posters in je interieur

Wanddecoratie persoonlijker maken – budgettip voor decembercadeau ’s!

november 20, 2019

Ik vond het altijd wel wat, zo’n ‘gallery wall’ maar er waren een aantal dingen die me tegenhielden. Het feit dat er ondanks de ruime keuze posters, prints en quotes het risico aanwezig was dat het een ‘standaard’ muurtje zou worden met dezelfde posters als, laat ik het even oneerbiedig zeggen, Jan en alleman was er één van. Het is leuker om wanddecoratie persoonlijker te maken toch? Ik had net twee foto’s van stedentrips die we maakten op poster laten printen toen ik een tof aanbod kreeg. Een tof aanbod voor mij, een budgettip mét kortingscode voor decembercadeau ‘s voor jou!

Eigen foto’s als poster aan de muur

Tijdens een citytrip naar Parijs maakte ik ontelbare foto’s (duh) en een paar daarvan vond ik zó mooi gelukt dat ik daar wat mee wilde doen. Die trip is inmiddels anderhalf jaar geleden maar hét moment om er iets mee te doen kwam pas dit najaar. Afgelopen zomer waren we in Napels en wat bleek, dáár maakte ik een foto die heel erg leek op een foto van Parijs. Leek me tof! Twee soortgelijke foto’s uit twee verschillende steden. In werkelijkheid botsten de foto’s, die van Parijs was te ‘chique’ naast die van Napels dus ik koos een andere. Anyway, lang verhaal korter, ik liet twee foto’s met soortgelijke kleuren afdrukken met de intentie die op te hangen. Eigen posters aan de muur leken me leuker dan alleen maar kiezen uit een databank zeg maar.

Collage van posters

Ik koos groot, think big kan prima in een klein huis hoor! (Al was de kleine woonkamer een van m’n andere bedenkingen) Poster Store  heeft posters in alle afmetingen en dito lijsten dus dáár koos ik om te beginnen de lijsten voor mijn eigen posters. Ook zocht ik er wat posters bij die voor een leuke collage aan mijn muur zouden zorgen in combinatie met mijn eigen werk. De poster met de bank vond ik bij beide steden passen, de poster met de platenspeler is een knipoog naar onze jeugd. De fotolijsten voor m’n eigen posters hield ik strak en zwart, voor de andere posters had ik nog wat mooie oude houten lijsten staan. Spelen met stijlen, het past bij ons. Niet één stijl, we vinden veel leuk zeg maar. Wat dat betreft kun je je hart ook echt wel ophalen in de collectie posters van Poster Store hoor, van heel strak tot romantisch, van minimalistisch in zwart/wit tot heel aanwezig en kleurrijk. De afmetingen zijn ook verschillend, kies wat tegen jouw muur past, kies wat jouw wanddecoratie persoonlijker maakt! Speel ook met afmetingen, dat maakt je gallery wall, naar mijn mening, nóg leuker!

Budgettip voor decembercadeau ’s – kortingscode voor posters!

Met eigen foto’s als poster aan de muur tussen nog wat andere mooie posters in maak je je wanddecoratie persoonlijker. Mooie herinneringen waar je elke dag met een glimlach naar kijkt. Tof voor je eigen huis maar…..ook heel tof om iemand te schenken.

De budgettip scheelt je 30% op alle posters bij Poster Store (uitgezonderd is de collectie ‘Selection’). Gebruik daarvoor de kortingscode lynda30 ! Nu bestellen als decembercadeau, voor Sinterklaas of Kerst. Vergeet niet om jezelf ook zo’n mooie poster voor jouw huis te schenken, lief zijn voor jezelf….met een hip woord ‘selfcare’ 😉.

De kortingscode is geldig tot en met 30 november. Ik kan je verzekeren dat de posters keurig worden ingepakt, snel worden geleverd en van hoge kwaliteit zijn. Dus dat……leuke budgettip? 😊

X

PS: ik hing de posters allemaal bij de eettafel, daar zit ik veel te werken én ik kan ze van de zithoek/bank uit zien. Bepaal vooral zelf waar je je ‘kunst’ hangt, hieronder zie je hoe het er boven je bank uit zou kunnen zien.

PS2: de toffe mok is van Sjen Pottery! Handgemaakt door Sjenneke. Robuust en prachtig…..

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.