Waar gaat dat heen? – Veranderingen

november 13, 2017

Ik kan het negeren, maar waarom zou ik? Volgens mij moet ik dit gevoel gewoon volgen. Dit jaar was geen eitje, uiteindelijk zijn we er (bijna) goed uit gekomen…sterker ook, maar het was géén eitje. Helemaal afgesloten is het nog niet, dat duurt even, maar vooruitkijken is wel wat we doen. Waar gaat dat heen? Ik voel veranderingen opborrelen….

Mijn blog kan ik niet stopzetten!!! Ik vermaak me hier al een hele tijd (daar begint het toch eigenlijk allemaal…jezelf vermaken, toch?) en blijf dat ook gewoon lekker doen. Of dat op dezelfde manier zal zijn…..denk ik niet. Ik loop al een tijdje met een plan in mijn hoofd. Heb her en der al wat krabbels opgeslagen en weggestoken maar ik denk dat 2018 daar een prima moment voor is!

Nieuwe plannen

Gelukkig verandert iedereen z’n hele leven lang. Je kunt zeggen dat je nooit verandert, dat je altijd dezelfde persoon bent…en dat is in principe misschien ook wel zo…..maar tóch verandert er gaandeweg een en ander. Al is het maar de manier waarop je naar het leven kijkt, de prioriteiten die je stelt, de grenzen die je (ver)legt. Bij al die veranderingen kwam bij mij ook een nieuw plan naar boven drijven. In welke vorm ik dat ga gieten is me nog niet helemaal duidelijk. Welke naam het mag hebben, platform, portal, community, ‘bubbel’ ;)……je bent de eerste die het hoort!

Tot die tijd zal ik misschien wel wat sneak peeks delen, who knows! Waar ik je in elk geval nog even op wil wijzen is het feit dat er in december ene prachtig nieuwe magazine gelanceert zal worden. LIEFKE magazine is een online magazine dat de stap naar offline heeft genomen! Heel bijzonder in een tijd dat het eigenlijk veelal andersom gebeurt. Ik mocht een dummy ontvangen en ik kan je dus zeggen dat het er écht prachtig en veelbelovend uitziet. Dat er wat teksten me echt raakten. Ik kan dus niet wachten tot het eerste nummer! Een leuke tip misschien ook voor jullie, kerstcadeautje voor jezelf of iemand anders.

Heb ik ook nog een receptje voor je voor een Speculaas Smoothie. Het past eigenlijk helemaal niet bij al het bovenstaande maar ik wil het toch even met je delen, aangezien de Sinterklaastijd bijna aanbreekt en daar gewoon Speculaas bij hoort! Ook als je nog steeds probeert om niet te snoepen en gewicht kwijt te raken ;).

Speculaas smoothie

Ik gebruikte bevroren banaan, amandelmelk en een flinke theelepel speculaas- en koekkruiden. Staafmixer z’n ding laten doen en klaar ben je!

Zelf koekkruiden maken

Wil je ook zelf koekkruiden maken? Meng dan 6 tl kaneel, 1 tl kruidnagelpoeder, 1 tl nootmuskaatpoeder, een halve tl gemalen gember en een halve tl gemalen kardemom. Da’s alles! De koekkruiden gebruikte ik ook nog in deze heerlijke, gezonde snack. Herfstballetjes waarvan ik het recept vond op dit adres!

Heb een mooie week!

 

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Marjan

  Ik reageer niet vaak, maar lees je blog al heel erg lang met veel plezier! Dus wat je ook gaat doen, ik blijf je volgen… ?

  november 13, 2017 at 7:26 pm Reply
  • Lynda

   Wat leuk dat je er nog steeds bent Marjan, blijf gerust lekker hangen! 🙂

   november 13, 2017 at 7:29 pm Reply
 • Antina

  Weer een mooie blog! Ik ga je recept zéker keertje maken en zie uit naar het mooie magazine.
  En wat leuk en spannend je nieuwe plannen voor 2018. Kom maar op met je “sneak-peaks”. ??? Kus Antien

  november 13, 2017 at 7:56 pm Reply
  • Lynda

   dankjewel Antina! Ik weet zeker dat je het leuk zult gaan vinden……of ik moet me héél er vergissen 😉 Leuk dat je meeleest! X

   november 13, 2017 at 8:16 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.