Teruggeven – samen delen is vermenigvuldigen

december 9, 2017

Niks bijzonders, ik ben jarig….zoals elk jaar op 9 december 🙂 .

Ik vier vanalles graag maar niet persé voor mezelf. Dat heeft niks met leeftijd te maken maar ik hoef gewoon niet persé al die aandacht. That’s it…. Een leuk feestje voor een ander daarentegen, da’s dan wél weer leuk ….en alles wat leuk is moet je delen!

Vandaag deel ik dan ook met jullie! We vieren samen oké?
Ik wil je voorstellen aan wat oude bekenden én wat nieuwe mensen. Mensen die ik óf in het afgelopen jaar op welke manier dan ook ben tegengekomen, waarmee ik gezellige koffiemomenten heb gehad of die ik gewoon graag volg op social media. Je zou het een soort ‘spotlight’ kunnen noemen maar dan wel de feesteditie zeg maar 😉 want…..ze geven allemaal wat weg! Over een weekje mag ik zes mensen blij maken met wat tofs van één van hen. Je hoeft er nauwelijks iets voor te doen, alleen maar een reactie hieronder achterlaten, vertellen voor welke prijs je mee wilt doen en wat je dan uit zou kiezen uit de betreffende shop. Het wijst zich vanzelf.

Myrthe van Liefz door de brievenbus stuurde me maar liefst 2 actiecodes twv 20 euro! Je mag (als je wint) met je code in haar shop iets lekkers/leuks gaan uitzoeken. Ze maakt alle bonbons zelf en ook de flessen worden door haar in een feestelijk jasje gestoken. Passend bij een feestje toch? 😉 Waar zou jij je 20 euro aan besteden? Myrthe, superleuk dat je meteen met me mee wilde feesten….dankjewel!

‘Mette & Pernille’, alleen de naam is toch al te leuk? Twee van míjn favoriete items uit deze shop zijn die mooie eikenhouten kerstboompjes en de rubberen opbergers. Ik zag deze leukerds bij een conceptstore in Nijmegen en was op slag verliefd. We ‘vonden’ elkaar op Instagram en het contact was meteen erg gezellig! (ook wat waard toch?) Degene die wint mag hier iets uit gaan zoeken….en je voelt het al…ik wil graag weten waar jij waarschijnlijk je shoptegoed van 30 euro aan zou gaan besteden. Dankjewel Jacqueline, ik vind het te gek dat je met me mee wilde vieren.

Imre Bergmann is keramiste en ontwerpt en maakt prachtige items. Puurheid en eenvoud, uniek slow design dat niet per pallet naar de verkooppunten wordt gereden ;)…ik hou ervan. Omdat ík niet voor jou kan kiezen mag je dat zelf doen. Bij Imre mag je zelf iets moois gaan uitzoeken, ze schenkt je 20 euro! Áls je al kunt kiezen ;), welk item van haar hand zou jij graag willen hebben? Echt, kies maar! Dankjewel Imre, ik waardeer het zeer!

Gitte, we drinken weleens koffie samen als ze in de buurt is. Érg gezellig, dat moet gezegd. Ik heb al wat mooie leren accessoires van Gitte, ik heb daar al eens eerder over geschreven geloof ik. Ze maakte bv een hoesje voor mijn telefoon, maatwerk want het is een ander merk dan waarvoor ze de meeste hoesjes maakt. Da’s toch tof? Twee van mijn favoriete items uit háár collectie zijn de leren camerariem en de tijdschrifthanger. Maar ook hier is het niet belangrijk wat ík leuk vindt…..ik wil weten wat jíj leuk vindt! Laat het me weten en win een shoptegoed van 20 euro! Lieve Gitte, dankjewel! Tot de volgende cappuccino Beej Benders!

Haar eerste boek schreef ze alweer een tijdje geleden en dat smaakte naar meer. Haar meest recente boek is KOUD en als je me een beetje kent…..ik moest het hebben….want je weet ik ben dol op de winter! Er komen nog meer boeken in 2018 maar ik mag één van jullie dit super sfeervolle en fijne boek geven! Je hoeft het maar te zeggen en ik neem je mee in de loting ;). Ben je benieuwd naar de boeken die nog komen gaan? Hier vertelt ze er alles over en kun je, als je niet wint, het boek KOUD bestellen. Een boek, hoe stoer is dat toch als je je eigen boek kunt schrijven! Marleen, chapeau en hulde! Het sfeertje van het boek is weer zó fijn, alleen het doorbladeren is al een feestje! Dankjewel dat je met me mee wilde vieren!

