schoenen op rek

Schoenen heb je nooit genoeg – moeders en dochters

december 27, 2020

Welke vrouw houdt er nou niet van zou je zeggen! Schoenen, er wordt gezegd dat vrouwen over het algemeen veel schoenen hebben en dat ze er nooit genoeg van krijgen. Natuurlijk is dat een dwarsdoorsnede waar ik buiten lijk te vallen want ik kan mijn paren echt op twee handen tellen. (zomer & winter bijelkaar én inclusief slippers….)
Was het in dit geval beter dat ik erbij zou horen? Zeker! Moeders en dochters, of liever….moeders met dochters die nog thuis wonen zeg zelf, schoenen heb je nooit genoeg!

Lief en leed…..en schoenen!

Al is dat laatste vooral een eenrichtingsstraat met m’n oudste dochter. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al drie paar sneakers zien verdwijnen naar de deur náást mijn eigen slaapkamer. Of ze ze even mocht lenen vroeg ze toen……

Herken je dat? ‘Ja maar mam, een keer maar en ik zet ze daarna meteen terug’……het gaat meestal/vooral/altijd mis bij dat laatste stukje. Vanaf dat moment zijn het haar schoenen want tja, ze stonden er en ze had haast en het was maar voor even etc. 😉.

kledingkast of kledingrek

Nieuwe boots kopen

We delen hier in huis dus alles, lief…leed én schoenen! Qua kleding zit ik safe, de dames zijn slanker dan ik maar onderling gaat het nog weleens mis. Dát is natuurlijk ook weer mijn ‘schuld’ want ik kan gewoon niet meer uit elkaar houden wat van wie is! Ondergoed, sokken, shirts…..regelmatig stuur ik appjes tijdens het vouwen of strijken om te vragen van wie het is. Anyway…..back to the boots! Afgelopen week kwam er weer de vraag of ze ‘even’ mijn boots aan mocht, want die stonden leuker onder haar outfit dan haar sneakers. Het heeft daarna nog wel een uur aan m’n geweten gevreten maar ik zei nee! Dacht ik al slim te zijn geweest om als decembercadeau een shoptegoed te schenken zodat ze hun eigen spullen kunnen aanvullen met wat nieuws……is het natuurlijk veel makkelijker om geld te sparen voor wat anders en je bikerboots van je moeder te bietsen. Ik snap dat, maar ik zei nee! (Da’s best knap van mezelf……vind ik, zij niet, zij vindt het natuurlijk ‘stom’) Handiger zou het natuurlijk zijn om nieuwe boots, sneakers, heels te kopen die zij stom vindt zodat ze dat niet meer tegen mij hoeft te zeggen :P. De schatten…..love them, je weet toch….

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.