Installeer een watersensor – het gevoel van veiligheid in huis hoort bij het optimale ’thuisgevoel’.

augustus 24, 2017

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit en je ondanks alle voorzorgsmaatregelen liever niet overvallen wordt door een gevalletje waterschade. Veiligheid in huis gaat voor alles, ik installeerde een watersensor.

Watersensor

Wist jij dat die bestonden? Ik niet! Wat een uitvinding ook weer. Na de rook- en koolmonoxidemelder is er nu dus ook een watersensor die je meteen een alarmerende melding stuurt via je mobiele telefoon. Het installeren is kinderspel, binnen enkele minuten ligt je ‘watermelder’ op z’n plek en voel jij je misschien weer een beetje geruster.

Grohe watersensor Grohe watersensor

Veiligheid in huis

Je staat er (gelukkig of helaas?) niet altijd bij stil wat er allemaal zou kunnen gebeuren in huis. Sinds J BHV-er is worden wij thuis elk jaar weer bijgepraat over mogelijke gevaren en wordt alles in huis tegen het licht gehouden. Dit overigens soms tot groot ongenoegen van M1 & M2, zij laten nogal eens hun oplaadkabel in het stopcontact zitten zonder dat er aan de andere kan iets aan hangt. Dát is echt een gevaar. Wil je niet, moet je gewoon niet doen. Kost je overigens ook gewoon stroom. Veiligheid in huis is natuurlijk een belangrijk aandachtspunt want thuis wil je je goed én vooral veilig kunnen voelen. Je kunt je natuurlijk niet overal tegen beschermen maar het idee dat je doet wat je kunt is veel waard. Voor ShowHome.nl probeerde ik de Grohe Sense uit. Hoe ik deze watersensor ingezet heb kun je daar dus lezen. Niks moeilijks aan, ook wat voor jou?

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.