Mooie mensen, gedreven mensen….dat maakt dat wat ze doen nóg mooier. Ze inspireren me allemaal en ik ben blij dat ze in mijn feestcomité wilden zitten!

Dus, wil je meedingen naar een van bovenstaande giften dan hoef je me dat alleen maar hieronder in een reactie te laten weten. Zet er even bij voor welk ontwerp/product jij je shoptegoed zou willen verzilveren en duim een week. Op vrijdag 15 december maak ik, namens ons allemaal, de winnaars bekend….zo kun je eventueel nog vóór de feestdagen van je cadeautje in huis hebben.

Taart? Iemand?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

96 Comments

 • Relinde

  Happy birthday Lynda!
  Dankjewel dat we op je feestje mogen komen! Hoort bubbels en feestelijk lekkers bij dus ik zou mee willen dingen voor zo’n fijne bon van Liefz. Dan zou ik een eigen doosje truffels bestellen én zo’n geweldig flesje Prosecco. En ik zou op je proosten als ik ze aanbreekt (liefst op m’n vakantieadresje eind van t jaar!?)
  X

  december 9, 2017 at 7:22 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Relinde! Dat klinkt als een topcombi, flesje, truffels…..the works 😉
   Succes!

   december 9, 2017 at 11:43 am Reply
 • Rian Koenderink

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd, en wat een leuke actie! Oooooh die chocolaatjes van Liefz!!! Zo’n heerlijk verwenmoment kan ik wel gebruiken! (Lees een klein meisje wat vanmorgen om 05.15 uur klaarwakker was en een man die gister geen werk meer had…) Even met een mok koffie en zalige chocolaatjes op de bank bijkomen/bijdromen.

  december 9, 2017 at 7:48 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Rian en ooooh……je man…..da’s helemaal niet leuk! Ik hoop dat hij snel weer wat leuks vindt, dat het minimensje snel gaat leren dat slapen zo fijn is 😉 en ik wens je succes in deze actie!

   december 9, 2017 at 11:42 am Reply
 • Marjo Brans

  Gefeliciteerd!!! De boompjes van Mette&Pernille zijn schattig?

  december 9, 2017 at 7:56 am Reply
  • Lynda

   dankjewel! Ja wat zijn ze tof he? 🙂

   december 9, 2017 at 11:41 am Reply
 • Loet van der Hert

  Lieve Lynda,
  Allereerst nógmaals gefeliciteerd met je verjaardag! IJskoud de leukste want het sneeuwt. Ontzettend leuk dat je iets weggeeft….! Ik zou heeel graag het boek ‘Koud’ voor mijzelf onder de kerstboom leggen. Ik heb voor iedereen al stiekem cadeautjes gekocht voor onder de boom, dus dat is covered! Ik ben gek op de winter, dol op sneeuw en ijs en ga er graag op uit in ‘slecht’ weer. De hubster is meer van de zon. Oppisites attract… Het boek staat op mijn lijstje, door jou notabene, als ik het niet win, bestel ik het sowieso. Want ik weet zeker dat ik met de tips uit dit mooie boek de hubster mee op pad krijg. De kids zijn groot genoeg om (even) voor zich zelf te zorgen en wij kunnen wel wat tijd saampjes gebruiken: heeeerlijk! X
  Oké laat het duimen beginnen!
  Happy birthday x

  december 9, 2017 at 8:05 am Reply
  • Lynda

   dankjewel lieve Loet! het boek is zó leuk…maar ja….winterlover he 😉 , dan krijg je dat! Zelfs alleen al om door te bladeren onder en dekentje op de bank ……hou je het nog een weekje vol? 😉

   december 9, 2017 at 11:40 am Reply
 • Marjan

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd. Ik wens je een fijne en gezellige verjaardag met man en dochters ? Met hopelijk van het weekend een pak sneeuw…. Maar dat zit geloof ik wel goed in het zuiden des lands!
  En wat een leuke cadeautjes mag je weggeven. Het is moeilijk kiezen, want allemaal even leuk, maar ik zou gaan voor leuke kaarten of iets lekkers van Liefz.
  Groetjes
  Marjan

  december 9, 2017 at 8:29 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Marjan! je weet inmiddels wel dat ik dol ben op sneeuw he ;), echt een topcadeau dus!
   Leuke shop is dat he, ze maakt het allemaal zelf…..volgens mij is alles lekker!

