Goede voornemens? Doorgaan op de oude voet!

januari 11, 2018

‘Hello Lynda, we want to give you new shoes! Please choose any pair you like and we’ll ship them to you.’

Uhm…..en het was nog niet eens kerstmis! Ik zou gék zijn als ik nee zou zeggen toch? Er stonden al een tijdje nieuwe sneakers op mijn wensenlijstje en hier kwamen ze toch zomaar mijn mailbox in gelopen! Ik leg je uit waarom ik geen twee tellen na hoefde te denken, hoe ik mijn goede voornemen – doorgaan op de oude voet- zo nóg leuker kan maken.

 

Aangezien:

 • Mijn oude Adidasjes al een tijdje geleden geconfisqueerd zijn door mijn oudste
 • Ik in februari 2017 een goedkoop paar sneakers kocht toen ik besloot naar de sportschool (My35) te gaan omdat ik maar eens eerst moest gaan zien hoe lang ik het daar leuk zou blijven vinden. (Het feit dat ik al meteen een abonnement voor 18 maanden afsloot was een flinke stok achter de deur)
 • Mijn complete sportoutfit inmiddels te groot en/of verwassen is

….werd het tijd voor nieuwe sneakers! En man, als die je dan zomaar aangeboden worden…..wie zegt er dan nee? Nou, ík in elk geval niet. Noem het de perks van het ‘blogger’ zijn. ?

 

Oude voornemens in een nieuw jasje

Vorig jaar februari zette ik voor het eerst voet in de studio van My 35 Minutes in Blerick. (Studio’s in meerdere steden dus check de website als je benieuwd bent.) Dit om diverse redenen. Eén daarvan was natuurlijk de ziekte van mijn man, stél dat het de verkeerde kant op zou gaan dan was het voor mij wel zaak om zo fit en gezond mogelijk te zijn en blijven. Gelukkig pakte alles wonderwel goed uit en is mijn ‘hubster’ weer as good as new. Ik begon in april van dat jaar écht de focus te leggen op afvallen en ergens in mei schreef ik daar al eens een blog over. Inmiddels hebben ‘we’ dus dubbele winst geboekt want niet alleen ging manlief schoon 2018 in, ik begon het nieuwe jaar 33 kilo lichter. Je snapt dat ik die oude voornemens in een nieuw jasje ga steken en er gewoon mee door zal gaan? Noem me oppervlakkig maar van een nieuwe sportbroek en een paar nieuwe sneakers kan ik dus blij worden. Als je jezelf dan toch wilt motiveren mag dat best zo.

Appeltaartsmoothie

Geen appeltaart maar schoenen, geen vergelijk natuurlijk maar je hebt er wel langer lol van ?. Alhoewel, als je de ‘appeltaart’ kiest die ik vanmorgen maakte kun je van beiden genieten! Vanmorgen, appeltaart als ontbijt……in de vorm van een smoothie!

Appeltaartsmoothie en nieuwe schoenen, girls will be girls, wie wordt daar níet blij van?

Thank you Footway for helping me with my new years/last years resolutions. Smoothie-operator big time als je op deze Pinterestpagina kijkt vind je meer van dit soort superleuke recepten.

Jij nog goede voornemens?

X

PS: aangezien ik vaker de vraag krijg ‘wat ik dan doe voor dieet’ zal ik vaker een kijkje in mijn keuken geven. Al kan ik je natuurlijk niet hetzelfde resultaat garanderen, ik kan je wel ínspireren misschien ;).

 

Teamwork dus, Footway leverde de schoenen, ik de foto’s en de toekomstige resultaten 😉

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Antina

  Jeeeehhh wat een jaar hebben jullie achter de rug en jeeehhh wat goed nieuws dat je man “schoon” het nieuwe jaar in gaat en nog een keertje jeeehhh wat een “afvalrace”. Grote bewondering voor. En jaaahh, dan mag je jezelf zéker verwennen met moois. Lfs Antina

  januari 11, 2018 at 1:43 pm Reply
 • Claudia Bennink

  Ik was de afgelopen dagen wat ziekjes dus had deze post helemaal gemist! Wat heerlijk dat je schoenen kreeg, zou ik ook erg blij van worden <3 Ik ga het recept proberen, ben dol op feelgood receptjes..

  januari 14, 2018 at 10:42 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.