Klaar voor 2017?

december 29, 2016

Ja natuurlijk! Ondanks het feit dat ik de laatste twee weken van het jaar altijd een beetje aan het mijmeren sla en alles van het afgelopen jaar nog eens de revue laat passeren ben ik natuurlijk klaar voor 2017!

Ehm….voor zover je daar al ‘klaar’ voor kunt zijn want als er één ding is dat ik ergens de afgelopen jaren wél 😉  geleerd heb dan is het wel dat je nog zoveel plannen kunt hebben……het kan zomaar helemaal anders gaan, zowel positief als negatief. Daarom ben ik geen ‘achterom-kijker’…een ‘ al-te-ver-vooruit-kijker’ trouwens ook niet. Iets met ‘hier en nu’ en ‘het komt goed’ en zo…..

zon en mist

Vandaag maakte ik deze foto en hij past eigenlijk wel een beetje bij de jaarwisseling. Een klein beetje voor je uit kijken kan maar het blijft allemaal nog een beetje vaag wat er staat te gebeuren. ( hoe poëtisch *ahum*).

Wat ik hoop? Los van natuurlijk eeuwige gezondheid en geluk voor ‘de mijnen’…..wat ik gewoon hoop is dat we (in het grote algemeen) ‘gewoon’ onszelf blijven. Ons niet laten meeslepen door bijvoorbeeld grootse vooroordelen, herrieschoppers en angsten voor het onbekende. (en de onbekenden). Dat we de wereld positief blijven verbazen en versteld doen staan door onze eigen mooie initiatieven om het in ons mooie land, op deze prachtige wereld leefbaar te houden. Dat we niet te huiverig zijn om gewoon aardig te blijven, vriendelijkheid te delen…omdat het kan ….omdat het niks kost én omdat het gewoon zó’n mooie uitwerking kan hebben!

Dat we ‘gewoon’ echt en met heel ons hart van onszelf blijven(gaan) houden omdat het bijna onmogelijk is voor een ander om van je te houden als je dat zélf niet eens doet! Laat ze zien hoe het moet!

What you think, you become
What you feel, you attract
What you imagine, you create

Dat we allemaal ‘wij’ zijn en dat ‘anderen’ van óns vinden dat wij ‘zij’ zijn. Onze koning bracht dat mooi onder woorden:  ‘het extreme lijkt het nieuwe normaal te worden’. Als een moeder baart me dat natuurlijk enorm veel zorgen maar daar wil ik gewoon niet bij stil blijven staan. Ik wil blijven geloven in de kracht van de positiviteit, in de capaciteit van goede wil.

ster en kaart

Maaaaaaaar…….voordat dit (weer) een ellenlang eindejaarsbericht gaat worden (Zelfbeheersing….HA!)…….vat ik het ‘gewoon’ maar even kort samen:

Heb het góed! Zou 2017 eigenlijk wel klaar zijn voor óns? 🙂

Betoverende lichtjes zetten de tijd even stil, vol geluk
ons glas heffend naar de sterren!

 

Gelukkig nieuw jaar!

 

X

 

 

quote 1: buddha
quote 2:  sissy-boy
kaart op de foto komt van Marion van Basichus, zij maakte ‘m, ik kreeg ‘m  🙂

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • ITS me

  Lieve lynnnnda…voor jullie ook een heel goed gezond en liefdevol jaar gewenst….liefs Ria ❤️

  december 29, 2016 at 10:46 pm Reply
 • Room 17

  Mooi geschreven Lynda! Ik wens je een gezond en sprankelend 2017!

  december 30, 2016 at 8:50 am Reply
 • Marjan

  Mooie post! Fijne jaarwisseling en veel geluk en gezondheid voor jou en de jouwen in 2017 ✨✨

  december 30, 2016 at 5:37 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.