   december 9, 2017 at 11:39 am Reply
 • Antina

  Lekker hoor… jij bent jarig en geeft cadeautjes weg. Maar dat veroorzaakt bij mij nogal keuzestress op deze zaterdagochtend. Jeeh, wat een mooie dingen allemaal. “Love it all” zou ik zeggen. Maar oké… kiezen, kiezen, kiezen. Aangezien ik best wel een “mokjes-tik” heb (wij zijn maar met z’n tweetjes en heb voor meerdere weeshuizen aan mokjes en kommetjes), kies ik voor de súper mooie wabi sabi mokjes van Imra Bergmann. Ook haar site geeft trouwens eens positieve stress-kriebel want al veel meer moois gezien.
  Ik ga lekker voor mezelf zitten duimendraaien en wens jou een hele gezellige verjaardag “with lots of snow”. Dikke kus Antien.

  december 9, 2017 at 8:55 am Reply
  • Linda van Montfort

   Hieperdepiep hoera!! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe levensjaar! En wat leuk dat je ons zo in de feestvreugde laat delen? Als ik zou mogen kiezen dan zou ik gaan voor iets leuks of lekkers van Liefz! Fijne verjaardag nog!??

   december 9, 2017 at 10:43 am Reply
   • Lynda

    dankjewel! wat een leuke shop is dat ook he 🙂

    december 9, 2017 at 11:29 am Reply
  • Lynda

   ik snap ‘m Antien! ik krijg ook geen genoeg van leuke mokjes en die van Imre (alles eigenlijk) zijn wel héél mooi he? Weekje duimen, succes!

   december 9, 2017 at 11:38 am Reply
 • Henriët

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik ben stiekem een beetje jaloers dat je sneeuw hebt op je verjaardag (hier in Zeeland bestaat sneeuw volgens mij niet echt), maar het is je gegund ❤️ Ik hoop dat het hier ook nog een keer mooi wit wordt, puur zodat ik naar buiten kan gaan, mijn neus op kan halen en kan zeggen: “I smell snooow” 😉 Superleuk dat je cadeautjes weg mag geven (stiekem ook waarom we hier een beetje zijn moeten we toegeven)! Ik vind de glitter wijn en prosecco flesjes val Liefz enorm “lief”! Ik drink zelf eigenlijk niet, maar ik wordt 18 december 20 en dat lijkt me een goede gelegenheid om anderen te trakteren ^^. Een fijne dag nog vandaag, en *fingers crossed* x Henriët

  december 9, 2017 at 9:33 am Reply
  • Lynda

   ik ben gek op sneeuw! 🙂 dus een topcadeau! Leuke shop is dat he, allemaal lekkers…de keuze is soms te lstig ;). Wie weet over een weekje!

   december 9, 2017 at 11:37 am Reply
 • Anjo Sligman

  Wat schrijf je toch heerlijk! Nee, geen omkooppraktijken 😉 gewoon even een conclusie!
  De cameraband van Gitte … prachtig vind ik em! De band moet voor mij als een krachtige accessoire zijn; nou …. tot ik deze op jouw feed zag heb ik dat tot nog toe niet kunnen vinden. Aan jou, dank voor het makkelijker maken van mijn zoektocht!
  Fingers crossed en euh….. de taart sla ik af maar neem gerust zelf en heb vooral een heel fijne (weggeef) dag! Happy B-day?

  december 9, 2017 at 9:41 am Reply
  • Lynda

   hahahaha, die taart probeer ik te omzeilen ;). Ik snap je keuze, hij staat ook op mijn wensenlijstje voor kerst! Weekje duimen 😉

   december 9, 2017 at 11:36 am Reply
 • Miriamvanb

  Hieperdepieperdepiep hoera, gefeliciteerd! Ik snap je wel, hou ook niet van mijn eigen verjaardag, laat mij de boel erom heen maar regelen ( taarten bakken, hapjes maken) bij de rest van het gezin. En wat een leuk idee om dan kadootjes weg te geven. Ik al een keer eerder gespiekt bij Mette en Pernille (via jouw blog) en vind het kerstengeletje zo lief, dus daar zou ik een kans voor willen wagen.
  Fijne dag xx

  december 9, 2017 at 9:43 am Reply
  • Lynda

   wat zijn die mooi he! Een weekje duimen 😉
   dankjewel voor je gezellige berichtje.

   december 9, 2017 at 11:33 am Reply
 • Yvonne Glas

  Hoera ? je maak er wel een heel mooi feestje van zeg , ik zou graag mee doen voor een bordje van Imre Bergmann ( niet zo gek als keramiekverslaafde 🙂 de roze vlinder is zo mooi ! Gezellige dag en ik ga duimen xxx

  december 9, 2017 at 10:04 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Yvonne, wat een mooie dingen maakt zij ook he. Ik snap je keuze! 😉

   december 9, 2017 at 11:30 am Reply
 • Marie-José vd Cammen

  Gefeliciteerd ❣️ Wat leuk dat je zelfs op je eigen verjaardag anderen in het zonnetje zet en weer cadeautjes weggeeft. Heel veel plezier vandaag, geniet ervan.
  Liefs Marie-José

  december 9, 2017 at 10:47 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Marie-José! Wil je niet meteen en beetje meevieren? 😉 wat zou je leuk vinden?

