Warme winter!

november 23, 2016

Je snapt….ik moet er niet aan dénken! Wat mij betreft wordt het weer eens tijd voor een ‘echte’ winter. -20, dagenlang sneeuw, ijspegels en -sterren overal.

Kinderen die door vader of moeder op de slee naar school worden gebracht., auto’s die stapvoets moeten rijden om op de plaats van bestemming te komen, schaatsende mensen op elke plas/vijver in de buurt. Je krijgt een beetje een beeld? Voor velen een horrorbeeld maar niet voor mij! Ik hóu van de winter, ik vertel niks nieuws. 🙂winter collage

Warme gebreide ( of gehaakte ) dekens op de bank, dikke sokken aan de voeten en in je huispak of pyjama op de bank na een warme douche, wat kan je nog gebeuren? Uhm….nouhou…..het kan zomaar zijn dat je cv-ketel er de brui aan geeft! We vinden het wel heel normaal dat het ding het doet als we de thermostaat een slinger geven of de kraan opendraaien maar soms……valt dat heel erg tegen. Ik weet nog de winter dat onze oude ketel ermee stopte (zul je altijd zien, dat doet ‘ie niet in de zomer 😉 ). In dit geval was het gelukkig geen strenge winter en hadden we binnen twee telefoontjes een monteur die onze ketel weer aan de pruttel kreeg op de stoep staan. Hij heeft ‘m nog opgelapt zodat we er in elk geval de winter mee door konden (en als een malle konden sparen voor een nieuwe). De maanden erna zijn we eens goed in die materie gedoken om de beste cv-ketel voor onze situatie te vinden én de installateur met de beste service. Dat was een beste klus maar het is echt de moeite meer dan waard. Meteen contract afgesloten zodat onze ketel om het andere jaar een onderhoudsbeurt krijgt. Dat laatste is geen overbodige luxe, je denkt misschien dat je de eerste jaren best zonder kunt omdat hij nieuw is maar ik wil geen risico’s lopen en ik weet zeker jij ook niet ;). Heb je geen zin om het hele www af te zoeken naar de juiste cv-ketel dan is de website HomeDeal een tip voor je!

Daar hoef je maar de gewenste klus in te vullen en je postcode en er wordt voor je gezocht. Er zijn maar liefst 5000 professionals aangesloten bij HomeDeal en dus ook altijd wel een paar bij jou in de buurt. Binnen een paar klikken bezorg jij jezelf ook een warme winter, dat weet ik zeker! 😉 Een comfortabel huis is een warm huis !

Let it snow!

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.