great day protocol

Great Day Protocol – ondersteun je intentie om van elke dag een mooi te maken

mei 31, 2022

The day is yours!

Ben je ooit wakker geworden met het gevoel dat je niet te stoppen bent? Compleet klaar om de dag te ‘rocken’ en te plukken? Misschien ken je iemand die deze energie en  het vertrouwen uitstraalt bij het krieken van de dag 😉, ik ben het niet elke dag. Ja, ik ben een positief mens maar heel soms zijn er dagen dat je niet kunt aangeven waarom je ‘het’ even niet meteen voelt ofzo….en dát willen we tot het minimum beperken 😉. Natuurlijk is niet alles maakbaar maar elke dag is van en voor jou en met jou erin wordt élke dag net dat beetje mooier! Met jóu & het Great Day Protocol van Gary Young start je elke dag met de intentie er weer een mooie van te maken!

Ochtendroutine met essentiële oliën

Of je nu een ochtendmens bent of niet, het valt niet te ontkennen dat de eerste momenten de sfeer bepalen voor de rest van de dag. Die eerste momenten gaan we zelf kracht bij zetten met onze oliën, ik neem je mee in je nieuwe ochtendroutine. Je gaat met mij je intenties versterken en je gevoel van vertrouwen vergroten. Je gaat de dag, elke dag vanuit het allermooiste punt beginnen, rust, liefde, vertrouwen & kracht! Ben je klaar voor een (nieuwe) ochtendroutine met essentiële oliën én het idee dat deze dag ‘van jou’ is? Let’s go!

Gary’s Great Day Protocol

Hoe?

Door specifieke oliën op verschillende manieren in lagen te gebruiken, kun je de juiste mindset oproepen en activeren, je focussen op je intenties en een emotioneel anker creëren voor de rest van de dag. Je weet inmiddels hoe essentiële oliën werken, hoe ze bv via je reukorgaan naar je hersenen gaan en daar ‘de boel’ eens een handje gaan helpen/steunen/motiveren. Je weet dat ze via je huid in je bloedbaan komen en hoe de natuur zijn weg weet te vinden naar daar waar de vraag om hulp ligt. Gebruik de juiste oliën, gebruik véilige oliën, vraag hulp als je niet zeker bent van je keuze.

Welk merk essentiële olie kies je?

Er zijn natuurlijk meerdere merken met goede kwaliteit essentiële olie, kies er een dat je volledig vertrouwt. Ik koos voor Young Living omdat dát gewoon het merk is met de allermeeste ervaring, bijna 30 jaar. Pionier op het gebied van het ‘vangen’ van plantsappen en eerlijk op elk vlak. De mensen op de plantages worden eerlijk betaald, de aarde wordt fair behandeld, de manier van oogsten is vriendelijk voor alles en iedereen en met minder dan A kwaliteit wordt geen genoegen genomen. Je speelt hier immers met de gezondheid van mensen/gebruikers, dat móet je uiterst serieus nemen. Marktleider word je niet zomaar en daar waar succes is wordt gekopieerd en ligt afgunst op de loer. Vraag gebruikers om informatie, geloof…zoals eigenlijk altijd geldt, niet zomaar alles wat je leest op internet.

De olieblends die we gaan gebruiken zijn ontwikkeld door Gary Young (de man was een expert op het gebied van werking van EO’s en het samenstellen ervan tot een synergetische blend) en hij ontwikkelde ook dit protocol. 4 superkrachtige blends die bekend staan om hun werking op het gebied van vertrouwen, focus, kracht, ‘ease & grace’ en liefde! Liefde voor jezelf in dit geval want spreek me tegen als het niet zo is…..we zijn vaak voor een ander liever dan voor onszelf!

Bewust de dag beginnen – deze routine is voor jóu!

Begin elke dag vanuit de kracht van liefde, van vertrouwen & intentie! Hello world, hier komt ik. Ik vraag je niet dit uit te schreeuwen 😉, ik vraag je wél het te voelen! Want hallo wereld, hier komt jíj! Oh enne, je eerste compliment is binnen…nu al…je ruikt fantastisch!

Gary’s great day protocol: EEN STAP VOOR STAP GIDS

Stap 1: Valor

*  1 dr Valor aan de binnenkant van je linkerpols. Plaats uw linker pols over de binnenkant van uw rechter pols zodat de binnenkanten van beide polsen elkaar raken en even bij elkaar houden.

* Richt je geest op het balanceren, je polsen op hun plaats houden. De krachtige combinatie van ingrediënten in Valor levert versterkende en verfrissende eigenschappen en ondersteunt gevoelens van moed en zelfrespect.

Stap 2: Harmony

*  1 dr Harmony boven je navel om positieve gevoelens te bevorderen en je geest te kalmeren.

* Deze spirituele en emotionele mix is ​​balancerend en kalmerend, en kan helpen om dagelijkse stress en twijfel te verminderen door een harmonisch evenwicht te creëren in geest, ziel en lichaam.

Stap 3: Joy

*  1 dr Joy boven je hart om gevoelens van geluk in je geest en lichaam teweeg te brengen.

* Creëer een vreugdevolle en gelukkige aromatische ervaring met deze opbeurende mix van pure essentiële oliën zoals Roos, Jasmijn, Mandarijn, Bergamot etc.

Stap 4: White Angelica

* 1 druppel White Angelica in je handpalmen en wrijf tegen elkaar. Wrijf je handen lichtjes over je hoofd, gezicht, schouders en lichaam om je op te vrolijken en je energie te beschermen.

* Liefdevol geoogst van planten afkomstig uit exotische bestemmingen over de hele wereld, komen de 10 essentiële oliën in White Angelica samen om een ​​unieke mix te creëren die een positieve sfeer en gevoelens van veiligheid en optimisme inspireert.

Doe dit minstens 30 dagen, in je flesjes zit voldoende voor ongeveer drie keer zo lang dus dat gaat het probleem niet zijn. Een nieuwe routine vraagt even discipline en straks hoort het erbij als ….als….als tanden poetsen!

Reminder! #deleven

Obstakels en uitdagingen zijn onvermijdelijk in het leven, maar het is belangrijk om te onthouden dat je de kracht hebt om enorme veranderingen in je leven aan te brengen, obstakels te kunnen overwinnen en uitdagingen aan te gaan! En die veranderingen beginnen allemaal met het opzetten van een opbeurende ochtendroutine om elke dag met positiviteit te beginnen!

TIP: als je het fijn vind kun je affirmaties gebruiken bij de verschillende oliën. Veel mensen zetten zo de ‘vibe’ voor de dag en spreken zichzelf de mooiste dingen toe. Bijvoorbeeld: als je Joy gebruikt – ‘ik ben positief, optimistische en ik kies altijd liefde. White Angelica – ik ben veilig (en beschermd). Ik connect met of reageer op mensen om me heen op gepaste wijze en ik neem alleen de goede dingen mee, de negatieve prikkels laat ik niet toe!
Maak er je eigen moment van, alleen al de rust zal je goed doen en een goed voornemen is een krachtig iets!

Opmerking: Gary’s Great Day Protocol kan, als je wil, worden aangepast op basis van je persoonlijke behoeften. Heb je hulp nodig? Stuur me een berichtje of DM op Instagram. Ik luister graag naar je en denk met je mee. Samen kunnen we deze krachtige tool helemaal passend voor jóu maken! Met liefde…..

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.