   groet
   lynda

   december 9, 2017 at 11:26 am Reply
   • Marie-José

    Het zijn allemaal superleuke cadeaus, maar ik vier het mee door anderen meer kans te geven iets te winnen?

    december 9, 2017 at 5:47 pm Reply
    • Lynda

     dat mag natuurlijk ook! 🙂

     december 9, 2017 at 7:18 pm Reply
 • Laura

  ? Hiep hiep hoera ?
  Wat maak je er toch weer een leuk feestje van met ons alle.

  Van harte gefeliciteerd Lynda!
  Maak er een gezellige dag van!
  Ik doe graag mee, voor Imre Bergmann.

  december 9, 2017 at 11:43 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Laura! ik snap je keuze, ik ben ook blij dat ík niet hoef te kiezen 😉

   december 9, 2017 at 11:52 am Reply
 • Mariska Boomgaard

  Lieve Lynda,
  Allereerst van harte gefeliciteerd! Op je verjaardag dingen weggeven past bij jou! Maar je maakt de keuze wel erg moeilijk. Ik ga voor het boek koud van Marleen! Heb haar een keer op een beurs ontmoet. Haar eerste boek heb ik uitgeplozen. De leukste plekjes houden de meeste mensen voor zichzelf. Marleen deelt ze met ons. Dat vind ik echt supertof! We hebben er pas een paar gedaan .. de plekjes zijn fantastisch! Maar dat boek … daar kan jij mij op je verjaardag zo blij mee maken! ?

  Fijne dag!

  december 9, 2017 at 12:14 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel Mariska! Marleen heeft een neus voor dit soort plekjes en sfeertjes. Ik heb beide boeken en kan er telkens weer in bladeren en mijmeren. ik snap je keuze helemaal! 🙂
   Succes.

   december 9, 2017 at 12:16 pm Reply
 • Christel

  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van je taartjes 🙂
  Leuk dat je samen wil delen, en mijn oog viel meteen om de te mooie camerastrap van Gitte. Wat is die tof zeg!
  Ik ga nu heel hard duimen want stiekem zou dat wel een erg mooi verlaat verjaardagscadeau zijn..

  december 9, 2017 at 12:58 pm Reply
 • Suus

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! En wat tof dat je zo’n geweldige party houdt op de blog ! Nu ik hem toch helemaal gelezen heb en de by Gitte Muismat wat aan de prijzige kant vond, is die met €20 korting natuurlijk wat aantrekkelijker! Ik waag een gokje voor de korting bij Gitte, en wie weet tref ik jullie wel eens Beej Benders!

  Fijne verjaardag!

  Liefs Suus

  december 9, 2017 at 1:19 pm Reply
  • Lynda

   Dankjewel Suus! ? weekje duimen!

   december 9, 2017 at 2:39 pm Reply
 • Ingrid Hartman

  Hartelijk gefeliciteerd ook hier 🙂 Wat een geweldig leuk idee om op je eigen feestje anderen ook blij te maken ! heb alle sites bekeken wat een mooie en lekkere dingen ! graag doe ik mee voor het boek van Marleen lijkt me heerlijk om ook eens wat meer op reis te gaan nu de kinderen groter zijn .. De kersttruffels van Liefz lijken me ook verrukkelijk trouwens ! Fijne verjaardag en ik ga ook duimen!

  december 9, 2017 at 1:43 pm Reply
  • Lynda

   Dankjewel Ingrid! ? wat is het leuk allemaal he? Ben blij dat ik niet hoef te kiezen… ?

   december 9, 2017 at 2:36 pm Reply
 • @yedrup

  Gefeliciteerd! En wat leuk dat je je feestje met iedereen wil delen! 😉 Ik maak graag kans op het shoptegoed bij mette&pernille. En ik zou het denk besteden aan de dot aarhus deurstopper, want we gebruiken nu een enkelgewicht om de deur open te houden (ach…wordt die ook nog eens gebruikt).? Al vind ik de dot aarhus keukenrolhouder ook een goede kanshebber!

  december 9, 2017 at 2:56 pm Reply
  • Lynda

   Keuzes keuzes! ? je kunt nog een week duimen en wikken en wegen

   december 9, 2017 at 5:49 pm Reply
 • Annemarie

  Lieve Lynda,
  Wat leuk dat we mee mogen genieten van jouw feestje! Ik zou heel graag willen shoppen bij Mette&Pernille, ik ben fan van de boompjes (komt waarschijnlijk door m’n achternaam ?) Van harte proficiat, je bent de liefste!

  december 9, 2017 at 4:04 pm Reply
  • Lynda

   Dankjewel Annemarie! Die boompjes zijn toch te schattig of niet dan? Succes, weekje duimen ?

   december 9, 2017 at 5:48 pm Reply
 • Muk

  Ohh wat een leuks deel je met ons! Zo lief, en natuurlijk heel erg leuk. Hopelijk geniet je lekker van alle positiviteit om je verjaardag, gefeliciteerd!

