Over herinneringen en nieuwe plannen!

november 4, 2018

Geen nood, ik steek nu niet al van wal met m’n jaarlijkse gemijmer over het afgelopen jaar en hoop voor het nieuwe hoor, je kunt gerust verder gaan met lezen ;). Over herinneringen en nieuwe plannen, ik wil je wat laten zien én de winnaars van de agenda’s bekend maken. Net als jij (geef maar toe) maak ik massa’s foto’s, elke dag wordt er wel iéts vastgelegd voor….ja waarvoor eigenlijk? Afdrukken schiet er meestal bij in en dat is eigenlijk wel héél erg zonde. Het voornemen is er wel zeg maar, de uiteindelijk actie wordt steeds uitgesteld……en vergeten. Not anymore!

Foto’s afdrukken via je telefoon

Voor wie mij volgt op Instagram is het inmiddels wel bekend dat ik aan het einde van elke maand zo’n (eigenlijk wat suffe) collage maak met een aantal mooie foto’s van die afgelopen maand. Onder de #dwarsdoordemaand2018 (of 2017 of…) bewaar ik ze. Bewaren lukt, maar dan? Esthel was afgelopen voorjaar mijn swapmaatje en zij maakte o.a. een hele leuke verzameling van al mijn collage’s van 2017! Briljant, zó leuk om te krijgen! De reminder om toch echt eens vaker wat met al die foto’s te doen kwam ook binnen…..dacht ik *hum*. Het duurde even maar nu ben ik om, ik heb de app Timelapp op m’n telefoon geïnstalleerd en daarmee laat ik elke maand foto’s adrukken. Je verzamelt de hele maand je leukste foto’s, zet ze in de app, en na afloop van die maand worden die foto’s vanzelf voor je afgedrukt en krijg je ze binnen enkele dagen al in je brievenbus! Foto’s afdrukken via je telefoon is echt kinderspel en elke maand zó’n feestje! Herinneringen blijven altijd wel in je hoofd hangen, denk je. Natuurlijk, de mooiste blijven je altijd bij, daar heb je geen foto voor nodig maar toch……. Het ‘och ja’ gevoel als je door oudere foto’s gaat, het moment was je misschien even kwijt maar de herinneringen komen dan meteen weer boven! I love it, en jij waarschijnlijk ook! Ook een leuke decembertip denk ik want waarom zou je zo’n abonnement niet gewoon aan iemand schenken?

Agenda wordt dagboek

In mijn vorige blogpost liet ik je de leukste agenda’s voor 2019 zien. Twee daarvan mocht ik dus weggeven en jullie, Karin en Aafke mogen mij mailen (lyndahovens@home.nl) want jullie krijgen de gekozen agenda thuisgestuurd, gefeliciteerd! Wie niet gewonnen heeft, in de blogpost staan alle links *hint*. Mijn agenda’s worden al sinds mijn middelbare schooltijd enorme naslagwerken. Een dagboek hou ik niet bij, dat schrijven elke dag lukt me gewoon niet (best een grappig feitje eigenlijk voor iemand die dagelijks voor haar werk bladzijdes vol schrijft…..) maar als ik aan het einde van het jaar mijn agenda doorspit merk ik dat het toch een soort van dagboek is geworden! Ik bewaar veel, steek alles tussen de bladzijdes en prop de bewaarvakken vol. Leuk hoor, om dat allemaal nog eens terug te lezen en bekijken. Zo sluit ik in de laatste week van het jaar dat jaar dan ook écht bewust af. Agenda wordt dagboek en ik ben weer helemaal bij met m’n jaaroverzicht. Ook een decembertip, geef iemand zo’n toffe agenda cadeau, gaan ze écht blij mee zijn. Een agenda is immers niet alleen voor verplichte dingen. Die agenda gaat over een jaar over herinneringen en nieuwe plannen!

 

X

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Karin Meijer

    Heerlijk zo’n agenda! Ik hou er ook van.
    Maar wat doe je met de foto’s? Hang je die op? Zet je ze neer? En na een maand? In de agenda? Ben benieuwd. Ik ben bang dat ze bij mij onder in een laatje verdwijnen. Dus tips zijn welkom 😊

    november 4, 2018 at 10:07 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.