Life is what happens…

februari 28, 2017

Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.”

Een quote van John Lennon uit het liedje Beautiful Boy. Het liedje ken je misschien niet, de quote heb je beslist al eens gelezen. Je kunt niet anders dan het ermee eens zijn….toch?

collagefebruari2017

Twee weken geleden schreef ik nog over stoere, warme sokken die ik weg mocht geven als Valentijnscadeautje….de dag erna stapten we in een achtbaan. Na een onderzoek op advies van de huisarts werd er bij mijn ‘hubster’ darmkanker geconstateerd. Een week later zouden er onderzoeken plaatsvinden, op zoek naar eventuele uitzaaiingen middels allerlei scans en echo’s. Die uitzaaiingen waren er gelukkig niet. Toch leef je met de handrem erop, durf je niet verder te denken dan dat ene onderzoek of, zoals op dit moment, de operatie. Dat is stom, voelt heel bizar en ergens ook heel onwerkelijk. Voor nu is het ‘niet meer’ dan het gedeelte waar de tumor zit uit de dikke darm te verwijderen en hopen dat er na de operatie niks meer in de lymfeklieren gevonden wordt. Mocht dat wél zo zijn dan volgt er nog een chemokuur en dat zou het dan zijn. Herstellen en doorgaan, je onderzoeken trouw laten uitvoeren en het leven leven. Een heleboel ‘wat als-en’ en ‘stel datten’ gaan natuurlijk door ons hoofd maar we rekenen er éigenlijk ‘gewoon’ op dat alles weer goed gaat komen. We hopen er het beste van en zijn positief. We kijken naar de zon en maken plannen voor oktober, als we 25 jaar getrouwd zijn, verzinken in gedachten en springen daar strijdlustig weer uit. C’est la Vie.

Blogwaardig? Waarschijnlijk niet, niemand zal erdoor geïnspireerd raken of wijzer van worden…..maar ik ben het even kwijt 😉 . #eenkleinstukjevanmij

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Charlene

  Zeker wel blogwaardig! Waardeer zulke verhalen, het is de realiteit en ook daar mag over geschreven worden. Ik wens jullie nogmaals heel veel sterkte en geef jullie een virtuele hug!

  Ennuh…die sokken zijn echt geweldig, thnxxx

  februari 28, 2017 at 12:42 pm Reply
 • It's me

  Jeetje lynnnnn…wat vreselijk……natuurlijk wel blogwaardig ….schrijf het maar lekker van je af……wat een schrik je leven staat op zijn kop….je leeft buiten jezelf….heel veel sterkte en alle goeds wat jullie de komende tijd nodig hebben dikke knuffel x ❤️

  februari 28, 2017 at 1:06 pm Reply
 • Elly

  Ook dit is een stukje van jouw verhaal!
  ???

  februari 28, 2017 at 4:35 pm Reply
 • Pieternel

  Ik denk aan jullie hoor…
  Dikke kus

  februari 28, 2017 at 7:07 pm Reply
 • Martine

  Ah Lynda!!
  Niet zo’n mooi blog, maar wel goed van je dat je dit verteld. Ik leef met je mee en natuurlijk komt het goed.
  Je staat volop en positief in het leven! En bijna 25 jaar samen. Geniet van alles en sterkte lieverd! Dikke dikke knuffel. X

  februari 28, 2017 at 10:12 pm Reply
 • Mirjam

  Als je dit soort zaken helemaal uit je blogs zou weglaten dan is het geen ‘stukje van mij’ meer. Wat een enorme schrik voor jullie. Alle goeds voor jullie gezinnetje!!

  maart 1, 2017 at 9:40 am Reply
 • Nathalie

  Absoluut blogwaardig! Hele dikke knuffel voor jullie X

  maart 1, 2017 at 12:41 pm Reply
 • Rensina Steursma

  Jeetje wat een heftig bericht zeg!
  Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.
  Hopen dat alles na de operatie weg is…

  maart 1, 2017 at 6:38 pm Reply
 • Jeanette Renting

  Dit IS het LEVEN. En zeker mag je dat vertellen, en ik ben blij dat het je helpt. (en misschien heb je hier iets aan, bij mijn moeder is er na de operatie nooit meer iets gevonden, nu al 11 jaar). Fijn weekend, voor zover dat lukt.

  maart 4, 2017 at 11:14 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.