  De camerariem van Gitte is toch wel mijn absolute favo.. wat een beauty zeg! Die kan ik als fotograaf niet missen. Wil je niet verder verklappen dat ik hem stiekem al in mijn winkelwagen heb?

  Ik duim!

  Liefs, Muk

  december 9, 2017 at 4:20 pm Reply
  • Lynda

   Hahahaha ik zeg niks, ik snap je helemaal!! ?

   december 9, 2017 at 5:47 pm Reply
 • Hendrika

  Hooray for Lynda! Van harte gefeliciteerd met deze mooie dag! En wat een mooi initiatief om te delen. Want geluk dat je deelt wordt altijd meer! Ik doe graag mee en hoop bij Mette & Pernille te mogen winkelen.

  december 9, 2017 at 7:53 pm Reply
  • Lynda

   Dankjewel Hendrika, je hebt een week om te duimen en te kiezen! ?

   december 9, 2017 at 8:52 pm Reply
 • Joyce

  Hieperdepiephoera! Gefeliciteerd Lynda! En wat een fijne prijzen! Wow! Ik zou heel graag het mooie boek van Marleen willen winnen… zo tof al die fijne plekjes van haar! Ik vind het een feestje om haar te volgen! En ze geeft me inspiratie! Dikke zoen!

  december 9, 2017 at 8:22 pm Reply
  • Lynda

   Het is ook zo’n leuk boek! Succes Joyce, leuk dat je meedoet!

   december 9, 2017 at 8:51 pm Reply
 • Petra

  Super leuk dit feestje ? ik zou kiezen voor de prachtig engel van Mette & Pernille wat een mooi ontwerp. Ik ben gek op engelen ze staan voor mij symbool voor bescherming en gekoesterd voelen…

  december 9, 2017 at 8:24 pm Reply
  • Lynda

   Mooi is ie he! Weekje duimen ?

   december 9, 2017 at 8:50 pm Reply
 • Agnes

  Nogmaals van harte Lynda. Ik wens je een prachtig nieuw levensjaar toe. En hoe lief deze aktie van jou. En wat een mooie sites allemaal. De liefde en passie straalt van de producten af. Prachtig! En hoe moeilijk te kiezen dan. Maar ik zou dan als echt zomermens voor het boek koud gaan denk ik;) Volgens mij kan ik door dat boek geïnspireerd raken om toch heerlijk de winter door te komen. Ik wens je nog een fijne zondag!

  december 10, 2017 at 9:48 am Reply
  • Lynda

   dankjewel Agnes! Ik heb ze niet voor niks allemaal uitgekozen he 😉 Het boek heb ik zelf ook al, ik ben dol op winter maar ik kan me voorstellen dat het ook al leuk is om lekker op de bank dat boek door te bladeren!
   succes!

   december 10, 2017 at 12:51 pm Reply
 • Hilde Schumacher van Lang

  Wow Lynda, dat is nog eens uitdelen op je verjaardag?fijn dat ik op je feestje mag komen!!
  Moeilijk moeilijk kiezen uit zoveel moois… maar de glitterproseco en wat leuke kerstkaartjes (zoveel lekker dan een appje met kerstgroet) van Myrthe LiefzDoorDeBrievenbus zouden mij echt eindelijk eens in een feeststemming brengen…?

  december 10, 2017 at 10:09 am Reply
  • Lynda

   hey Hilde, wat een leuke shop is dat he! Alles is leuk en verhoogd beslist de feestvreugde 🙂

   december 10, 2017 at 12:50 pm Reply
 • Steef

  Oewh ik zou wel zo’n mooi koffie of thee mokje uit willen zoeken bij Imre.. Wat een prachtig handwerk is dat zeg..! Maar stiekem is alles heel erg mooi.. ? Dikke liefde.. ??

