mooie agenda voor 2020

Reminder: de leukste agenda voor 2020 koop je nú! #toldyouso

oktober 23, 2019

O jee, er zijn al merken die niks meer hebben! Zeker als je graag de wat uniekere exemplaren shopt moet je vaart maken, de allerleukste agenda voor 2020 koop je liefst nú! Ik zeg het elk jaar, doe het nou maar want je wil echt niet met zo’n budget eurodingske eindigen. Van uitstel komt afstel dus bestel of ga eropuit om deze week nog je nieuwe agenda voor 2020 in huis te hebben. Mijn jaarlijkse lijstje, én mijn agenda, voor aankomend jaar vind je verderop in dit artikel.

Schrijven is hip!

Er was een tijdje dat ik vreselijk ouderwets was, iedereen noteerde afspraken in allerlei apps en andere digitale oplossingen maar ik bleef het liefste gewoon in een agenda schrijven. Waarom? Ik wil ook graag mijn vliegtickets in m’n hand kunnen houden, en m’n foto’s, boodschappenlijstjes etc. Niet heel duurzaam, dat weet ik, maar wel veilig voor mijn gemoedstoestand 😉.  Inmiddels is schrijven weer helemaal hip en worden er journals voor werkelijk álles bijgehouden. Helemaal leuk! Een agenda is een jaar lang je ‘dagboek’ (daarom kies je natuurlijk de leukste agenda voor 2020), al je afspraken erin, dingen die je niet mag vergeten ook, briefjes die je wilt bewaren prop je achterin en zo wordt je agenda hoe langer hoe dikker (en soms onoverzichtelijker….*ahum*). Toch blijft het leuk én, als ik je dan één tip mag geven op het gebied van duurzaamheid……ik gooi mijn oude agenda niet meteen weg na een jaar. Ik pluis ‘m uit en als er nog bladzijdes zijn die ik als kladblaadje kan gebruiken scheur ik die eruit. Zo maak je tot de laatste cm gebruik van al het papier. Ik zal die ‘tik’ hebben overgehouden van mijn moeder? Die bewaart enveloppen en knipt daar kleinere blaadjes van die ze dan weer gebruikt als memoblaadjes voor ditjes en datjes. Goeie tik mam, je bent hartstikke hip ook weer 😉!

Mooie agenda’s voor 2020

Ontelbaar veel agenda’s worden er aangeboden. Door hele grote bedrijven maar ook door hele charmante kleinere labels. Vaak is de visie van die laatste groep het allerleukste en voel je je daar misschien het meeste bij thuis. Ik heb er een aantal gekozen van diverse merken, met verschillende prijzen én looks! Als je het net als ik handig en leuk vindt om je agenda gewoon op tafel te laten liggen dan wil je natuurlijk dat ‘ie er een beetje knap uitziet. Dat het ding matcht met je interieur zelfs en weet je…..dat kán ook gewoon!

Agenda’s voor 2020 op een rijtje:

 • Foto 1 & 2: de Vrolijk agenda van Essencio. Mooi groot formaat en vol inspiratie voor iedereen die van interieur, reizen en grafische ontwerpen houdt.
 • Foto 3: leren agenda van Fred de la Bretoniere, plantaardig gelooid leer, navulbaar en een investering voor járen .
 • Foto 4: Peter Pauper heeft agenda’s met diverse leuke buitenkantjes. Je kiest deze dus puur op z’n looks, de binnenkanten zijn allemaal gelijk.
 • Foto 5: een haakagenda, hoe leuk! Haken en breien is superleuk om te doen en deze agenda staat bomvol inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan. Patronen en tips voor garens, je vind het in deze haakagenda van Durable.
 • Foto 6: deze kleurrijke agenda vond ik bij een woonwinkel! De buitenkant is dan eigenlijk ook zo bedacht dat hij past in de huidige bloementrend. Gewoon laten liggen op je tafel of kast, staat prachtig!
 • Foto 7 & 8: de agenda van A Journal die zowel mijn meiden als ik al een tijdje gebruiken. Zij voor het schooljaar en ik de variant voor 2020. Gebruiken is in mijn geval misschien een groot woord want ik schreef er alleen nog maar wat verjaardagen en lijstjes voor 2020 in 😉 . Waarom wij dit een toffe agenda voor 2020 vinden lees je in deze eerdere blogpost.

De lijst had natuurlijk ontzettend veel langer kunnen zijn maar daarmee wordt het niet altijd makkelijker én veel vallen ook wel in dezelfde categorie. Zat er niks voor je bij dan heb ik je in elk geval eraan helpen herinneren om werk te maken van die nieuwe agenda voor 2020. Wees niet te laat, I told you so!

X

PS: deze blogpost is toch éigenlijk niet compleet zonder de agenda’s van Tinne & Mia en Winkeltje van Anne. De oplettende lezer weet dat deze twee eigenlijk elk jaar wel in mijn lijstje staan. Lees je nog niet zo lang mee, je mag deze twee leuke labels niet missen!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Blogpost op eenkleinstukjevanmij.nl - A-Journal Stationery

  […] Klik hier om de hele blogpost van Lynda te lezen […]

  oktober 23, 2019 at 11:45 am Reply
 • Een agenda voor 2020 kopen! - A-Journal Stationery

  […] Klik hier om de hele blogpost van Lynda te lezen […]

  oktober 25, 2019 at 10:27 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.