alles uit de kast

Dance with me?

maart 23, 2020

Hoe het danst?

Iedereen danst op z’n eigen manier, de een gaat compleet uit z’n dak en de ander wiebelt heel voorzichtig van het ene been op het andere….allemaal dikke prima, áls je maar danst! Dansen zorgt voor ontlading, is ontspanning door inspanning, dansen verbetert zelfs je immuunsysteem! So, dance with me?

Ik heb het nou al een aantal keer geroepen op Instagram maar hier op m’n blog bleef het een tijdje oorverdovend stil. Ik kán nu niet anders dan het stof de deur wijzen en ook dit stukje van het wereldwijde web te gebruiken om je te inspireren, motiveren, ruimte te bieden vooral jezelf te zijn……zeker in deze ietwat  – #UNDERSTATEMENT –  uitdagende tijden. Wie actief is op Social Media heeft wat mij betreft ook een sociale verantwoordelijkheid om het vooral SOCIAAL te houden. Nu meer dan ooit, durf ik best te zeggen. Viel jouw mond de afgelopen week ook regelmatig open bij het lezen van reacties her en der? De manier waarop mensen, juist nú, op elkaar denken te moeten reageren? Laten we met elkaar blijven dansen! Ook in de danswereld is ruimte voor iedereen, leidt de ene keer de een en de andere keer heeft de ander de hoofdrol. Hoofdzaak….blijf dansen…ook als je even de exacte stapjes vergeet!

Wij tegen Covid-19

Ik kan niet zonder jou! Jij kan niet zonder mij! Dát is het beginpunt voor deze dans. Helaas zijn er verliezers maar, hoe beter wij ons aan de passen houden hoe lager we de verliezen kunnen houden. Bij de pakken neerzitten mag, maar blijf daar niet zitten! Normaliter laat je je niet zo makkelijk weerhouden als je ergens je zinnen op hebt gezet, wij mensen zoeken altijd naar een manier om onze ‘zin’ te krijgen en in deze situatie is het misschien wel je burgerplicht dat te doen. Hoe? In dit geval haal je alles uit de kast, blijf je dansen alsof je leven ervan afhangt…….want weet je……..

De choreografie?

Stap 1 : BLIJF THUIS!

Stap 2: HOU AFSTAND!

Stap 3: WAS JE HANDEN!

Laten we het de levenswals noemen, een driekwartsmaat waarmee je levens redt. Een een-twee-drietje waarmee je laat zien dat YOU CARE en waarmee je hen die nu ruimte nodig hebben om te doen wat zij het beste kunnen, levens redden, laat zien dat je hun inzet serieus neemt!

Dans je mee?

hope is being able to see that
there is light despite all of the darkness…

X

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Karin Meijer

  Ik pak mijn dansschoenen even.. momentje! …………………… 👠👠………. 🎶🎵💃🏻!

  maart 23, 2020 at 5:41 pm Reply
 • ria

  o jah dansen je energie kwijt kunnen,, een samenspel dat je ook alleen kunt doen maar vooral samen. Dance the alternative way , om met charles aznavour te spreken. danc dance dance.

  maart 26, 2020 at 7:13 am Reply
 • It’s me

  Mooi geschreven lieve Lynda…ik kan je zeggen dat alleen echt alleen is hoor in deze tijd…mijn telefoon maakt overuren…liefs Ria ❤️💋🙏

  maart 26, 2020 at 10:42 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.