  december 10, 2017 at 10:37 am Reply
  • Lynda

   lastig kiezen he, alles is zó leuk en mooi! Ik snap je keuze, het is prachtig handwerk!
   liefs

   december 10, 2017 at 12:49 pm Reply
 • Jeanette Renting

  Allereerst van harte gefeliciteerd (alsnog) met je verjaardag! En dan ten 2e, wat ontzettend lief om uit te delen op je verjaardag. Ik zou gaan voor 1 van de houten boompjes van Mette en Pernille , leg met liefde het ontbrekende geld bij.

  december 10, 2017 at 3:03 pm Reply
  • Lynda

   Wat een leukerd is dat he? Succes!

   december 10, 2017 at 6:12 pm Reply
 • Karin

  Je maakt het ons moeilijk, zoveel moois, maar ik moet dus kiezen en dan zou het Imre worden. Ik heb een zwak voor keramiek ♡ fijne dag nog Lynda ♡

  december 10, 2017 at 4:37 pm Reply
  • Lynda

   I know! Kiezen is bijna onmogelijk. Ik snap je zwak ?

   december 10, 2017 at 6:11 pm Reply
 • Tricia

  Wat een supertof feestje maak jij ervan samen met de gulle gevers! Ik vind alles erg leuk, maar als ik moet kiezen…. op het mokje van Imre Bergmann viel meteen m’n oog ? dus ga ik daarvoor!
  Liefs, Tricia

  december 10, 2017 at 6:08 pm Reply
  • Lynda

   Wat maakt ze mooie dingen he? Kiezen is bijna onmogelijk ?

   december 10, 2017 at 6:10 pm Reply
   • Tricia

    Idd prachtig ??

    december 10, 2017 at 6:13 pm Reply
 • Suus

  Nogmaals gefeliciteerd en wat n lief gebaar van jou en de andere dames?
  Ik viel als n blok voor de schattige mokjes van Imre!!! En ik weet iemand die ik daar nog blijer mee kan maken en dat is nl mijn moeder! Ik heb mn mokkentic nogal best wel heel erg geerfd/georven? van haar en ik gun t haar zo? T is zo’n lieverd die altijd voor mij klaarstaat en ook voor n ander…
  Dus die lieverd zonder IG? gun ik zeker n heerlijk cadeau!

  december 10, 2017 at 7:53 pm Reply
  • Lynda

   Ach wat superlief van je! Ze zijn te leuk he ? succes!

   december 10, 2017 at 8:27 pm Reply
 • Désirée

  Nog van harte gefeliciteerd. Ik had vrijdag ook sneeuw op mijn verjaardag. Daar word je gewoon blij van! Ik vier je verjaardag graag met je mee met shoppen bij Mette en Pernille. Dat wordt nog lastig kiezen als ik win….

  december 10, 2017 at 9:06 pm Reply
  • Lynda

   alsnog van harte gefeliciteerd dan! 🙂 Je hebt nog een weekje om evt te kiezen en te dubben ;). Succes

   december 11, 2017 at 12:28 pm Reply
 • Gerla Lubberink

  Ha die Lynda, zo’n ontzettend leuk & lief idee dit. Mooie collectie aan cadeau’s ook. Prachtig. Deze boogschutter gaat voor het boek KOUD van Marleen. Dat klinkt wel hebberig, noem het enthousiasme. Succes! En een fijne ‘koude’ start van de nieuwe week. ~XG~

  december 10, 2017 at 10:35 pm Reply
  • Lynda

   ik snap je keuze helemaal Gerla, ik heb het boek al en het is superleuk! Weekje duimen 😉

   december 11, 2017 at 12:27 pm Reply
 • Inge

  Leuk om op deze manier je verjaardag te vieren Lynda, alsnog van harte!
  Het boek Koud stond al op mijn lijstje, dus ik ding graag mee. Heerlijke inspiratie nu met die sneeuw voor de deur!

  december 11, 2017 at 3:08 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel Inge! Het boek is tof, en inderdaad met dit weer gaat dat nóg meer leven! Succes!

   december 11, 2017 at 3:14 pm Reply
 • Elly

  Gefeliciteerd Lynda !
  Ook ik ben jarig in deze feestmaand ( 6.12) en geniet van alle feestelijkheden maar hoef ook niet zo in de belangstelling te staan ?.
  Het boek bijzonder plekje van Marleen Brekelmans heb ik al in mijn bezit en ben reuze benieuwd naar weer zo’n FEELGOOD boek met prachtige foto’s.
  Koud is dus mijn keuze.
  Fijne dagen in feestelijk december ?.

