De extra trekking van de Staatsloterij

mei 14, 2017

Een groot deel van Nederland is helemaal in de ban van die extra trekking van de Staatsloterij. Je weet wel, die extra trekking die ze doen omdat ze heel wat jaren soort van misleidend bezig zijn geweest. Als je in het verleden hebt meegespeeld, bv automatisch, dan heb je als het goed is nu een aantal gratis loten gekregen. Wij ook!

…..en dan gaat je fantasie met je aan de haal..#eyeroll, niks menselijks is ons vreemd 🙂 .

Monumentaal pand om in te wonen

Tijdens de wandelingen die we, nu het weer weer beter is, na het eten maken fantaseren we erop los! Stél dat we zouden winnen met een van die vier gratis loten van de Staatsloterij (stel dat het zwart gaat sneeuwen tijdens die ene dag dat het Pasen en Pinksteren tegelijk is…) wat zouden we dan doen?!

Nou, ik wil déze deuren en het liefst in een monumentaal huis! 🙂 Ik ben dol op mooie (monumentale) gevels en droom dus ook (omdat dat mag) van een monumentaal pand om in te wonen. Gewoon geld genoeg om het te kunnen kopen én helemaal naar eigen smaak te kunnen inrichten/aanpassen.

Dus dat! Eigenlijk niet eens iets heel buitensporigs *ahum*, gewoon een huis naar wens, een reisje zo nu en dan en verder gewoon lekker leven.

Droomhuizen

Het is alleen dan wel, welke stijl is het mooiste? Natuurlijk is dat een kwestie van smaak maar zou wel een ‘dingetje’ worden als (STEL DAT #YEAHRIGHT) dat bedrag met 6 nullen op mijn IBAN wordt gestort. Een monumentale boerderij is namelijk prachtig maar een monumentaal herenhuis ook! Droomhuizen zijn er genoeg, zou jíj kunnen kiezen! Gelukkig hebben we nog even tijd (tot Sint Juttemis) om het daar nog over eens te worden. 😉 . Wie van jullie mag er ook meedoen aan de extra trekking van de Staatsloterij? Voorlopig wandelen we nog even door en genieten we alleen al van die wilde fantasie. Dromen mag! Ook met je ogen open! 😉

Hallo Funda.nl!

 

X

 

 

bron: http://www.ecodecomobiliario.com/

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Marian

  Jawel…wij mogen ook me doen,
  en ik ga helemaal met jou idee over hoe het geld dat we gaan winnen 🙂 te besteden mee…
  je deuren zijn prachtig….ik weet denk ik wel een plekje waar ze die verkopen 😉

  mei 14, 2017 at 4:19 pm Reply
  • Lynda

   ik ben héél benieuwd…want stél dat 😉

   mei 14, 2017 at 5:54 pm Reply
 • Karen

  Woow zie er geweldig uit, zou ik binnekort samen met mijn verloofde ook wel eens willen doen. Ik blijf je volgen,

  Alvast dank vor de inspiratie !

  groetjes

  Karen

  mei 15, 2017 at 8:30 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.