Rhoeco – organic tea

april 5, 2017

Instagram, ik kwam er weer eens wat moois tegen. Organic tea in een fantastische verpakking. Heel even dacht ik dat ik voor de zomer een vakantie in Griekenland, Thessaloniki, moest boeken maar helaas …….

Loft Arnhem

…ik kan gewoon in eigen land blijven want ik kocht mijn potje organic tea gewoon in Arnhem bij Loft. (Ook online verkrijgbaar en als ik me niet vergis zelfs de enige shop die het merk überhaupt verkoopt…vooralsnog) Hoe toevallig ook weer…we moesten even in Arnhem zijn, de man deed zijn ding en ik ging even het centrum in. Loft sla je dan niet over! Daar stonden ze allemaal, alle smaken die ik op de website van Rhoeco ook had gezien. Ze zien er allemaal even mooi uit, welke neem je dan? Ik ging op mijn gevoel af, ik hartje zee, dus ik koos voor Sea! Jij kunt ook nog kiezen voor Mountain, Forest, Agros en Urban.

rhoeco organic tea

‘Rhoeco is the result of our effort to produce in the present by respecting the past while thinking about the future’

rhoeco organic tea rhoeco organic tea

Rhoeco, van losse kruidenthee naar kweekpotje

Van landbouwdeskundige naar producent van een lifestyle product! Vaya, Harry en Katerina zijn drie jonge enthousiastelingen die vol passie hun bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur. Ze zijn dol op kruiden hebben met hun ervaring en gedrevenheid 5 heerlijke smaken thee op de markt gebracht. Ben je net zoals ik, dan val je als een blok voor de verpakking! Zelfs over die verpakking hebben ze nagedacht want die is, nadat je thee op is, nog eens te gebruiken als kweekpotje! In elke verpakking zit namelijk een klein houten stekertje met zaad erop. Vul je potje met aarde en steek het stekertje erin. Water geven en wachten op je eigen kruidentuintje! De zaailingen zou je met pot en al in de tuin kunnen planten als je wilt, het potje zal vergaan. Het potje is echt mooi genoeg om ook gewoon zo…in je keuken…te laten staan!

rhoeco organic tea rhoeco organic tea

De geur van de door mij gekozen smaak Sea is geweldig, rustgevend en puur. De smaak is verfrissend en weldadig…zoals een kruidenthee voor mij hoort te zijn. Het hele ‘zetproces’ is al een feestje, als je het tenminste met de aandacht doet die het product (en jij) verdient!

rhoeco organic tea

Dus, of je gaat naar Griekenland op vakantie, of je plant een citytrip Arnhem…of je besteld ‘m gewoon online!

X

 

PS: het toffe, handgemaakte theezeefje van keramiek kocht ik bij Ontbijtpret. Christy maakt zelf hele leuke items van keramiek, waaronder dus dit theezeefje. Een perfecte combinatie!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.