  december 11, 2017 at 4:14 pm Reply
  • Lynda

   dan ook nog een dikke proficiat voor jou Elly! Dit tweede boek van Marleen is ook weer een pláátje! Ik wens je succes 😉

   december 11, 2017 at 4:28 pm Reply
 • Sasje

  Nogmaals gefeliciteerd Lynda! Wat een feest maak jij er weer van. Had me voorgenomen niet mee te doen met je winactie omdat ik december de maand van geven vind en niet van nemen. Maar toen kwamen de prachtige leren kerstboomhangers van bygitte voorbij op IG. Ik ben een fan van leer en bygitte Dus het vlees is zwak en ik doe toch mee ☺️ Nog vele mooie jaren ? sasje

  december 11, 2017 at 5:52 pm Reply
  • Lynda

   hey Sas! ik hoor je , maar als jij niet neemt…aan wie geef ik dan? 😉
   Succes!

   december 11, 2017 at 7:21 pm Reply
 • Sanneke

  Allereerst natuurlijk nog van harte gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk wat je doet, alleen is de keuze niet makkelijk?. En keuzes maken is niet mijn sterkste kant. Maar na enige uren twijfel ben ik eruit: de zwarte Moebe design kandelaar bij Mette en Pernille.

  december 11, 2017 at 10:46 pm Reply
  • Lynda

   hahahaah Sanneke, ik snap je keuzestress wel hoor….alles is leuk! Succes

   december 12, 2017 at 8:46 am Reply
 • Anique

  Oh hoe kon ik dat nou over het hoofd zien! Nog gefeliciteerd! Hopelijk had je een witte verjaardag! Hier ook een kou-liefhebber… Ik zie mezelf al zitten onder een dekentje op de bank met het boek KOUD en een gluhwe.. oh nee warme choco wordt dat, evengoed genieten!

  december 13, 2017 at 2:37 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel, het sneeuwde hier al vanaf vrijdagavond dus mijn verjaardag was een hele bijzondere! 🙂 Ik heb het boek ook en kan je zeggen…..het is een musthave hoor, zó gezellig! Nog even duimen 😉

   december 13, 2017 at 2:51 pm Reply
 • Sophie (ig miss_friszz)

  hihi allereerst nog gefeliciteerd! Ik zal wel onder n sneeuwbal hebben gezeten want dit te gekke feest bijna gemist… ik zou dolgraag kans maken op t cadeau van imre bergman. en mocht ik de gelukkige zijn zou ik een waste not wasted vaas kiezen. Zo mooi!

  december 13, 2017 at 2:39 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel Sophie en leuk dat je nog even komt kiezen! 🙂 succes, nog even duimen!

   december 13, 2017 at 2:50 pm Reply
 • Pure by C

  Hoi Lynda,wij zijn van die personen die liever die aandacht niet hebben he? Maar ja,soms hoort het erbij en super tof dat je je verjaardag op deze manier viert. Ik zou gaan voor iets uit de shop van Mette & Pernille.. De keuze is lastig,ik heb al even zitten neuzen..er staat zoveel leuks..Misschien wel leuke stickers om de kamers van de kinderen te pimpen of misschien wel een leuke poster voor ze..Maar de kerstboompjes zijn ook supercute.. Er is zoveel keus hihi..Liefs Chris..(trekt de deken tot de oren omhoog)

  december 13, 2017 at 3:11 pm Reply
  • Lynda

   hahaha lastig he, zelfs als je vrije keus hebt is het nog moeilijk! Succes!

   december 13, 2017 at 3:18 pm Reply
 • Jildou

  Een late felicitatie maar alsnog van harte!! Wat een virtueel feestje maak jij zo van je verjaardag! Ik doe graag mee aan deze toffe actie en zou heel graag zo’n prachtige camerastrap van Gitte willen winnen ♡ Ik heb mijn fingers crossed!

  december 13, 2017 at 4:08 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel, leuk dat je nog even langs komt :). Succes!

   december 13, 2017 at 4:24 pm Reply
 • Mandy Tamis

  Gefeliciteerd Lynda! Wat een super leuke manier om je verjaardag te vieren. Dat zet mij gelijk aan het denken hoe mijn verjaardag vorm te geven op 19 december 🙂 Ik zou de kerstkaarten van Myrthe van Liefz kiezen zodat ik op mijn beurt anderen weer blij kan maken met het versturen van zo’n super leuke kaart met kerst. Daarnaast stiekem ook nog een doosjes kersttruffel bonbons om mezelf te verwennen wanneer mijn jaarkalender de 27 aantikt. Want ook dat mag gevierd worden, toch? Ik duim! Lieve groetjes.

  december 13, 2017 at 5:14 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel Mandy, leuk dat je meedoet! Goed voor jezelf zorgen noem ik dat ;). Succes!

