Liefke magazine voor jou! – ontspullen

januari 7, 2018

Het verbaasde me niks dat er zo veel reacties zijn gekomen op mijn ‘give away’. Ook als je het blad nog niet in handen hebt gehad maken de foto’s die je overal ziet je hartstikke nieuwsgierig, dan kun je niet anders dan benieuwd zijn naar de rest van de inhoud. Ik ga ‘m inpakken en wachten tot ik het adres mag ontvangen van de winnaar, Liefke magazine voor jou….

De kunst van het weglaten noemen ze dat ;). Ik ga er heel erg m’n best voor doen dit jaar, meer weglaten om ruimte te geven aan échte mooie dingen. Liefke magazine is een goed voorbeeld daarvan. Of ik dat door kan trekken in mijn huis? Geen idee, de intentie is er maar het zal een pad met vallen en opstaan worden gok ik zo ;). Anyway, Karin van Haasteren je mag me je adresgegevens mailen, dan komt het magazine z.s.m. naar je toe! Gefeliciteerd en veel leesplezier.

De kunst van het weglaten

Wat kun je daar toch soms door overvallen worden hè? Weg, weg, ook weg! De kast onder de trap moest er in zo’n bui aan geloven en ook de onderste helft van één van de twee kasten in de woonkamer. De bovenste helft wacht nog op een ‘second wind’ en de vitrinekast stel ik steeds uit. Ik wil wel minder, maar als ik dan zo’n voorbeeld als hieronder tegenkom weet ik het nog niet zo zeker, ze leeg is die kast toch ook niet? Vol en sfeervol, het moet te doen zijn. Daar ga ik eens even een middagje aan besteden ergens aankomende week. Ideetjes voor elke ruimte in huis heb ik genoeg, alles moet leger alleen…..nu loopt m’n hoofd weer over! Gelukkig is 2018 nog lang en heb ik nog alle tijd om rust in huis en hoofd te krijgen. Én om meer edities van Liefke magazine te verzamelen voor ín mijn vitrinekast! #hopeloosgeval

X

 

foto vitrinekast: Coco Lapine Design

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Karin Meijer

  Gefeliciteerd Karin!

  januari 7, 2018 at 9:58 pm Reply
 • Karin van Haasteren

  Wow! Wat super leuk!!
  Echt een enorme verrassing en zo LIEF!♡
  Dankjewel Lynda.X

  januari 8, 2018 at 2:32 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.