Niet porren of kloppen, het beste hoofdkussen kies je zo:

maart 6, 2019

Een frotje, dat was mijn oude kussen. Een sloop vol vulling maar daar had je dan ook alles mee gezegd. Ik blijf dat altijd een gedoe vinden, zo’n nieuw hoofdkussen uitzoeken want hoe test je in hemelsnaam zo’n ding? Newflash: ik heb nu het beste hoofdkussen allertijden zonder te porren of te kloppen maar door vragen te beantwoorden en zonder het gezien te hebben. U zegt? Yep, het beste kussen voor een goede en relaxte nachtrust kies je zo:

Nieuw hoofdkussen? Lekker slapen!

Éigenlijk kies je het helemaal niet zelf, althans, dit keer niet. Waar ik normaal gesproken drie keer in een potentieel nieuw kussen sta te porren en er maar eens een paar keer op klop en mee schud moest ik nu een paar vragen beantwoorden. Ik kwam het merk tegen op het account van Marieke en zij was er blij mee. Een nieuw kussen online kopen leek me wel een dingetje want hoe wist ik nou welk type te kiezen? Hoe kon ik nou bepalen welk soort hoofdkussen hét ideale hoofdkussen voor mij zou zijn? Ik kon immers niet porren en kloppen zeg maar. Die laatste handelingen hebben natuurlijk helemaal niks op de kous want wat weet je dan? Nog steeds niks, dat blijkt wel na weet ik veel hoeveel tegenvallende exemplaren. Een nieuw hoofdkussen en lekker slapen, dat is wat ik wilde en dus stelde ik dé vraag aan Gaaaap, de Bedweters.

Ieder z’n eigen kussen

Inmiddels slaap ik al een tijdje zalig! Het kussen kwam, lag en overwon! De Bedweters van Gaaaap wisten het echt, ze vroegen me wat vragen te beantwoorden en stuurden vervolgens het fijnste hoofdkussen voor mij. Da’s best apart toch? En het meest frappante is dat ik er vanaf de allereerste nacht perfect op slaap! Waar ik voorheen gewoon al wist dat ik ongeveer een weekje aan m’n nieuwe kussen moest wennen, was het nu een kwestie van ogen dicht en slapen maar. Je kunt nu niet meer stiekem wisselen want ieder heeft zo uiteindelijk z’n eigen kussen, iedereen zal die vragen immers anders beantwoorden. Hoe groot ben je, hoe zwaar, wat is je favoriete slaaphouding, welk soort/merk matras heb je, hoe breed zijn je schouders, heb je last van nek- en/of rugklachten? Niks porren en kloppen!

Bijkomend voordeel, nooit geen ‘geruzie’ meer met en om m’n kussen, manlief wil nu ook wel!

X

Lynda

note: na een weekje testen kan ik niet anders zeggen dan dat het een geweldig kussen is. Zacht maar niet te en de vorm is perfect voor rug- en zijslapers. Nooit gedacht dat het ook zo simpel kon zijn.Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Joyce - SomedayTodayNL

  Oeeh dit klinkt wel erg interessant, aangezien mijn huidige kussen echt bagger ligt. Ik ga eens kijken!

  maart 6, 2019 at 11:39 am Reply
 • Gertrud Prins

  Dit klinkt erg goed, ik heb al tijden last van mijn nek en schouders. Een poosje geleden een (best wel duur) kussen aangeschaft maar na 2 nachten weer terug bij af…

  maart 8, 2019 at 11:00 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.