   december 13, 2017 at 7:54 pm Reply
 • Annemieke Robert

  Lekker op tijd ?, 4 dagen te laat. Alsnog van harte! Ik hoop dat je genoten hebt van de sneeuw.
  Ik zou voor €20 shoptegoed kiezen met heerlijke truffels en mooie kerstkaarten. Kan ik gewoon nog ‘doordelen’ met anderen ☺️

  december 13, 2017 at 9:38 pm Reply
  • Lynda

   geeft niks, dankjewel :). Leuke shop is dat he, die truffels….daar maak je beslist vrienden mee 😉

   december 14, 2017 at 8:36 am Reply
 • Janet Huige

  Wat lief om op deze manier je verjaardag met ons te vieren Lynda!
  Ik zou graag iets moois in de conceptsore bij Mette & Pernille uit willen zoeken.

  december 13, 2017 at 9:43 pm Reply
  • Lynda

   fijne shop he? Dat wordt nog lastig kiezen 😉

   december 14, 2017 at 8:37 am Reply
 • Mirjam

  Nog gefeliciteerd !
  Wat leuk dat je uitdeeld! Ik doe graag mee en zou t boek Koud kiezen.
  Ik ben gek op winter en laat ik ook nog eens jarig zijn volgende week ?. Dat zou toch een verrassend leuk wineters cadeautje zijn ?

  december 13, 2017 at 11:51 pm Reply
  • Lynda

   het boek is superleuk! Alvast een fijne verjaardag!

   december 14, 2017 at 8:37 am Reply
 • Gertrud Prins

  Zooo fijn op tijd ook weer deze dame.. 😉 en dan zul je denken dat ik alle tijd heb gehad om een keuze te maken? Nou, niet dus! Maar ook niet verwonderlijk want Lynda wat een leuke shops werken aan jouw feestje mee. En dan zet je ook gelijk foto’s ‘neer’ met zware favorieten van mij, heb al zo lang de camerariem op mijn wensenlijstje alhoewel ik misschien beter een muismat voor mijzelf kan kiezen (er ligt al zo’n mooie van Gitte beneden bij de computer maar heb er zelf geen 1) En wat te denken van de prachtige Oak Men Trees uit de shop van Mette&Pernille, dikke liefde! Vazen, kopjes daar heb je toch nooit genoeg van, zeker als het zulk moois is als van Imre! Maar als medewinterliefhebber kan ik ook niet om het geweldige boek KOUD van Marleen heen. De chocolade of champagne is hier ook absoluut welkom en nu wil jij dat ik een keuze maak???? Goed, ik hak NU de knoop door ik zou het heerlijk vinden om in de shop van Mette&Pernille rond te neuzen..

  december 14, 2017 at 11:05 am Reply
  • Lynda

   hahahahahha ik ben ook blij dat ík niet hoef te kiezen hoor! Ik begrijp de keuzestress ;)……je was nog net op tijd 😀

   december 14, 2017 at 5:10 pm Reply
 • Jorien

  Oooh ik ben zo fan van Marleen en van haar boek er ze eerder schreef over mooie plekken in Nederland,nog steeds blader ik daar graag in…Deze serie zou ik erg graag willen, dus dit is een prachtige aanzet. Jij van harte gefeliciteerd Lynda en dank je wel voor dit gebaar!?

  december 14, 2017 at 11:37 am Reply
  • Lynda

   ik heb ze nu ook alletwee en moet me sterk vergissen wil ik die hele serie niet compleet gaan maken ;). Dankjewel voor het meedoen!

   december 14, 2017 at 5:08 pm Reply
 • Claudia

  Was ik bijna vergeten om te kiezen.. Ben er echt even voor gaan zitten en je hebt weer een paar pareltjes uitgekozen maar voor mij staat Mette & Pernille op nr 1! Wat een mooie spullen hebben ze, geen poespas want daar hou ik niet van. Ik zou absoluut voor de trays gaan, 1 in de badkamer en ik in de keuken plus de mondgeblazen vaasjes voor bij de foto van mijn paps. Hij zou dat erg mooi hebben gevonden, glas met zo’n koperen tuit er aan, ook mooi zonder bloem. Het leuke van zo’n bon is dat je net wat meer uit kunt geven dan je anders zou doen dus kan ik en de trays kopen en een vaasje.. Bedankt Lyn dat je de wereld een beetje mooier maakt <3.

  december 14, 2017 at 10:39 pm Reply
  • Lynda

   Ik ben zó blij dat ik niet hoef te kiezen, dat ik het aan jullie allemaal over mag laten. Mooie keuze heb je gemaakt Claudia, leuk dat je nog meedeed!

   december 14, 2017 at 10:51 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.