Less is more?

februari 5, 2017

Nou, in dit geval écht niet! Ineens was mijn website helemaal wit, ‘blitzeblanc’ zeg maar, niks te zien en niks te beleven! Quelle horreur zeg maar gerust want ik ben eigenlijk alleen degene die die witte pagina’s opvult maar hoe ik déze witte pagina weg zou moeten krijgen….

Het bleek een fout in het door mij gebruikte thema te zijn. Dus dat. Met die wetenschap kan ik niet anders dan hulp inroepen! So I did. Een nieuw (gekocht) thema, een aantal uurtjes en een hele rits whatsapps verder doet ‘ie het weer! So, I’m back! Gelukkig maar want ik wilde je iets vertellen én vragen en ook hier wil ik eigenlijk alleen maar more…móre…MORE!

magnoliatakken in vaas

Ik ben door iemand genomineerd als Uitdager & Aanpakker bij een verkiezing die is georganiseerd door VPRO’s ‘Tegenlicht’! Jullie weten dat ik mezelf nooit zou aanmelden, remember TedX Roermond? Maar als ik dan óf gevraagd wordt of zoals in dit geval door iemand anders voorgedragen…..dan kan ik niet anders dan vet trots zijn en er helemaal voor gaan! (de zenuwen krijg ik er wel van maar laten we zeggen dat dát weer een gevalletje groeien en uitdagingen aanpakken is.) In dit geval krijgt dus ook mijn Stichting Instaswap Foundation een enorme portie aandacht en dát is altijd fijn. Dus je snapt, ook in dit geval is less echt niet more want het streven is bij de eerste 5 te blijven. Ik sta nu op nummer 1….en éigenlijk wil ik daar wel blijven :)…als ik dan toch meedoe dan maar meteen goed toch? ;). Dus áls je je kunt vinden in de motivatie zoals die door de persoon die mij opgaf is achtergelaten, wil je dan op mijn stemmen? (dat kan overigens met alle emailadressen die je hebt 🙂 ). Dit is wat er na 1 maart (uiterlijke stemdatum) dan kan gebeuren:

De meest bijzondere kandidaten worden via onze sociale mediakanalen extra gepromoot. Op woensdag 15 maart, verkiezingsavond, worden alle Uitdagers & Aanpakkers uitgenodigd voor de landelijke Tegenlicht Meet Up in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De favorieten krijgen daar de mogelijkheid hun ideeën aan het publiek te presenteren.

( bron: website VPRO)

uitdagers & aanpakkers

Dát durf ik niet goed maar dat dóe ik zeker wel als het lukt om erbij te zijn! Stemmen kun je hier, je hoeft alleen maar mijn foto te zoeken (klik op score en daar ben ik, of zoek onder #samenleving), in te loggen met je emailadres of Facebookaccount en op STEM te klikken. Da’s alles! #ahtoe

Dat het kunstwerk van mijn oudste in het museum hing verdient een aparte blogpost. 😉

Liefs,

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Mariette VandenMunckhof-Vedder

  Lieve Lynda,
  Wat een pràcht video heb je hiervan!
  Ben best trots op je warme, spontane en professionele ‘voor-de-vuist-weg’ presentatie in keurig Engels ook nog!
  Dus, ben even in actie gegaan en je hebt onze stemmen verdiend; alle vier! Inloggen via Google+ of Facebook is best gemakkelijk. Eens per iPhone en andere via Internet op iMac omdat je niet twee keer achter elkaar kunt… Maar zo ging het perfect en je hebt het verdiend.
  Je heel veel success wensende, met vriendelijke groetjes en à propos, hier zijn de Japanse magnolias al bijna uitgebloeid tenminste van onze ene boom die altijd vroeger is.
  Wat een ramp was het dat net voor zoiets je website helemaal ‘BLANK’ werd.
  Liefs,
  Mariette

  februari 6, 2017 at 4:50 am Reply
 • Mariette VandenMunckhof-Vedder

  P.S. Je bent ook een ontzettend LIEF en hartelijk persoon en ik vergeet nooit hoe je destijds aanbood om naar het ziekenhuis te gaan en je telefoon te lenen om zo met Papa contact te maken… Vergeet ik nooit!

  februari 6, 2017 at 4:52 am Reply
  • Lynda

   Wat lief! Dankjewel jullie, stemmen uit the ??, wat gaaf!

   februari 6, 2017 at 12:20 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.