Hoe maak je stofzuigen leuker?

juli 19, 2017

Simpel, door ‘m (je stofzuiger)naast je favoriete hakken te zetten! ? Maar goed, daarmee maak je de stofzuiger misschien wat leuker maar de klus op zich niet zo gek veel. Ik stofzuig elke dag….el-ke dag! In de ruim 26 jaar dat ik een eigen huishouden run (ahum) heb ik al een aantal stofzuigers versleten. Niet heel gek als je bedenkt dat de meeste mensen misschien één, hooguit twee, keer per week stofzuigen. De mijne slijt gewoon extra snel. Toch? Ik heb dan ook alwéér een nieuwe vriend, een blitse dit keer. Een stofzuiger zonder stofzak (die ik steeds vergeet te kopen en dus de volle leeg sta te plukken #bah), met een extra lange kabel, een extra lange buis én licht van gewicht! Ik zocht ‘m uit bij Sauber en uit de hele rits stofzuigers koos ik dus de VCE108276.2

Stof in huis #zucht

Heb je even? Overal, altijd, elke dag weer! Met twee katten, twee dochters (met lang haar) een man alle bijbehorende activiteiten én was (ik strijk beneden voor de tv, weet je hoeveel stof je daarna op je tafel vindt?), een immer-open-deur-beleid is er bij ons altijd stof te vinden. Stof en haren. Voor iemand die het liefst de hele dag op blote voeten loopt is dat een crime, echt leuk ziet het er niet uit en uiteindelijk is het ook niet zo hygiënisch. Er wordt hier dus elke dag op stof in huis gejaagd. Het gesleur met zo’n zware stofzuiger als je de trappen moet doen heeft al menig keer bijna tot een onfortuinlijke buiteling geleid en al-tijd is je snoer te kort. Dat waren al twee punten die bij mijn nieuwe stofzuiger anders zouden moeten. Tel daarbij op dat het gehannes met die stofzuigerzakken ook altijd een dingetje was. Hier in het dorp geen passende zakken te koop. Mijn type natuurlijk alleen bij de huishoudzaak tien km verderop. Onhandig! Omdat ik mocht kiezen wat ik wilde heb ik ervoor gezorgd dat die vier punten meteen afgevinkt werden:

Een lichtgewicht stofzuiger
Een extra lang snoer
Een lekker lange buis
Zonder stofzuigerzak

Even wennen was het wel, ik was natuurlijk een zwaardere stofzuiger gewend. Zie je het voor je? ? Maar na een week stofzuigen waren we dikke vrienden,  draaf ik zonder gehannes en gesjor gerust twee trappen op met de stofzuiger zonder m’n nek te breken en kan ik voor elke ondergrond de juiste zuigkracht instellen.

Benieuwd naar zijn CV?

Nieuw cycloon systeem voorkomt dat stof tegen het filter gaat zitten, behoud optimale zuigkracht
Geen stofzuigerzak nodig
Stof reservoir 3 liter inhoud
Bereik van 10 meter
Extra grote wielen met rubberlaag voor bescherming houten vloeren
Elektronische zuigkracht regeling
Grote zuigmond, met speciale techniek waardoor het zuigresultaat optimaal is
2 extra hulpstukken voor lastig bereikbare plaatsen zoals meubels en plinten
Zeer effectief antiallergisch door gebruik van Hepa filter afwasbaar
Telescoopbuis uitschuifbaar tot 92 cm
Park assist systeem voor gemakkelijk opbergen
Automatische snoerhaspel
3 jaar garantie

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.