommen wat ík al allemaal van haar heb maar wat kan jou dat schelen 😉 (laten we het erop houden dat ik deze week hopelijk item nummer 6 ….of was het 7?…kan vasthouden), belangrijker is het voor jou om te weten wat dit hele verhaal met jóu te maken heeft. Ik vond het leuk om even een korte insight te geven om duidelijk te maken waarom ik graag mijn ‘feestweek’ met haar wil vieren!

IK denk dat dit een toffe aanbieding is voor jullie, een kans om een gave leren shopper voor jezelf te kopen (kerstcadeautje? ) voor een zéér schappelijk prijs….een vriendenprijs zeg maar! Vanaf NU tot en met zondag 11 december kun jíj shopper Val met 50% (!!) korting kopen als je de code Pink 50 gebruikt! (denk aan de spatie)
Val is gemaakt van kwaliteitsleer, is gevoerd, heeft een vak met rits binnenin én sluit met een blinde drukmagneet! Er zijn drie kleuren, grijs, zwart en taupe, om uit te kiezen en je krijgt op de foto’s hierboven al een goed beeld van de tas. Denk eraan, alléén met de code krijg je die vette 50% rabat! De tas is ook elders te koop zoals bijvoorbeeld in de Dyanne Store  waar ik je vorig jaar al eens over vertelde, maar dáár krijg je de korting dus niet. Het is míjn feestje 😉 , maar mocht je dus liever de tassen uit haar collectie eerst zien en voelen dan kun je o.a. daar eens gaan kijken.

Dus, omdat je jaar weer druk was, vol uitdagingen zat, ups & downs kende, soms best veeleisend was maar je jezelf een dikke opsteker en een fijn compliment wilt geven…….vinden wij dat je een tas verdient! :D….dus dat…..en daarom!

Shop* de shopper hier! Doe het gewoon, noem het maar een besparingstip van mij voor jou!

*zolang de voorraad strekt natuurlijk

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.